Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilmeyen adama Hayri Gür Salonu 2011'de hizmete açıldı desen inanmaz. Yap-geç mantığının en güzel örneklerinden biri.

Diğer yandan Hayri Gür salonunda tv yayın odası yok mu? Protokol tribününün karşısına kamera koyuyorlar. Bildiğin tepeden izliyorsun maçları tv'de. Bir de o protokol tribününü yapan adam hangi devirde yaşadığını bilmiyormuş anlaşılan. Neresinden tutsan elinde kalıyor.
    Eurochallenge maçlarındaki kamera açısı çok iyiydi, aslında hep orda olmalı kamera.

Yorum

• beşirlideki tenis kortunun üzeri kapatılıp çok güzel bir voleybol salonu yapılabilir..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yeni stadın adı,

DOZER CEMİL olsun.

Ben Trabzonspor kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam. Dozer Cemil
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Önce salonu doldurmasını bilelim
          Orası kötü burası kötü
          En mükkemeli yapılsa idi sanki taraftar salona akacaktı.
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Birileri ne isterse O yapılacak...

Birileri ne kadar yaparsa Ona razı olacağız....

İşinize gelirse....

Gelmezsede sorun değil.....

Kimsenin dinlediği taktığı da yok zaten....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Stad inşaatı devam ediyor di mi? O da birşey yani....En azından gayret gösteriyorlar, ya da gayret gösterir gibi yapıyorlar.....
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Trabzon'da kim golf oynayacakmış çok merak ediyorum. Her şeyimiz tamam bir golfümüz eksikti.
                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Golf alanı yapmak fuzuli işgal.
                  Tamam güzel bir şey yenilik ama gerçekler ortada. Hastanenin yanına bir de golf sahası eklenecekse oraya başka ne sığacak merak ediyorum.

Yorum

• Bir de tenis kortlari var, sinir oluyorum, kim tenis oynar Trabzon'da ? halkin 1% bile degil... onlar için mi yapiliyor kortlar ?
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kaç kere dedim hastanenin yapılacağı alana (yer kaldıysa tabi) açık hava tiyatro konser sahnesi yapılsın diye. Şehirde konser alanı yok hayrı gür dışında. İstanbuldaki Harbiye sahnesini bilen bilir aynı o tarz. Birçok şehirde var öyle sahneler.
                      En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 06.11.2015, 13:58.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir de tenis kortlari var, sinir oluyorum, kim tenis oynar Trabzon'da ? halkin 1% bile degil... onlar için mi yapiliyor kortlar ?
                        ktü de kortlar var,
                        beşikdüzünde de var bu kortlardan,
                        başka bir yerlerde var mı bilmiyorum...
                        bireysel sporlarda daha başarılı olabiliriz belki...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beşirlideki tenis kortunun üzeri kapatılıp çok güzel bir voleybol salonu yapılabilir..
                          Yapılsın bencede,mutlu oluruz fakat şu forumda voleybola ilgi duyan kaç kişi var diye sorsak 10 kişi bulamayız.

Yorum

• Trabzon'daki tenis merakı az denecek seviyede değil. Gerek okulların gerekse de şahsi olarak talebin iyi seviyede olduğunu düşünüyorum. Ayrıca golf veya başka bir sporun bir şehirde olmamasının nedeni ne olabilir. Trabzon'daki insanlar annelerinin karnından mı futbol meraklısı olarak doğuyor. Şehirde bu kültür zamanında oluştu da o yüzden.

Basketbola da aynı şekilde bakılıyordu ama ilgiyi 5 yıl içinde çıkardıkları nokta ortada. Herkes maçları takip eder oldu. Golf de kendini tanıtması ve sevdirmesi için şehirde olabilir. Burası bir spor alanı. Spor yerleşkesi.

Hastane, otogar falan yapılacak deniyor. Kim bilir başka ne saçmalıklar çıkar ortaya. Golfü öpüp başımıza koyalım. Yeşillik iyidir hem

Yorum

• Maraton tarafında çelik çatı kolonlarını tutacak destek kulelerinin son parçası monte edilmeye başlanmış.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir de tenis kortlari var, sinir oluyorum, kim tenis oynar Trabzon'da ? halkin 1% bile degil... onlar için mi yapiliyor kortlar ?
                                komplekste tenis kortu olur. bayanlar çok oynuyo bırakın oynasınlar hatta en iyisi bile yapılsın hertürlü spor faaliyeti olabilir yapılabilir. golf sahası dışında !

Yorum

Çalışıyor...
                                X