Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o kolonlar en basiti

membrani cekmek daha uzun sürecek, neyseki membran germek cim, koltuk ve ince iscilige bir engel olusturmuyor
    Abi membran siparişi verildi mi?
    "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi membran siparişi verildi mi?
      istanbula gelmis membranlar
      bekir öyle demisdi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] teşekkür ederim.
        "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• Stad'a isim sponsor meselesi ihale olarakmi gerceklesecek ?
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence bürokrat bakan millet vekili bir yere kadar çünkü firma zaten çok ucuza aldı bu kadar büyük ve detaylı projeyi çoğu firma ilk başta yapamaz diye görüş bildirmişti zaten suana kadar sıkıntıların giderilmeye çalışılması bir nevi giderilmesi bakanlar millet vekili aracılığı ile ama gördüğümüz gibi yeterli olmuyor . Toki başkanı trabzonlu çatı isinde firma parcalari gondermeyince muhattabin benim yani Toki dedi ama yuklenici firma vermiyor işte hakedislerden para taşeronlara çalışan sayısı 50 100 ilk başladığında 500 600 idi gece gündüz vardiya vardı şimdi durum. Bu
            Kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıltmayın senin yazdığın gibi sana suçlayıcı bir şekilde cevapta yazarım ama bana yakışmaz. Koskoca bir stad projesinin ilerleme bilgilerini kendince bir vinç operatöründen alıyorsun sonra gelip burada millete bilmişlik yapıyorsun.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İhale şartnamesinde koltukların hangi sınıf olacağı yazmıyor mu? Çakallık yapıp çok düşük fiyat verdiler şimdi de maliyeti düşürmek için uğraşıp duruyorlar.
              koltuk seçimi yada asansör seçimi hepsi tokiyle alakalı işlerin parasını ödeyen toki. O ne derse o yapılacak işi en düşük fiyat alır çok düşük derken fizibilitesini siz yapmıştınız galiba işin.

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıltmayın senin yazdığın gibi sana suçlayıcı bir şekilde cevapta yazarım ama bana yakışmaz. Koskoca bir stad projesinin ilerleme bilgilerini kendince bir vinç operatöründen alıyorsun sonra gelip burada millete bilmişlik yapıyorsun.
                Ben bilmislik yapmıyorum pek te bu konularda hevesim yok sen herhalde bakandan alıyorsun bilgileri burda bi sıkıntı var ve vinç operatörü dediğin kişi bütün soruları içtenlikle cevaplamis doğruları söylemiştir. Icerideki işçiler söylemesi sen grev olduğunu nerden anlayacaktin çok merak ediyorum en fazla yazacağın şey çatı firması başka firmaya da malzeme yapıyor oyüzden yavaş geliyor ben çalışan arkadasin söylediklerine ne birsey kattı ne eksilttim ne cevap verdiyse onu yazdım ve bu yazılanlar yerel gazeteciler tarafından da onaylandı burda olma nedenim bellidir bi haber duyarsam yazarım ha sen diyorsanki ben hafta da 1 proje Müdüründen doğru haberler alıp yayinlayacagim bilgi vereceğim ozaman ben susarim sıkıntı yok ama benim gibi ne olup ne bittiğini merak eden binlerce forum üyesi var bilmeye de hakları var kaldiki son olarak birsey sormak istiyorum peki sucladim diyelim suclamam için yeterli sebep yokmu tokiyi veya yetkilileri lütfen sırf birseyler yazmak için yazma.
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  koltuk seçimi yada asansör seçimi hepsi tokiyle alakalı işlerin parasını ödeyen toki. O ne derse o yapılacak işi en düşük fiyat alır çok düşük derken fizibilitesini siz yapmıştınız galiba işin.
                  Sadece fizibilitesini yapmakla kalmadım parasını da TOKİ yerine ben ödüyorum. Fiyatın çok düşük olduğunu sadece ben söylüyorum sanki, işi de zamanında bitiremeyen benim herhalde. Zaten bu hızla koltuğa falan bir sene sonra sıra gelir.

