Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Balıkesir'in stadın da ki değişiklik bile yeterli bordo veya mavi hangisi olursa benim için farketmez önemli olan tek renk ve uyum

Ekli dosyalar
    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• WowTurkey Sitesinde bir kac stadyumun (Konya,Bursa,Sivas,..) koltuklarini düzen bir firmanin üst düzey Iscisi Üye...
      Kendisi hemserimiz/renktasimiz... 2 ay önce sormusdum dahaden Trabzonspor icin bir teklif gelmedigini, gelincede muhakkat diyer stadlarda oldugu gibi düsüncelrimizi o sitede soracagini.. ve yönetime iletecegini yazmisdi....
      En son Hamburg_87 tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 11:29.

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        WowTurkey Sitesinde bir kac stadyumun (Konya,Antalya,Bursa,Sivas,..) koltuklarini düzen bir firmanin üst düzey Iscisi Üye...
        Kendisi hemserimiz/renktasimiz... 2 ay önce sormusdum dahaden Trabzonspor icin bir teklif gelmedigini, gelincede muhakkat diyer stadlarda oldugu gibi düsüncelrimizi o sitede soracagini.. ve yönetime iletecegini yazmisdi....
        bize gelen örnek ingiliz, malezya ortak firmadandi
        bilbao ve arsenal emirates gibi stadlari dösemis sirket
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mavi çok medeni duruyor bize gelmez

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fotum geneli koltuklar için bordo dese de ben mavi olması taraftartıyım.
            Renk özelliklerine baktığımda ise Bordo bizim taraftara daha uygun gibi. İkisini bir arda kullanabilmenin bir yolu olmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            bence ikinci resimdeki gibi deniz mavisi olmali. araya bordo ile rötüsler yapilir, fakat komple bordo olunca pek göze hitap edecegini zannetmiyorum.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• http://i.hizliresim.com/726qzN.jpg Stadyumu boş görmek istemiyorsak, bordo mavi karışık degrade yaptırılmalı. 25 bin kişiyle bile full dolu havası katar..illa tek renk olacaksada bordo olmalı...
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Bordo mavi karışık renk kombinasyonu çok kötü olmaz mı ya. Kadir has stadı mesela çok kötü bir tribün koltuk dizaynı var. Ya tek renk bordo yada çift renk %80 Bordo %20 Mavi olmalı.

Yorum

• Benim bir fikrim var.

Seyircinin olmadığı ya da yetersiz olduğu durumlarda stad hoparlöründen kaydedilmiş seyirci tezahuratları ya da seyirci etkisi gösterebilecek ses yayınlansa nasıl olur? Tabi arabesk melodilerden oluşan tezahuratlardan bahsetmiyorum. Bilgisayar başında hazırda bekleyen -bu işi iyi yapan biri- olacak ve mesela kaçan bir gol pozisyonu sonrasında "oouuuvv", hatalı hakem kararı sonrasında "yuuuuuh ve ıslık" gibi kayıtlı sesleri anında oynatacak.

Bu tarz bir uygulama nasıl olur? Ya da bunu engelleyen bir kural veya yasak var mıdır?
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Renk özelliklerine baktığımda ise Bordo bizim taraftara daha uygun gibi. İkisini bir arda kullanabilmenin bir yolu olmalı.

Renklerin özelliklerine baktığımızda bordo daha uygun demiştim.

MAVİ.
                    Yalnızlığı, üzüntüyü, depresyonu, bilgeliği, güveni ve sadakati simgeler. Psikologların hasta görüşmelerinde mavi renkli giysiler asla giymemelidirler. İş görüşmelerine mavi giyerek gitmek kararlılığı ve bağlılığı ifade eder. İş görüşmelerine giden kişilerin kostümlerinde mavi rengi tercih etmeleri işe kabul edilmelerini sağlayabilir.

mavi rengin anlamı

Mavi ve açık mavi boyanmış ortamlar, verimliliği ve performansı arttırır. Çalışırken akılda kalması gereken notların altını kalın mavi kalemle çizmek okunan şeylerin akılda kalmasını kolaylaştırır. Dünyada neden mavi renkli kalemlerin tercih edildiğini sanırım birçok kimse düşünmemiştir. Mavi kalemle yazılan yazılar hafızada daha çabuk ve kalıcı olarak yer almaktadır.

Mavi rengi tercih edenlerin kişilik analizlerinde bu kişilerin toleranslı, hoşgörülü, anlaşma yanlısı olduklarını ve huzuru aradıklarını görmekteyiz. Çevreleri ve kendileri ile barışıktırlar. Az ile yetinirler, sabırlı ve metanetlidirler. Ayrıca çok fedakardırlar. Aileleri ve arkadaşları için oldukça özverili olmaları bazen suistimallere sebebiyet verebileceğinden dikkatli olmalıdırlar.

