Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyumun yanında kalamış sahildeki tarzda kafeler açılmalı hem şehir için iyi olur hem stadyum etrafı canlı olur maçtan önce taraftar gelir çayını kahvesini içer tabi burada 5 liraya çay satarsalar sadece küfür yerler şehrin ekonomik durumuna göre bu tarz kafeler açılmalı hatta varsa bir ortak beraber bir mado açalım

Yorum

• tribün anlaşmlarını da yapmışlar şimdiden.(bu foto kurallar aykırı ise yöneticiler silebilir.paylaşınca bayağı büyük geldi de )
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Iceriyi bilmiyorum ama Stadyumun etrafında müthiş bir çalışma var. Çatı içinde yeni direkleri gelmis
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Siz sağolun dostlar
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Iceriyi bilmiyorum ama Stadyumun etrafında müthiş bir çalışma var. Çatı içinde yeni direkleri gelmis
            eline saglik
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stad çevresi bu hızla giderse haziran sonuna hazır olur. Belli ki talimat gelmiş.

Yorum

• Çatı durduğu zaman da stad çevresi bu hızla devam ediyordu zaten. Çevre bence çok rahat biter 7 8 aya önemli olan stadın çatısı. eğer çatı 4 5 aya biterse stad yeni sezona çok rahat yetişir..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Peyzaj ve çatı tamamlandıktan sonra oldukça güzel bir yer olacak burası. Trabzon' da yaşasaydım eğer sabahları gelir deniz kenarında koşar sporumu yapardım. Pazar günleri de güzel bir kafe de kahvaltı mı yapardım. Umarım beklediğimiz gibi bir yer olur. Hem biz zevk alalım hem kulüp kazansın.
                  Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Kulüp üyeliği aylık 50 lira falan olsun. Bu üyelerin Akyazı'da yapılacak cafe, restaurant, plaj tarzı yerlerde öncelik, indirim hakları olsun.
                    Hamiş

Yorum

• arkadaş sanki komünizmle yönetiliyoruz..ne bu gizlilik ne bu sır vermeme..stadyumun fotoğrafını bile çektirmeyen bir anlayış hangi devirden kalma acaba ?..gariban Bekir kardeşimizin stadyumu görüntülemek için çıkmadığı dağ, tırmanmadığı patika yol kalmadı.

Yorum

• Güzel fotoğraflar elinize emeğinize sağlık arkadaşlar..

Stadyum içinden canlı yayın yapan kamera çalışmıyor sebebini bilen var mı?
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Çalışıyor...
                        X