Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• helal olsun bursa seyircisine maci aldirdi ....

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani bunlari düsününce ben de bu isin içinde kötü niyetin olduguna inanmaya basladiml... bu kadar da olmaz
      4 tane acil çikis kapisi olayi da var sanirim, hiçbir stadda öyle bir sey yok, bir de bize "uefadan dolayi" diye yutturmaya çalisanlar oldu, oysa öyle bir sey yok... eger yanlissam düzeltin renkdaslar
      valla renkdaşım dev hangar kapıları derken (yani gemi girecek kapılar derken)zaten o 4 acil çıkış kapılarını kastetmiştim.

uefa yutturmasına gelince çok haklsın yok öyle bişey ben ne şampiyonlar ligi ne dünya kupaları ne uefa maçları izledim çok çok stadlarda bizdeki dev 4 çıkış kapısını görmedim o iş uydurma .

Yorum

• dünya kupasi oynanmis stadyum
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          protokol baska hikaye
          orasi zaten para icin yapildi
          orayi hic katma

hem hic bursanin protokolunu gördünmü
          inönünün bütün tribün aralari 2 kat loca oluyor...

abartmamak gerek
          bjk stadi daha stad gibi duruyor bence, gerçekten güzel olacak gibi...
          Bursa'nin o kale arkasi görüntüsü de evet pek hos degilmis, yani öyle kale arkasi yapacaksan Dortmund gibi her karsilasmada dolduracaksin... gerçi fark var çünkü Bursa'da oturacak yer var, Dortmund'da yok yanlis hatirlamiyorsam, varsa da herkes ayakta ben gittim 1 kere oraya, sahayi görmüyorsun resmen ve millet birbirine girerek izliyor
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Üstteki stadda mesela karsi taraf çok iyi yapilmis, localar görüntüyü bozmuyor pek mesela... ve kale arkasinin 2 kat olmasi dogal çünkü epey büyük gözüküyor orasi, en azindan görüntü öyle... oysa bizim kale arkasinin 2 kati sanki bu üstteki stadin tek katiymis gibi duruyor,,, yani bu üstteki stadin üst katini bölmüsüz gibi duruyor bizimki
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bjk stadi daha stad gibi duruyor bence, gerçekten güzel olacak gibi...
              Bursa'nin o kale arkasi görüntüsü de evet pek hos degilmis, yani öyle kale arkasi yapacaksan Dortmund gibi her karsilasmada dolduracaksin... gerçi fark var çünkü Bursa'da oturacak yer var, Dortmund'da yok yanlis hatirlamiyorsam, varsa da herkes ayakta ben gittim 1 kere oraya, sahayi görmüyorsun resmen ve millet birbirine girerek izliyor
              sl de koltuklu, ulusal maclarda ayakda

ve evet skorbord olmasa sari duvardaki bi cok kisi skordan haberi olmaz
              bayraklardan ve atkilardan bisey göremiyorsun

en güzel olan orasi grup degil
              grup kimligide yok
              orayi yasayan zengininden cöpcüsüne kadar dortmund halki

20 stad gördüm en üst seviyede
              happeldan- alvaladeye, avni akerden - meazzaya kadar
              her stadin artilari ve eksikeri var...

kulübümüzün sahibi kroenke degilki bize 1,8milyar dolarlik stad yapsin

ronin anlayabilecegi sekil anlatalim
              herkes la ferrariye binmek ister
              ama cepinde 10 bin euron oldugundan bu imkansizdir

aci olan 10 bine bir a5 audi alabilsende , bu arabaninda aylik giderlerini karsiyalamiyaksindir
              golf 5 en iyi secimdir sonuc olarak
              gerekli her sey karsilar ve fiattan, hyundai dan iyidir, elden cikarmasi kolay
              İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üstteki stadda mesela karsi taraf çok iyi yapilmis, localar görüntüyü bozmuyor pek mesela... ve kale arkasinin 2 kat olmasi dogal çünkü epey büyük gözüküyor orasi, en azindan görüntü öyle... oysa bizim kale arkasinin 2 kati sanki bu üstteki stadin tek katiymis gibi duruyor,,, yani bu üstteki stadin üst katini bölmüsüz gibi duruyor bizimki
              köseleri yok
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 06:16.

Ünal Karaman

Yorum

• ne olursa olsun bursa nın stadının tam dolmasına gerek yok .. bizim macsa stadın yarısı dolmasına ragmen macı aldırdı seyirci ve stadyum ambiansı .. hep hayalim olan dortmund kale arkasını bursa taraftarı yaşıyor şu anda .. bursa stadına kimse laf atmasıb ... o stadın tek ve en kötü tarafı çatısı .. çatı okadar iğrençki anlatılmaz yani .. ama her güzelin bir kusuru vardır diyoruz .. inş bizim yeni stadımız da cehennem olur rakipler için .. takımımız için ateşleyici güç ..

Yorum

• Öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki mühendis stadyumu çizerken bizim taraftar profilini göz önünde bulundurdu. Herif bi stad yaptı, biz de atladık üzerine. Çaresi yok alışacaksın. Çok saygıdeğer böyuk bakan erdoğan bayraktar bey hazretleti öyle uygun gördü.

