Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geçmişte samsung ile şöyle bir diyaloğumuz olmuştu. ilişkiler ne durumdadır bilinmez ama insan bir düşünmüyor değil.
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• Muharrem Ustanın dediği istediği ailecek burada olun katkı yapın. Evet biz Tokat tan gelip Ailecek orada olacağız diyorum.

Yorum

• Samsung mu? Ben istemem. Samsuna benziyor...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Stat isminin 10 yıllık satılması ve tabiki akibinde o süreye yayılan bir gelir TS nin çok işine yaramaz diye düşünüyorum. Az zamanda iyi para bütçeye katkıda bulunacaktır. Teminat verip avantaj sağlarsalar iyi bir hamle yapmış olurlurlar.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Samsung mu? Ben istemem. Samsuna benziyor...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Şunu yazan biri oldu sonunda. Para gelsinde sıkıntı değil diyeceğim ama inceden rahatsız edecek.

Stada Turkcell, formaya Samsung kral olurdu.

Bu arada stad isim hakkı + göğüs reklamı = 300 Milyon TL (10 yıllık) bu rakam hakkıdır. Ne eksik ne fazla...
            En son kyodou tarafından düzenlendi; 06.01.2016, 22:42.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Samsung işi zor gibi bence turkcell olsa çok iyi olur Tudors oluyormuş birde ������
              Trabzonspor

Yorum

• "TürkSel Fırtına Arena"
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Turkcell Arena ismi gerçekten şık olurdu.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Turkcell Arena ismi gerçekten şık olurdu.
                    Trabzon Turkcell Park.. Dan iyi akşamlar sayın seyirciler..

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben D.Dere de oturuyorum. Buradaki trafik İstanbulda yok. Ayrıca 'Forum Trabzon' Trabzon' un en işlek alışveriş merkezi. Hemen yan tarafta Kalkınma var zaten KTU falan. Yığınla öğrenci var. Doğu ilçeleri tek dolmuşla gelebiliyor. Kralı olurdu hemde.
                      d.dere oturuyorsan beni çok görmüssündür....
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] yazdıklarına bazı eklemeler yapmak isterim .

öncelikle bu başlıkda daha öncede bahsetmiştim. Samsung teknoloji alanında son yıllarda hızla büyüyen bir firma biz ülkemizde sadece telefon olarak bakıyoruz ama adamlar dünyada birçok konuda ( iklimlendirme, görüntü sistemleri, uzay teknolojisi vb.) çalışmalarını sürdürüyorlar. ve yıllardan beri en büyük planları orta doğu ve doğu avrupa ülkerlerinde hızla büyümek (apple, sony şuanda bu bölgenin en güçlü firmaları) bu nedenle Türkiyede bir stada isim olarak sponsor olabilirler bundan daha doğal birşeyde yok ki baktığınız zaman arab yarım adasında epeyce bir sponsorluk girişiminde bulunmaktalar. doğru yönlendirme ve gelişmelerle bence olmayacak bir şey değil. bu bize hayran olduklarından değil bizi bu pazar içerisinde bir sektörel kaynak olarak görmelerinden kaynaklı. bazı arkadaşlar durumu farklı algılıyorlar anladığım kadarıyla samsungun ne işi olur Trabzonsporla diye düşünüyorlar eve bir bakıma doğru adamların belki hiç umrunda değiliz ama reklam ve tanıtım için avrupanın sayılı komplekslerinden birine isim sponsoru olmak inanki çok fazla anlam ifade eden bir olgudur.

Bunun yanında ben HP firmasından da ciddi bir adım olabileceği düşüncesindeyim. son yıllardaki bilişim sektörü içerisindeki gelişimlerini göz önüne alır ve yaptıkları atılımlara bakarsak onlar içinde iyi bir fırsat olabileceğini düşünüyor ve mesleki açıdan yapmış olduğum takipde de bunun olabilirliğinin yüksek olduğunu düşünüyorum .

saygılarımla.
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Birkaç gün önce [MENTION=7677]ucurum[/MENTION] arkadaşımızın; "Karanlık - gök gürültüsü - yağmur - biz dar sokaklarında - aydınlık" fikrini başkana ilettim. Ayrıca Akyazı ışıklandırması için kısa sürede açılan sistemden önerdim. Az önce verdiği cevap;

Yorum

• Akyazı arena gibi isimlere pek anlam veremiyorum. Neden stada "Fırtına" gibi bir isim verilmiyor ki ? Hem söz edilen gök gürültüsü ve yağmur konseptiyle de harika olur. Atıyorum "Trabzon Fırtına Bulutu'ndan iyi akşamlar sayın seyirciler..." gibi.
                            Arena, park falan pek özgün isimler değil. Her şehirde arena oldu artık.

Yorum

• Statla ilgili mevcut taleplerimizi tekrar başkana iletebilirmi başkanın telini bilen biri?

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Statla ilgili mevcut taleplerimizi tekrar başkana iletebilirmi başkanın telini bilen biri?
                                Fikir birliği oldukça ben iletirim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X