İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Önce salonu doldurmasını bilelim
Orası kötü burası kötü
En mükkemeli yapılsa idi sanki taraftar salona akacaktı.
Yorum
-
Kaç kere dedim hastanenin yapılacağı alana (yer kaldıysa tabi) açık hava tiyatro konser sahnesi yapılsın diye. Şehirde konser alanı yok hayrı gür dışında. İstanbuldaki Harbiye sahnesini bilen bilir aynı o tarz. Birçok şehirde var öyle sahneler.En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 06.11.2015, 13:58.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de tenis kortlari var, sinir oluyorum, kim tenis oynar Trabzon'da ? halkin 1% bile degil... onlar için mi yapiliyor kortlar ?
beşikdüzünde de var bu kortlardan,
başka bir yerlerde var mı bilmiyorum...
bireysel sporlarda daha başarılı olabiliriz belki...
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşirlideki tenis kortunun üzeri kapatılıp çok güzel bir voleybol salonu yapılabilir..
Yorum
-
Trabzon'daki tenis merakı az denecek seviyede değil. Gerek okulların gerekse de şahsi olarak talebin iyi seviyede olduğunu düşünüyorum. Ayrıca golf veya başka bir sporun bir şehirde olmamasının nedeni ne olabilir. Trabzon'daki insanlar annelerinin karnından mı futbol meraklısı olarak doğuyor. Şehirde bu kültür zamanında oluştu da o yüzden.
Basketbola da aynı şekilde bakılıyordu ama ilgiyi 5 yıl içinde çıkardıkları nokta ortada. Herkes maçları takip eder oldu. Golf de kendini tanıtması ve sevdirmesi için şehirde olabilir. Burası bir spor alanı. Spor yerleşkesi.
Hastane, otogar falan yapılacak deniyor. Kim bilir başka ne saçmalıklar çıkar ortaya. Golfü öpüp başımıza koyalım. Yeşillik iyidir hem
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de tenis kortlari var, sinir oluyorum, kim tenis oynar Trabzon'da ? halkin 1% bile degil... onlar için mi yapiliyor kortlar ?hatta en iyisi bile yapılsın hertürlü spor faaliyeti olabilir yapılabilir. golf sahası dışında !
Yorum
Yorum