geçmişte samsung ile şöyle bir diyaloğumuz olmuştu. ilişkiler ne durumdadır bilinmez ama insan bir düşünmüyor değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsung mu? Ben istemem. Samsuna benziyor...
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Stada Turkcell, formaya Samsung kral olurdu.
Bu arada stad isim hakkı + göğüs reklamı = 300 Milyon TL (10 yıllık) bu rakam hakkıdır. Ne eksik ne fazla...En son kyodou tarafından düzenlendi; 06.01.2016, 22:42.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkcell Arena ismi gerçekten şık olurdu.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen D.Dere de oturuyorum. Buradaki trafik İstanbulda yok. Ayrıca 'Forum Trabzon' Trabzon' un en işlek alışveriş merkezi. Hemen yan tarafta Kalkınma var zaten KTU falan. Yığınla öğrenci var. Doğu ilçeleri tek dolmuşla gelebiliyor. Kralı olurdu hemde.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION] yazdıklarına bazı eklemeler yapmak isterim .
öncelikle bu başlıkda daha öncede bahsetmiştim. Samsung teknoloji alanında son yıllarda hızla büyüyen bir firma biz ülkemizde sadece telefon olarak bakıyoruz ama adamlar dünyada birçok konuda ( iklimlendirme, görüntü sistemleri, uzay teknolojisi vb.) çalışmalarını sürdürüyorlar. ve yıllardan beri en büyük planları orta doğu ve doğu avrupa ülkerlerinde hızla büyümek (apple, sony şuanda bu bölgenin en güçlü firmaları) bu nedenle Türkiyede bir stada isim olarak sponsor olabilirler bundan daha doğal birşeyde yok ki baktığınız zaman arab yarım adasında epeyce bir sponsorluk girişiminde bulunmaktalar. doğru yönlendirme ve gelişmelerle bence olmayacak bir şey değil. bu bize hayran olduklarından değil bizi bu pazar içerisinde bir sektörel kaynak olarak görmelerinden kaynaklı. bazı arkadaşlar durumu farklı algılıyorlar anladığım kadarıyla samsungun ne işi olur Trabzonsporla diye düşünüyorlar eve bir bakıma doğru adamların belki hiç umrunda değiliz ama reklam ve tanıtım için avrupanın sayılı komplekslerinden birine isim sponsoru olmak inanki çok fazla anlam ifade eden bir olgudur.
Bunun yanında ben HP firmasından da ciddi bir adım olabileceği düşüncesindeyim. son yıllardaki bilişim sektörü içerisindeki gelişimlerini göz önüne alır ve yaptıkları atılımlara bakarsak onlar içinde iyi bir fırsat olabileceğini düşünüyor ve mesleki açıdan yapmış olduğum takipde de bunun olabilirliğinin yüksek olduğunu düşünüyorum .
saygılarımla.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Birkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Akyazı arena gibi isimlere pek anlam veremiyorum. Neden stada "Fırtına" gibi bir isim verilmiyor ki ? Hem söz edilen gök gürültüsü ve yağmur konseptiyle de harika olur. Atıyorum "Trabzon Fırtına Bulutu'ndan iyi akşamlar sayın seyirciler..." gibi.
Arena, park falan pek özgün isimler değil. Her şehirde arena oldu artık.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStatla ilgili mevcut taleplerimizi tekrar başkana iletebilirmi başkanın telini bilen biri?Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
Yorum