Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu anda Vodafone Arena mı daha ileride bizimki mi? Göz kararı bizimkisi daha ileride gibi duruyor. Nasıl onların ki sezon başına yetişiyor da bizimkisi yetişimiyor?
    reis bu konuda çok fikrim yok ama bizim stad bitse bile çevre düzenlenmesi falan sürermiş öyle diyorlardı. stada bağlanan yolların falan ayarlanması gerekiyormuş daha galiba bu yüzden uzun sürecekmiş
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Majezik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizdede böyle drone çekim yapabilecek kimse yokmu

https://www.youtube.com/watch?v=PvUxKf0Byls Böyle bir şey var

Yorum

• Torku arena'yı canlı gören varmı burada ben Beşiktaş Trabzonspor maçına gitmiştim , böyle bir stad olamaz .

Yorum

• Bekir kardesim, kaziklarla ilgili bir sorum var. Fore Kaziklari yerin kac metre dibine Kadar cakildi? cevaplarsan sevirim, malum yazdiklarimiza cevap veren yok
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Torku arena'yı canlı gören varmı burada ben Beşiktaş Trabzonspor maçına gitmiştim , böyle bir stad olamaz .
            Bende bjk maçında gittim Torku arena ya çok basit geldi bana ama akustik şahane idi kulaklarım sağır oldu.
            BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              reis bu konuda çok fikrim yok ama bizim stad bitse bile çevre düzenlenmesi falan sürermiş öyle diyorlardı. stada bağlanan yolların falan ayarlanması gerekiyormuş daha galiba bu yüzden uzun sürecekmiş
              İyi de çevre düzenlemesi olmadan maç yapamıyor muyuz? En azından maçları oynayacak kadar olsa yeter. Gerisi sezon içerisinde tamamlanır bence.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• bjk nin stadı da vasat

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi de çevre düzenlemesi olmadan maç yapamıyor muyuz? En azından maçları oynayacak kadar olsa yeter. Gerisi sezon içerisinde tamamlanır bence.
                  ulaşım sıkıntısı olabilir diye düşünüyorlardır bence tam bitmeden açılmaması daha iyi olur bir aksaklık çıkmamalı
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bjk nin stadı da vasat
                    Neye gore vasat abi?

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16] O attığın fotoğraflarda ortada demirler var dikkatini çekti mi hiç? Ha işte onlar destek kulelerinin gelmeye başlayan, ara ara gelen parçaları.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      çok güzel sırıtıyorsun diyen oldu mu sana daha önce, o dediklerinin destek kolonumu bilmiyoruz fakat bildiğimiz 1 senedir devam eden bir plansızlık mevcut bu çok açık

Yorum

• İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yerel bi haber sitesi yapmıştı daha önce ama bu sıralar yapmıyor daha
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ulaşım sıkıntısı olabilir diye düşünüyorlardır bence tam bitmeden açılmaması daha iyi olur bir aksaklık çıkmamalı
                          Bence en azından sezonun ilk maçı oynanıp bir açılış yapılmalı. Sonraki 1-2 maç Avni Akerde oynanır o arada hallederler çevre düzenlemesini falan komple geçeriz Akyazıya. Önümüzdeki sezona orada başlasak çok iyi olur bence.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Erkan Inan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bekir kardesim, kaziklarla ilgili bir sorum var. Fore Kaziklari yerin kac metre dibine Kadar cakildi? cevaplarsan sevirim, malum yazdiklarimiza cevap veren yok
                            Yerine göre değişiyor ama ortalama 25 metre diyorlardı... Kesin bilgimiz yok tabi.

Yorum

• Cavapin icin tesekkürler, 25m cok az aslina bakarsan en az 70 m olmasi gerekiyor diye bir yerde okumustum
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yerine göre değişiyor ama ortalama 25 metre diyorlardı... Kesin bilgimiz yok tabi.
                                Cavapin icin tesekkürler, 25m cok az aslina bakarsan en az 70 m olmasi gerekiyor diye bir yerde okumustum
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X