Masumiyet filminde Bekir rolündeki Haluk Bilginerin efsane tiradı geldi aklıma. Şöyle diyor: "Bak oğlum dedim kendi kendime, başka yolu yok çekeceksin, isyan etmenin faydası yok kaderin böyle. Yol belli; ey başını, usul usul yürü şimdi."

Bizimkisi de aynı hesap.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    en mükemmel stad bursa stadı demiştim zamanında benle dalga geçilmişti gördünüzmü bursa stadını tam bir cebellah .
                    Ne değişti Ronin ? Bence hala dalga konusu birşey söyledin. Bu stadın neresi güzel ? Ortadan locaların geçmemesi mi ?
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Cumartesi Günü özel olarak Stadyum çalışmasını izlemek Akyazı' ya kadar yürüdüm....Etrafı bolca inceledim...

-Öncelikle çalışmaların bayağı hızlandığını söyleyebilirim....Sadece çatıyı baz almayın...

Bir grup cam takıyordu.....
                      Bir grup merdivenlerde kaplama çalışması yapıyordu....
                      Bir grup tesisat işi yapıyordu...
                      Bir grup stadtumun etrafındaki yuvarlak yapılarda çalışıyordu....
                      Bir grup stayumun önünde çevre düzenlemesi yapıyordu...
                      Bir grup 4-5 iş makinası ile araç otoparkında çalışıyordu...

Bunun dışında etrafta ölçüm yapan insanlar da gördüm.....
                      Yani sadece çatıları baz alan bir çalışma yok her tarafta çalışma var.....

Atılan resimlerde çok fazla görünmüyor..cep telefonu ile bu kadar olur kusura bakmayın....

Bir de Stadyumla alakası olmayan bir çalışmaya rastladım. Trabzon'a doğru gelirken denize yeni ve büyük bir dolgu çalışması başlamış.... 30'dan fazla kamyon ve 3-4 büyük iş makinası sürekli çalışıyordu... zannedersem Gülcemal dedikleri projeyede başladılar....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki mühendis stadyumu çizerken bizim taraftar profilini göz önünde bulundurdu. Herif bi stad yaptı, biz de atladık üzerine. Çaresi yok alışacaksın. Çok saygıdeğer böyuk bakan erdoğan bayraktar bey hazretleti öyle uygun gördü.

Masumiyet filminde Bekir rolündeki Haluk Bilginerin efsane tiradı geldi aklıma. Şöyle diyor: "Bak oğlum dedim kendi kendime, başka yolu yok çekeceksin, isyan etmenin faydası yok kaderin böyle. Yol belli; ey başını, usul usul yürü şimdi."

Bizimkisi de aynı hesap.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                        hayir
                        alakasi yok, sansa uyan taraflari var

sen bilen franfurt stadini gezdikten sonra aslinda güzel stadimiz demistin
                        yalanmi

uzun süre stat görmeyen arkadaslarin fantazisi bence cok abarti oluyor

sonuna katiliyorum, ama kadere isyan etmeden
                        yaratanin bize uygun gördügü kadere

Ünal Karaman

Yorum

• Bursa stadyumu seyirci açısından müthiş. Yalniz stadyumustadyum yapan texas ve diger tribünlerin texasa ayak uydurmasi oldu
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bence biraz haksızca eleştiriyoruz Bursa stadyumunu.
                            Tek kat çıkılmış kale arkaları, dik oluşu bence büyük artık ambiyans için.
                            Güzel bir ahengi var stadyumun, rakipler için dezavantaj oluşturacak.
                            Hayırlı olsun Bursa için.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İzmitte deniz kenarına sekapark yapılmıştı kıyıya nazır kafeler,nargile v.s çok güzel olmuştu. yaz- kış müşteri nedeniyle yoğun oluyor. Bu projenin aynısı olabilir diye düşünüyorum.söz konusu resimleri bir şekilde başkana iletebilirsek faydalı olur.
                              burası Trabzonspor için değerlendirilmeli mükemmel bir yer kafanı dinlemek için şehrin gürültüsünden kaçabileceğin bir yer parklar bahçeler eğlence yerleri avm ler plaj ne istersen buraya kurabilirsin tamamı Trabzonspor'a çalışır ayrıca akyazı da trabzonspora verilecek yüzdenin dışında kalacak yerler muhtemelen satışa çıkarılacak buraları da Trabzonspor 49 yıllığına kiralayabilir kim hayır diyebilir ki veya kim trabzonspora rakip olarak oralara talip olabilir ki burayıda trabzonspora bağladın mı iki tane hes projen var kartaldaki arsa trabzonsporu uçurur yeter ki bunu düşünebilecek bir yönetim çıksın bi manyak çıkıp her şeyi heba etmesin

@ okşoholu

Yorum

• bursa stadı güzel eyvallah'da yanlız nerede otursanız oturun ilk 5 sırada maç izlemek işkence...özellikle kale arkalarına ve misafir trübüne ve çıkışların üstlerine 2 metre tel örgü çekmek çok saçma olmuş
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yükleniyor...
                                X