3Temmuz Spor kompleksi varmı bu ismi koyacak yürek ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesan mames
Bu adamlar ekonomik krizde degil miydi yahu? Ne ara para bulupta yapiyorlar böyle seyleri?
Biz de Avrupa'nin bilmem kacinci büyük ekonomisiyiz.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHay mübarek...
Bu adamlar ekonomik krizde degil miydi yahu? Ne ara para bulupta yapiyorlar böyle seyleri?
Biz de Avrupa'nin bilmem kacinci büyük ekonomisiyiz.
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
bilbaounun yeni statı, "bir statyum nasıl olmalıdır? "sorusuna cevap niteliğindedir. cidden ortaya mükemmel bir eser çıkartmışlar.
athletic bilbao yeni stat tanıtımı için bir video hazırlamış. videoyu izleyin. kendine has kültürü ve doğası ile bilbao diğer ispanya şehirlerinden çok farklı.emin olun bilbao ile trabzonun bence çok ortak noktası var ikiside bulundukları ülkede farklı kültürleri ve metropol hegemonyasına başkaldırıyı temsil ediyor
keşke bizimkilerde böyle bir video hazırlasa.
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 23.09.2014, 22:44.
Yorum
-
San Mames benim için şu an dünyadaki en iyi futbol stadyumu.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilbaounun yeni statı, "bir statyum nasıl olmalıdır? "sorusuna cevap niteliğindedir. cidden ortaya mükemmel bir eser çıkartmışlar.
athletic bilbao yeni stat tanıtımı için bir video hazırlamış. videoyu izleyin. kendine has kültürü ve doğası ile bilbao diğer ispanya şehirlerinden çok farklı.emin olun bilbao ile trabzonun bence çok ortak noktası var ikiside bulundukları ülkede farklı kültürleri ve metropol hegemonyasına başkaldırıyı temsil ediyor
keşke bizimkilerde böyle bir video hazırlasa.
http://www.youtube.com/watch?v=FkSlAkmlRVsilginç
Yorum
-
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilbao 800 bin nüfuslu bir şehir ama şu stattaki doluluğa bakın. Bizim nüfus da o civarda bir şey ama 40 bin kişilik stadın dolmayacağına şimdiden eminiz...
onlarin sadece merkezinden bahsediyorsun, ayrica bilbaonun 10 kilometre etrafinida o sayiya katarsan 1,2 milyon eder
ayrica onlar icin o takim bir milli dava"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSan Mames benim için şu an dünyadaki en iyi futbol stadyumu.
Acik ara hemdekeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin bütün ilindir o sayida
onlarin sadece merkezinden bahsediyorsun, ayrica bilbaonun 10 kilometre etrafinida o sayiya katarsan 1,2 milyon eder
ayrica onlar icin o takim bir milli dava
Yorum
-
atleetic in keeendine has kültüründen falan bahsediyoruz da bizim de kendimize has kültürümüz var
saflığımız , konuşma tarzımız, tez canlılığımız, vs vs
san mames gibi yaparsak ve onlar gibi olmaya çalışırsak kendimiz olmayız
stadımızın bizden birşeyler içermesini çok isterdim
bursanın timsah arena sı gibi
ama yine de orayı evimiz görüp gelenek haline getireceğimiz davranışlarla insanları klendimize hayran brakabiliriz
gelişmişlik seviyemizden kasıt sadece ve sadece maddi dir
bu yeterli olursa maçlar da dolar
Yorum
Yorum