Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yol boyunca Trabzonspor bayrakları asılı direkler dikilse, stadyum etrafındaki boş arsalar kulüp tarafından uzun süreli kiralansa, locaların hepsi yüksek ücretlerle kiralansa, stadyumun devri gerçekleşse, stadyum isim hakkı yüksek ücretle kiralansa, stadyum etrafına halkı oraya çekecek olan alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, gelir getirici tesisler yapılsa, motorların, gezi gemilerinin yanaşacağı bir liman yapılsa, Trabzonspor tarihini anlatan, aidiyeti arttıran projeler yapılsa...
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sivas stadının çatısı çok yüksekte hatta aşırı yüksek (forumda çatıyı beğenen olmuş ilginç) .. bursa stadının kale arkaları kötü.. bizim stadın sa locaları..

ama localar güzel saklanabilir diğer ikisinin bir caresi yok

ayrıca bursanın catıyıda beğenmedim. çünkü onun çatıda yüksekte en iyi çatı bizim ki olacak bence.
      En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 28.02.2015, 14:45.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yol boyunca Trabzonspor bayrakları asılı direkler dikilse, stadyum etrafındaki boş arsalar kulüp tarafından uzun süreli kiralansa, locaların hepsi yüksek ücretlerle kiralansa, stadyumun devri gerçekleşse, stadyum isim hakkı yüksek ücretle kiralansa, stadyum etrafına halkı oraya çekecek olan alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, gelir getirici tesisler yapılsa, motorların, gezi gemilerinin yanaşacağı bir liman yapılsa, Trabzonspor tarihini anlatan, aidiyeti arttıran projeler yapılsa...
        hayat bayram olsa.. çok harika fikir ama şuan akp ile meşgulüz. çok zor..
        MCMLXVII

Yorum

• beyler sadece meraktan soruyorum ben bu projeyi daha doğrusu bu projedeki stadı çok beğenmiştim bildiğim kadarıyla biraz tuzlu gelmişti o yüzden vazgeçilmişti bu projedeki stadın içten fotosu varmıdır tribünlerinin nasıl hazırlandığını merak ediyorum bilgisi olan varmı

Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beyler sadece meraktan soruyorum ben bu projeyi daha doğrusu bu projedeki stadı çok beğenmiştim bildiğim kadarıyla biraz tuzlu gelmişti o yüzden vazgeçilmişti bu projedeki stadın içten fotosu varmıdır tribünlerinin nasıl hazırlandığını merak ediyorum bilgisi olan varmı

Bu statın yapılmış hali; bordeaux -grande state . . kapasite 42 bin civarı .Bu resimdeki statla epey benzer özellikte.
            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 28.02.2015, 15:43.

Yorum

• 2. direkte takilmis

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu statın yapılmış hali; bordeaux -grande state . . kapasite 42 bin civarı .Bu resimdeki statla epey benzer özellikte.
                şimdi baktım bordonun stadına adamlar muazzam bişey yapıyolar keşke o proje olsaymış şu linkten http://www.skyscrapercity.com/showth...139539&page=25 ne kadar kaliteli bişey yaptıkları görülebilir çok profesyonel çalışma var prekast takımı falan görülebilir stad yapımında farklı bir çalışma var
                Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şimdi baktım bordonun stadına adamlar muazzam bişey yapıyolar keşke o proje olsaymış şu linkten http://www.skyscrapercity.com/showth...139539&page=25 ne kadar kaliteli bişey yaptıkları görülebilir çok profesyonel çalışma var prekast takımı falan görülebilir stad yapımında farklı bir çalışma var
                  O proje aynı bu şekilde bize uygulansaydı burada kan çıkardı Ege 2 kat loca, merdiven altları gözükmüyor değil hepsi dışarıda ki bizim taraftarın hiç istemediği bir şey bu, donarlar sonra nede olsa sinema salonu inşa ediyoruz

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O proje aynı bu şekilde bize uygulansaydı burada kan çıkardı Ege 2 kat loca, merdiven altları gözükmüyor değil hepsi dışarıda ki bizim taraftarın hiç istemediği bir şey bu, donarlar sonra nede olsa sinema salonu inşa ediyoruz
                    yukardaki proje zaten bordeauxunkinden daha güzeldi

bordeaux stili stadlar türkiyede yapilmaz
                    türkiyede beton ve isci gücüyle stad yapmak ucuz, avrupada celik ve makine gücü

umarim anlatabilmisimdir
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.02.2015, 17:24.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yukardaki proje zaten bordeauxunkinden daha güzeldi

bordeaux stili stadlar türkiyede yapilmaz
                      türkiyede beton ve isci gücüyle stad yapmak ucuz, avrupada celik ve makine gücü

umarim anlatabilmisimdir
                      Olacağından değil zaten ! O proje de uygulansaydı bir kulp bulunacağından bahsediyorum ben. Bende umarım anlatabilmişimdir

Yorum

• Yapımı devam eden sakarya statdında çatı çeliği montesi başlamış,statın kaba inşaatı belki % 50 seviyesinde bile değil. Bizim statta çatı montajına başlamak için prekatsların montesini bekliyoruz diyenlerin kulakları çınlasın. ( bu arada sakarya statının çelik aksamını yapan şirketle sanırım bizim statın işini yapan şirket aynı ,forumda bir renktaş söylemişti)

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olacağından değil zaten ! O proje de uygulansaydı bir kulp bulunacağından bahsediyorum ben. Bende umarım anlatabilmişimdir
                          bizim hepimizi kimse memnun edemez
                          o ayri bir konu,
                          ama o proje bencede %99 umuzu memnun ederdi
                          ama tabiki bizi simgeleyen biseysi yok tayfasi ...

ama iste bizi simgelemek icinde bize özel bisey yapilmasi gerek iste
                          cünkü gercekden enteresan bir camiayiz, amerikan elit college leri bizden haberdar olsalar gece gündüz bizi arastirirlardi
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizim çatı yükseltilmezse en güzel stad bizimki olacak bence
                            Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kesinlikle... Budur...
                              kesinlikle başkası kabul edilemez

Yorum

• Arkadaşlar tartan pist denilen kısımlar aşağıdaki resimde olduğu gibi suni çim yapılmalıdır.
                                Bu şekilde yapılması görüntü açısından çok fark ediyor.
                                Bakın TT Arena'da bu şekilde yapıldı. İyi görüntü var. Fakat TORKU Arena'da kırmızı tartan pist çok kötü görünüyor.
                                Bu konuda gerekli telkinleri yapmalıyız.

Ayrıca saha içinde kalan çatı çeliklerinin gizlenmesi için aşağıdaki gibi beyaz kaplama yapabiliriz.
                                Bence çok şık görünüyor. Çeliklerin o karışık, kirli görüntüsü yok olur.

En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 28.02.2015, 18:24.

Yorum

Çalışıyor...
                                X