Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mis gibi Boztepe dururken deniz kenarından Trabzon' u izlemek gerçekten çok yaratıcıymış. Görüp görebileceğin bir Beşirli' deki kentleşmenin ön bölümü. Cümleye "tam tersi" ile başlayınca birşey diyeceksin sandım.

"Trabzon genci boş vaktinde evden çıkınca ne yapar ?" sorusuyla yola çıkılmalı bence. Mesela;
    * Royal ve Lara sinemaları Akyazı' ya çekilebilir.
    * Geniş ve konforlu bir play station salonu konulabilir.
    * Sahil kısmına koşu alanı ve çardaklar konulabilir.
    * Sağ yada sol kenara Ufak bir plaj yapılabilir.
    * Plastik labirentli Paintball alanı yapılabilir.
    * Lunapark için bir alan ayrılabilir.
    * Ramazan aylarında Canlı müzik ve Zağnos gibi şenlikler yapılabilir.
    'Cümleye tam tersi başlayınca bir şey diyeceksin sandım' ne kadar da kendini beğenmiş bir cümle.. Bana göre akyazı boztepe den çok daha iyi bir yer boztepe de binaların çirkin çatılarından başka bir şey görünmüyor.. Akyazıdan sadece beşirliyi nasıl gördün merak ettim Trabzonun yarısı akyazıdan görünüyor. Kaldı ki deniz kenarına kurulacak Restaurant lar sinema salonları müze vs akyazıyı Trabzonun merkezi yapacaktır..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      'Cümleye tam tersi başlayınca bir şey diyeceksin sandım' ne kadar da kendini beğenmiş bir cümle.. Bana göre akyazı boztepe den çok daha iyi bir yer boztepe de binaların çirkin çatılarından başka bir şey görünmüyor.. Akyazıdan sadece beşirliyi nasıl gördün merak ettim Trabzonun yarısı akyazıdan görünüyor. Kaldı ki deniz kenarına kurulacak Restaurant lar sinema salonları müze vs akyazıyı Trabzonun merkezi yapacaktır..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Kendini beğenmişlik değil, nereden baktığına bağlı. Samimi 2 arkadaş arasında sıradan bir cümle olabilir. Ha biz samimi 2 arkadaş değiliz tabiki ama niyetim kötü değildi. Sadece talihsiz bir fikir olmuş bence seninki. Başka bir konuda da benim bakış açım saçma olabilir.

Akyazıdan bir haltın göründüğü yok. Var tabiki de manzara açısından cazip kılacak bir yanı yok. Her hafta geçtiğim yer sonuçta. Yani Trabzon manzarası karşısında çay içmek isteyecek birinin ilk 20 tercih listesine bile giremez, ki kaç kişi her gün manzara karşısında çay içmeye gidiyorki ? Yani dediğin gibi olsa bile konumu etkilemeyecek canlı tutulması. Senin dediğin; Akyazı' ya GİDEN BİRİNİN yapabileceği bir etkinlik. Bize lazım olan ise; Akyazı' ya GİDİLMESİ İÇİN yapılacak etkinlik.

Ayrıca Akyazı Projesi manzara izlenecek yer değil, kendisi manzara olmalı. Oraya giden birinin oturup Trabzon' a bakmaya sebebi olmamalı.
      En son kyodou tarafından düzenlendi; 06.01.2016, 13:32.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Cazibe merkezlerinin kapalı ve ısınma sorununu hallletmiş mekanlar olması şart...

Yoksa özellikle kasım-mayıs arası kimse oraya gitmez.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Merhaba,

Bir defa Forum'dan farklı olması lazım mağazaların. Starbuck's veya Gloria Jeans's , H&M , Berchka, Zara (şehir kriterleri sanırım uymuyor ama zorlanabilir) ,forma sponsorumuz kim ise örneğin Adidas ( forumda da var ama mecbur olması gerekli) veya market alışverişi için Carrefour (var ama Migros'un Trabzon'da 4 mağazası var) vs... Mağazaların özenle seçilmesi lazım.Yıllık kira geliri belirli standartları tutturduğunuz vakit 20-25 mağaza ile 300-400 bin tl'ye ulaşabilir.

Sinema güzel fikir ama biraz daha farklılaştırarak üstü açılabilir bir sinema salonu da eklenebilir (zamanında açık hava sinema Trabzon'da vardı)

Güzel bir spor salonu (açık,kapalı havuzu,hamamı,grup dersleri (zumba,plates,tae-bu vs...) yapılabilir (1500-2000 liradan 1000 üyeden brüt 1milyon 500bin tl)

Arkadaşın dediği gibi plaj. Bence ücretli olması lazım.Öyle 5 lira 10 lirada değil.

Çocuklu ailelerin de gelebilmesi için kreş vari oyun alanları (çocuklarını emanet edip kahve içebilmeli insanlar)

Bütün bunlar için ekstra üyelik de olabilir. Atıyorum senelik 250 tl yapılacak alışverişlerde %x indirim, vale hizmeti,plaj için şu hizmetlerde %x indirim gibi. Sadece üye olanlar bu indirimlerden yararlanabilir. 1000 kişiden 250.000 lira yapar.

Yapılacak olan bu kompleksin çevresinin belirli olması içeri giriş çıkışların kontrolünün sağlanması, kompleks içinde özel güvenliklerin olması bence olmazsa olmaz.

