Secim oncesi bosa beklediler kac ay kaybımız oldu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
[QUOTE=Hazar_;1920323973]Stadın çatısı bu şekilde kapalı olacaksa basık olmasının anlamı olur. Çatıya baksana. Burda 10 kişi bağırsa yine gürültü olur
[/QUOTE
yüzde yüzbin katılıyorum renkdaşım sana.alt bölüm düz olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok o basıklığın isterlerse basıklığı çimin 10 metre üsütne kadar indirsinler.tam bir facia bu stad neresinden tutsan elinde kalan bir stad .
resimdeki gibi baksanıza şu kale arkası tek katına işte herkesin aklını alan baskı kuran budur baksanıza şu dikliğe ve baksanıza şu çatının alt bölümüne .biz ise süper yatay trbünler moda olan çift kat ve saçmalar saçması baklava çatı .
çok merak ediyorum acaba fuul dolu olduğuında ambians etkileyicilik ve ses baskısı nasıl olucak bu saçmalığın.
Yorum
-
[QUOTE=61ronin61;1920324030]İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın çatısı bu şekilde kapalı olacaksa basık olmasının anlamı olur. Çatıya baksana. Burda 10 kişi bağırsa yine gürültü olur
[/QUOTE
yüzde yüzbin katılıyorum renkdaşım sana.alt bölüm düz olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok o basıklığın isterlerse basıklığı çimin 10 metre üsütne kadar indirsinler.tam bir facia bu stad neresinden tutsan elinde kalan bir stad .
resimdeki gibi baksanıza şu kale arkası tek katına işte herkesin aklını alan baskı kuran budur baksanıza şu dikliğe ve baksanıza şu çatının alt bölümüne .biz ise süper yatay trbünler moda olan çift kat ve saçmalar saçması baklava çatı .
çok merak ediyorum acaba fuul dolu olduğuında ambians etkileyicilik ve ses baskısı nasıl olucak bu saçmalığın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatının tabanını düz bir zemin olarak kapatsak, ambiyans ve ses şiddeti inanılmaz dehşet olur
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep hayalini kurdum.en azından G.antepin yeni statın çatı altı gibi hafif bir malzemeylede kaplanabilirdi.ama yapılmayacak malesef.
Lenovo S850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİşte taraftar budur.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk nin stadı da vasat...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Stadyumun donem donem yavaslamasi dusundurucu ama gercek srbebini bilmeden ne desek bos. Benim tek korkum yuklenici firmanin batmasi olur. Eger orada durum kotuyse toparlamasi zor olur. Acikcasi toki bu konularda cok sabikali ama hayirlisi olsun....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesiktasin stadi bu ulkede karsilasabilecegin en iyi stadyum olduguni dusunuyorum.
BJK stadı dik olması açısından iyi ancak çok fazla çıkış kapısı tribün bütünlüğünü bozacak. Ayrıca 2 kat loca tribünü tamamen ikiye bölüyor. Görünüş açısından da hiç ihtişamı yok.
Konya stadı görünüş açısından iyi ancak çok sıradan. Kesinlikle bizimkinden artı bir yanı yok.
Bursa stadı kale arkası tribünüyle fark yaratıyor ancak onlarda da çatının çok yüksek olması dezavantaj. Ancak görünüşüyle en iyi stad diyebiliriz.
Bunun dışındakileri saymıyorum bile. Anadoluda dış görünüşüyle iyi olan stadlar var ama sadece dış görünüşüyle.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTmmda bizim stad yuksrdakinden daha büyük gözükmüyo
Yorum
-
Timsah Arenanın üstteki camları kaldır, çatıyı biraz aşağı çek birde merdivenlerin renklerini sarı değilde beyaz veya gri yap efsane olur. Tribün dizilimi bizim çok klasik ama Timsah Arena gerçekten kendine özgü bi stad. Yani herhangi birinin eline kağıt kalem versen bir stad çiz desen tribünlerini bizimki gibi çizer heralde.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesiktasin stadi bu ulkede karsilasabilecegin en iyi stadyum olduguni dusunuyorum.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
Yorum