İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yeni yılın ilk haftasında ( 7 sinden sonra) Devlet kendisiyle iş yapan firmalara 7 milyar tl aktardı. Alacak kalmadı denildiğine göre.....
Bizim Stadyum inşaatına da aktarılmıştır gereken ödenek....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak serdar atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Isim olarak zaten on numara olacaktır.
Trabzonspor socar
...yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimlere bakınca çatı yapısı stadın üstünün neredeyse çoğunu kapatıyor, bu ambians olarak güzel olsa da Trabzon gibi güneşin az olduğu bir yerde çimler için kötü olabilir.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10.01.16
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzerbaycan petrol şirketi ve petkim ( ve gelecekte star rafineri) gibi ülke içinde pek çok stratejik yatırımı bulunan SOCAR 2016 ve 2017 yıllarında Türkiye içinde bir dizi sponsorluk anlaşmasına imza atabilir.
Geçmiş sayfalardaki sponsorluk önerileri polemiğini alevlendirmeyeyim ama Akyazı'ya sponsorluk noktasında Trabzonspor ile Socar güçlü bir birliktelik oluşturabilir.
Stadyum zaten Socar kırmızısı . Çatı Azerbaycan Mavisi aydınlatılırsa stadyum imajı üzerine de kurumsal kimliklerini yerleştirebilirler.
İsim olarak zaten on numara olacaktır.
Trabzonspor Socar
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar.uzun zamandir bu forumu takip ediyorum ama yazmak bu zamana nasipmiş. Stadyumla alakali soylemek istedigim biseyler var eger olmasi mümkünse acaba yonetime baski yapilip uygulatabilirmiyiz.mesela bizim stadyum olculeri 68/105 bu olculer uefa kriterleri dahil 10 metreye kadar arttirilabiliyo.bizim stadin genisligini 1 metre buyutseler ve 69 yapsalar ve ptotokol tribununden bir metrede uzaklastirilip maratona yakinlastirsalar maratona 2 metre daha yaklasmis olur. Saha uzunluk mesafelerinide her iki tarafdan birer metre uzatsalar yani 107 mt. Olsa kale arkalarida en azindan birer metre daha yakinlasmis olur bunu yapmak zor bisey degil fakat teknik olarak mumkunmu bilmiyorum sizlerin fikirlerini merak ediyorum.boyle bisey olsa atmosfere ve estetik acidan goruntuye cok etki eder bir, iki metre bile olsa.
Yorum
-
İlk olarak F.fatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar herkese iyi aksamlar.uzun zamandir bu forumu takip ediyorum ama yazmak bu zamana nasipmiş. Stadyumla alakali soylemek istedigim biseyler var eger olmasi mümkünse acaba yonetime baski yapilip uygulatabilirmiyiz.mesela bizim stadyum olculeri 68/105 bu olculer uefa kriterleri dahil 10 metreye kadar arttirilabiliyo.bizim stadin genisligini 1 metre buyutseler ve 69 yapsalar ve ptotokol tribununden bir metrede uzaklastirilip maratona yakinlastirsalar maratona 2 metre daha yaklasmis olur. Saha uzunluk mesafelerinide her iki tarafdan birer metre uzatsalar yani 107 mt. Olsa kale arkalarida en azindan birer metre daha yakinlasmis olur bunu yapmak zor bisey degil fakat teknik olarak mumkunmu bilmiyorum sizlerin fikirlerini merak ediyorum.boyle bisey olsa atmosfere ve estetik acidan goruntuye cok etki eder bir, iki metre bile olsa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir şeyi bir ara ben de söylemiştim de beni çok fena benzettiler kardeşim burda [emoji1] saha ölçülerini büyütmek pek olacak bir iş değil ama protokolden uzaklaştırılıp maratona yakınlaştırılabilir heralde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkparti il başkanı söylentilere inanmayın sezonu burada Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla açacaz demiş. Özel olarak ilgileniyormuşlar stad ile . Yandık ki ne yandık
Yorum
Yorum