Sonsuz bir uzay var orada çok iyi değerlendireceklerinden şüphem yok. Ama kaliteli bir yer olmasını temenni ediyorum. Denizin kenarında stadımız,sosyal alanımız,müzemiz,antreman sahalarımızın olması muazzam olacak ama banklarda çekirdek yenilip çöplerinin yere atılmayacağı bir olmasını isterim tabi ki.

Yorum

• cazibe merkezi... bu cazibe Turkce kokenli bir kelimemi ? ozellikle Trabzon belediye baskani her konusmasinda her 10 cumlesinden birine cazibe merkezi lafi cikiyordu 2 3 sene once simdi neyapar bilmem. uyuz bir kelime bence
            u will need justice at the end..

Yorum

• Çok doğru tespit. Açık hava olacağını düşünürsek mağazaların sırtlarını denize verirsek bir nebze daha korunaklı olabilir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Can Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok doğru tespit. Açık hava olacağını düşünürsek mağazaların sırtlarını denize verirsek bir nebze daha korunaklı olabilir.
                cogu magzalarin platformun altinda olacak düsünürsek
                platforma paralel sira magza geciti yapildimi harika bir merkez olur
                normal sinema yerine acik otoparka otomobil sinemasi entegre yapilabilir
                böylece hem bir yenilik üretmis olursun hem de bu dev ekranlardan mac günü macida yayinlarsin

bir ulusal derbide 40 yerine 60 bin kisiyi akyaziya cekersin böylelikle
                zaten böyle bir öneri katalogu hazirliyorum

alisveris merkezi icin Trabzonspor passoligi olanlar icin cashback sistemi uygulanmasinida öneriyorum
                örnek lyoness sirketi....
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 8eşiktaşın stadında böyle bir şey yapılıyor. İlk defa görüyorum bunu. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cogu magzalarin platformun altinda olacak düsünürsek
                    platforma paralel sira magza geciti yapildimi harika bir merkez olur
                    normal sinema yerine acik otoparka otomobil sinemasi entegre yapilabilir
                    böylece hem bir yenilik üretmis olursun hem de bu dev ekranlardan mac günü macida yayinlarsin

bir ulusal derbide 40 yerine 60 bin kisiyi akyaziya cekersin böylelikle
                    zaten böyle bir öneri katalogu hazirliyorum

alisveris merkezi icin Trabzonspor passoligi olanlar icin cashback sistemi uygulanmasinida öneriyorum
                    örnek lyoness sirketi....
                    Cashback güzel fikirmiş. Katalog ise çok iyi. Bir fikri beğenebilirler veya başka bir yere taşıyabilirler. Bence aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz. Akıl akıldan üstündür.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

8eşiktaşın stadında böyle bir şey yapılıyor. İlk defa görüyorum bunu. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      korkuluk
                      tt arenadada var
                      fazla dikey stadlarda mecburi
                      İlk olarak Mehmet Can Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cashback güzel fikirmiş. Katalog ise çok iyi. Bir fikri beğenebilirler veya başka bir yere taşıyabilirler. Bence aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz. Akıl akıldan üstündür.
                      zaten her gördügümü,duydugumu, düsüdügümü yaziyorum
                      direk dikkate alinacak email adreside ayarladim, bu pazar hazir olacaktir

özellikle cashback önemli
                      diger sponsor magzalardada kullanilir, ts clup vs...
                      passoligine direk para dönüsü oldugundan bilet aliminda parayi kullanirsin
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sizce destek kulelerindeki parçalar bittikten sonra diğer bağlantılar uzun sürer mi ?

Yorum

• Restorantlar, çay bahçeleri, cafeler, alışveriş merkezleri, müzeler, konferans salonları, konser verilecek, tiyatro hatta opera sahnelenecek özel bir bina, Londra'daki "London Eye" türü büyük bir dönmedolap gibi yapılar sahilimizi ve Trabzon'umuzu renklendirir, canlandırır. Umarım en azından bu hayallerimizden bir kısmı yapılır
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sizce destek kulelerindeki parçalar bittikten sonra diğer bağlantılar uzun sürer mi ?
                            [MENTION=50739]samet_karadeniz[/MENTION] ara parçalar daha hızlı montajı olur çünkü ana direklere göre daha hafif ve tek vinç ile daha rahat montaj yapılabiliyor, yani 2 vinç ile daha hızlı montajı yapılırsa oda kısa sürede biter

Yorum

• Akyazı'yı halkın tanıması için Ramazan Etkinliklerinin burada yapılması güzel olur.....

Halk burayı iyice tanır gelip gidip ısınır ..

Hatta sahildeki Yenimahalle fuar alanından iftardan sonra ücretsiz otobüsler kaldırılabilir.....

Dolgu alanına bir anfi-tiyatro türü bir eklenti yapılabilir. maçlardan önce taraftar buraya toplanır tezahürat ederek maçlara ısınabilir.
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak skndkrr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @samet_karadeniz ara parçalar daha hızlı montajı olur çünkü ana direklere göre daha hafif ve tek vinç ile daha rahat montaj yapılabiliyor, yani 2 vinç ile daha hızlı montajı yapılırsa oda kısa sürede biter
                                Bende öyle tahmin ediyorum . Ama ben malzemeleri göremedim bi yerde inşallah yine malzeme sıkıntısı yaşayamayız

Yorum

Çalışıyor...
                                X