Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Secim oncesi bosa beklediler kac ay kaybımız oldu..

Yorum

• Bu stadın bir anda ilerlemesinin sebebi bana sorarsanız muharrem ustadır.İho rte için ölürüm mölürüm diyordu ama kendisi ihodan pek hazetmıyordu gazeteci abilerimden duyduguma göre.ama ustanın arası kendisiyle gayet iyi , sonunda ciddi anlamda lobi kurabilecek bir başkanımız oldu.

Yorum

• [QUOTE=Hazar_;1920323973]Stadın çatısı bu şekilde kapalı olacaksa basık olmasının anlamı olur. Çatıya baksana. Burda 10 kişi bağırsa yine gürültü olur

[/QUOTE

yüzde yüzbin katılıyorum renkdaşım sana.alt bölüm düz olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok o basıklığın isterlerse basıklığı çimin 10 metre üsütne kadar indirsinler.tam bir facia bu stad neresinden tutsan elinde kalan bir stad .

resimdeki gibi baksanıza şu kale arkası tek katına işte herkesin aklını alan baskı kuran budur baksanıza şu dikliğe ve baksanıza şu çatının alt bölümüne .biz ise süper yatay trbünler moda olan çift kat ve saçmalar saçması baklava çatı .

çok merak ediyorum acaba fuul dolu olduğuında ambians etkileyicilik ve ses baskısı nasıl olucak bu saçmalığın.

Yorum

• guzel olur umarım
          Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
          Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
          NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• [QUOTE=61ronin61;1920324030]
            İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadın çatısı bu şekilde kapalı olacaksa basık olmasının anlamı olur. Çatıya baksana. Burda 10 kişi bağırsa yine gürültü olur

[/QUOTE

yüzde yüzbin katılıyorum renkdaşım sana.alt bölüm düz olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok o basıklığın isterlerse basıklığı çimin 10 metre üsütne kadar indirsinler.tam bir facia bu stad neresinden tutsan elinde kalan bir stad .

resimdeki gibi baksanıza şu kale arkası tek katına işte herkesin aklını alan baskı kuran budur baksanıza şu dikliğe ve baksanıza şu çatının alt bölümüne .biz ise süper yatay trbünler moda olan çift kat ve saçmalar saçması baklava çatı .

çok merak ediyorum acaba fuul dolu olduğuında ambians etkileyicilik ve ses baskısı nasıl olucak bu saçmalığın.
            Kardeşim şu stadı kötülemeyi bırakın artık. Çok mükemmel değil ama bazı yönleriyle iyi bir stad. O dik dediğin stad bizimkinden daha dik değil. Hatta bizim stadın 2. Katı ondan daha dik. Tribünün tek olması konusu eyvallah ama şu an baktığında bizim stad liverpool stadında daha güzel olacağından emin olabilirsin. Ama şöyle bir algı var, başkasında olunca güzel görünüyo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çatının tabanını düz bir zemin olarak kapatsak, ambiyans ve ses şiddeti inanılmaz dehşet olur
              Hep hayalini kurdum.en azından G.antepin yeni statın çatı altı gibi hafif bir malzemeylede kaplanabilirdi.ama yapılmayacak malesef.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hep hayalini kurdum.en azından G.antepin yeni statın çatı altı gibi hafif bir malzemeylede kaplanabilirdi.ama yapılmayacak malesef.
                Bu çok basit bir iş, devirden sonra kulüp te yapabilir bunu.

Lenovo S850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bjk nin stadı da vasat
                  Besiktasin stadi bu ulkede karsilasabilecegin en iyi stadyum olduguni dusunuyorum.
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Stadyumun donem donem yavaslamasi dusundurucu ama gercek srbebini bilmeden ne desek bos. Benim tek korkum yuklenici firmanin batmasi olur. Eger orada durum kotuyse toparlamasi zor olur. Acikcasi toki bu konularda cok sabikali ama hayirlisi olsun.
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Besiktasin stadi bu ulkede karsilasabilecegin en iyi stadyum olduguni dusunuyorum.
                      Kesinlikle en iyi stad BJK stadı olmayacak. En iyi diyorsanız TT Arena'ya bakın derim. Onun da zemininde sıkıntı çıkıkıyor sürekli. Her stadın kendince güzel ve kötü yanları var.

BJK stadı dik olması açısından iyi ancak çok fazla çıkış kapısı tribün bütünlüğünü bozacak. Ayrıca 2 kat loca tribünü tamamen ikiye bölüyor. Görünüş açısından da hiç ihtişamı yok.

Konya stadı görünüş açısından iyi ancak çok sıradan. Kesinlikle bizimkinden artı bir yanı yok.

Bursa stadı kale arkası tribünüyle fark yaratıyor ancak onlarda da çatının çok yüksek olması dezavantaj. Ancak görünüşüyle en iyi stad diyebiliriz.

Bunun dışındakileri saymıyorum bile. Anadoluda dış görünüşüyle iyi olan stadlar var ama sadece dış görünüşüyle.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Şu stadın çatısının biraz daha alçak olduğunu düşünün. Ayrıca bu stad 34.000 kişilik bizimki 41.000

Yorum

• Tmmda bizim stad yuksrdakinden daha büyük gözükmüyo
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tmmda bizim stad yuksrdakinden daha büyük gözükmüyo
                            Bizim stadın ilk katı bayağı yatay ondan öyle..

Yorum

• Timsah Arenanın üstteki camları kaldır, çatıyı biraz aşağı çek birde merdivenlerin renklerini sarı değilde beyaz veya gri yap efsane olur. Tribün dizilimi bizim çok klasik ama Timsah Arena gerçekten kendine özgü bi stad. Yani herhangi birinin eline kağıt kalem versen bir stad çiz desen tribünlerini bizimki gibi çizer heralde.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bjk nın stadı delik deşik.en iyi bence fb ninki,atmosfer olarak
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Çalışıyor...
                                X