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben bilmislik yapmıyorum pek te bu konularda hevesim yok sen herhalde bakandan alıyorsun bilgileri burda bi sıkıntı var ve vinç operatörü dediğin kişi bütün soruları içtenlikle cevaplamis doğruları söylemiştir. Icerideki işçiler söylemesi sen grev olduğunu nerden anlayacaktin çok merak ediyorum en fazla yazacağın şey çatı firması başka firmaya da malzeme yapıyor oyüzden yavaş geliyor ben çalışan arkadasin söylediklerine ne birsey kattı ne eksilttim ne cevap verdiyse onu yazdım ve bu yazılanlar yerel gazeteciler tarafından da onaylandı burda olma nedenim bellidir bi haber duyarsam yazarım ha sen diyorsanki ben hafta da 1 proje Müdüründen doğru haberler alıp yayinlayacagim bilgi vereceğim ozaman ben susarim sıkıntı yok ama benim gibi ne olup ne bittiğini merak eden binlerce forum üyesi var bilmeye de hakları var kaldiki son olarak birsey sormak istiyorum peki sucladim diyelim suclamam için yeterli sebep yokmu tokiyi veya yetkilileri lütfen sırf birseyler yazmak için yazma.
                    Sana vereceğim tek cevap o konuştuğun kişiyle tekrar konuş bak bakalım sana ne söyleyecek. Ben sana burada yazı yazma yada bilgi verme gibi bir şey demem mümkün değil zaten ama ne kadar da olsa bilgi aldığın insanında bir yetkisi yok ve onun bilgileri de kulaktan dolma o şekilde buraya yazdığın zaman yanlış bilgi vermiş oluyorsun sen onunla tekrar konuşursan nerden konuşuyorsunuz bilmiyorum demek istediğimi daha iyi anlıyacaksın sonuçta hepimiz Trabzonluyuz burada doğrular konuşulsun istiyorum o kadar.

Yorum

• Ben teşekkür etmek istiyorum olaya yaklaşın için yanlış anlama sakin ortada o kadar bilgisizlik ve umursamazlik varki insan ister istemez duyum da olsa yazıyor benimde kötü niyetle veya art niyetle yaptığım birsey değil . Keşke sürekli bilgi aktarılsa da biz birinci ağızdan duysak ne olup biteni .doğrular konuşulsun bunu en çok isteyenlerden biride benim ama bu konuda foruma en baştan girersen benim gibi iyi niyetli bir çok arkadaş duyumlari veya sağ da solda gördüğü stadla alakali bir çok şeyi paylaştığını görürsün ama yinede uyarınca dikkate alarak daha dikkatli olmaya çalısirim bordo mavi dostluklara inşallah
                      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadece fizibilitesini yapmakla kalmadım parasını da TOKİ yerine ben ödüyorum. Fiyatın çok düşük olduğunu sadece ben söylüyorum sanki, işi de zamanında bitiremeyen benim herhalde. Zaten bu hızla koltuğa falan bir sene sonra sıra gelir.
                        Ben sana haksızsın demiyorum ama işin bitmemesi yada malzeme seçimi farklı konular. Toki ne isterse o oluyor ne yazık ki. Çatı son noktasına gelmeden koltuk dizilmez evet ama toki hala koltuğa karar vermedi ve koltuklarında bir üretim süresi var yani sadece çatı bitmedi koltuk dizilemiyor demek yerine bu koltuk neden hala seçilmedi neden toki karar vermiyor demek daha doğru.

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Merak ediyorum bu düşüncelerinizi nerede ve hangi yazıyla dile getirdiniz, kaldı ki burada söylediğimin sizi böyle çileden çıkartmak yerine ("madem bu denli umursuyorsunuz") sevindirmesi gerekir. Sonuçta iyi olanın olması için uğraşabilirsiniz. Sadece eleştiriyorsunuz, düşünmüyorsunuz. Ben en adi koltuk yapılacak diye bir söz söylemedim demek ki yönetim de burda birşeylere uğraşıyor siz de istediğinizi netleştirip buna destek olabilirsiniz diyorum. Biraz önceki yazıda "bunlar" diye bahsettiğiniz biri olarak size "siz" diye hitap ediyorsam da bunu hemşerilerime saygımdan yaptığımın da bilinmesini rica ederim, saygılarımla
                          Ne güzel cümle 'Sadece eleştiriyorsunuz, düşünmüyorsunuz' [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu stadda çimlerin altında ısıtma olacak mı (artık kar işini çözme vakti geldi) ayrıca taraftarlar içinde çatıda ısıtma olacak mı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Çimlerin altına yerleştirilen ısıtma sisteminin kar üzerinde bir etkisi olmadığını geçen hafta Başakşehir'in stadında gördük.

Fakat ordaki sistemin hatası mı yoksa genel olarak tüm sistemlerin kar üzerinde bir etkisi yok mu orasını bilmiyorum tabi...
                            En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 25.01.2016, 15:41.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• kamera ne zaman çalışmaya başlar

hamidoların koltukları da yerleştirilmeye başlanmış

En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 25.01.2016, 13:45.
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kamera ne zaman çalışmaya başlar

hamidoların koltukları da yerleştirilmeye başlanmış

http://wowturkey.com/forum/viewtopic...473&start=5480
                                Toki'nin yaptığı stadyumlarda koltuk dizimi hep böyle degrade şeklinde mi olacak ?

Bizim stadyum için de geçerli bu sorum ?
                                .

Yorum

Çalışıyor...
                                X