BORDO.
                    Kırmızı renkteki iyimserlik ve beceriklilik özelliklerini gösterir. Rekabete açık ve meydan okuyan bir yapıdadır. Davasını savunmaya, başarının peşinde koşmaya hazırdır. Yüce şeylere yönelmeye eğilimlidir. Kısa süreli ve geçici sonuçlara önem vermeden asıl arzularının tatmininin peşindedir. Fakat fikir değiştirebilmesi ve gelecek vaadetmesi olumsuz yönlerini azaltır. Entelektüel açıdan bakıldığında saldırgan biri olarak görülebilir. Ama yine de sevecen bir yapıya sahiptir.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim bir fikrim var.

Seyircinin olmadığı ya da yetersiz olduğu durumlarda stad hoparlöründen kaydedilmiş seyirci tezahuratları ya da seyirci etkisi gösterebilecek ses yayınlansa nasıl olur? Tabi arabesk melodilerden oluşan tezahuratlardan bahsetmiyorum. Bilgisayar başında hazırda bekleyen -bu işi iyi yapan biri- olacak ve mesela kaçan bir gol pozisyonu sonrasında "oouuuvv", hatalı hakem kararı sonrasında "yuuuuuh ve ıslık" gibi kayıtlı sesleri anında oynatacak.

Bu tarz bir uygulama nasıl olur? Ya da bunu engelleyen bir kural veya yasak var mıdır?
                      daha önce mAY dönemimde vardı böyle bir uygulama

daha doğrusu taraftar derneklerinin ününde mikrofan vardı maratonda,onlar tezahurat yaptıkca stad hoparlöründen daha gür ses çıkıyordu
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://i.hizliresim.com/726qzN.jpg Stadyumu boş görmek istemiyorsak, bordo mavi karışık degrade yaptırılmalı. 25 bin kişiyle bile full dolu havası katar..illa tek renk olacaksada bordo olmalı...
                        piksel çalışmasıda tarafsız baktığım zaman en güzel bizim renge yakışıyor
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu stadyum inşaat kamerası artık çalışmayacak mı?
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Çatı bordo, koltuklar mavi olsa mesela.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Renklerin özelliklerine baktığımızda bordo daha uygun demiştim.

MAVİ.
                              Yalnızlığı, üzüntüyü, depresyonu, bilgeliği, güveni ve sadakati simgeler. Psikologların hasta görüşmelerinde mavi renkli giysiler asla giymemelidirler. İş görüşmelerine mavi giyerek gitmek kararlılığı ve bağlılığı ifade eder. İş görüşmelerine giden kişilerin kostümlerinde mavi rengi tercih etmeleri işe kabul edilmelerini sağlayabilir.

mavi rengin anlamı

Mavi ve açık mavi boyanmış ortamlar, verimliliği ve performansı arttırır. Çalışırken akılda kalması gereken notların altını kalın mavi kalemle çizmek okunan şeylerin akılda kalmasını kolaylaştırır. Dünyada neden mavi renkli kalemlerin tercih edildiğini sanırım birçok kimse düşünmemiştir. Mavi kalemle yazılan yazılar hafızada daha çabuk ve kalıcı olarak yer almaktadır.

Mavi rengi tercih edenlerin kişilik analizlerinde bu kişilerin toleranslı, hoşgörülü, anlaşma yanlısı olduklarını ve huzuru aradıklarını görmekteyiz. Çevreleri ve kendileri ile barışıktırlar. Az ile yetinirler, sabırlı ve metanetlidirler. Ayrıca çok fedakardırlar. Aileleri ve arkadaşları için oldukça özverili olmaları bazen suistimallere sebebiyet verebileceğinden dikkatli olmalıdırlar.

BORDO.
                              Kırmızı renkteki iyimserlik ve beceriklilik özelliklerini gösterir. Rekabete açık ve meydan okuyan bir yapıdadır. Davasını savunmaya, başarının peşinde koşmaya hazırdır. Yüce şeylere yönelmeye eğilimlidir. Kısa süreli ve geçici sonuçlara önem vermeden asıl arzularının tatmininin peşindedir. Fakat fikir değiştirebilmesi ve gelecek vaadetmesi olumsuz yönlerini azaltır. Entelektüel açıdan bakıldığında saldırgan biri olarak görülebilir. Ama yine de sevecen bir yapıya sahiptir.

Yahu bir rengin nasıl bu kadar anlamı olabilir Allah aşkına ?

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu bir rengin nasıl bu kadar anlamı olabilir Allah aşkına ?
                                Anlam dediği insanda yarattığı psikolojik etki. Bazı sosyal paylaşım sitelerinin mavi fonlu olması ratsgele değil. Artık reklam ve pazarlamada bu renk özellikleri çok dikkate alınıyor.

Bir klişe olarak Her şey psikolojik demek istemiyorum ama her şey paikolojik [emoji1]

Yorum

Çalışıyor...
                                X