İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım çelik çatı montajı başlıyor ve aradan 5 ay geçtikten sonra montaj kolonlarının alt yapısı hazırlanmaya başlıyor, demek istediğim bu. Temele oturtulan taşıyıcı erzakla ne demek istedin anlamadım?
gerüstEn son selcuk tarafından düzenlendi; 15.12.2015, 16:52."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇelik ana kolonların montajı yapılmış, montaj kolonlarının temelleri atılmış mı ? Hayır. Neden atılmamış? tarih 20 nisan 2015
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Benim anlamadığım nokta; ihale ile işe giren inşaat firmaları vaad ettiği bitirme gününden sonra geciken her gün için maddi bedel öder. Bu firma neye güvenipte aylarca durdurdu inşaatı ? Yoksa böyle bir yaptırım yokmu ? Bilmediğimden soruyorum.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Azılı ihocu amcama göre inşaatın durmasının sebebi iho döneminde inşaatın bitirilmemesi, stadın ekmeğinin ihoya yedirilmemesi , stad sayesinde iho başarılı gibi gözükmesinin engellenmesi ve "iho döneminde inşaat bile durdu aga" algısı olusturulmak istenmesi için faruk özak tarafından yogun çaba sonucu gerceklestirilmiş bir şey .
Eğer iho kalsa idi o inşaat bir türlü bitmeyecekti . Hep engellenecekti .
Amcamın dediği bu . kaynağı nedir bilmem61
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim gözünü seveyim öyle bir şey olabilir mi Allah aşkına ya. Tamam yöneticilerimiz amatör olabilir ama bunu kulüp yapmıyor ki. Yahu ben inşaatçı adamın oğluyum, biz bile şu amatör halimizle A'dan Z'ye her şeyi planlar öyle gireriz işe. Yani senin şu söylediğin anca espri olabilirdi. Bunu ciddi söylüyor olabilmeni aklım almıyor
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam abicim yaşın ilerlesin görürsün sektördeki espirileri
Yorum
-
Sayın arkadaşlar, İşin yavaş gitmesi, işçilerin yavaş veya çalışmaması başka iş programı başka. Geçici temeller bir iş programına göre yapılır ve sökülür. Bu tarz projeler kafamıza göre yapılabilecek projeler değildir. Burada çalışan arkadaşlar tabiki bir iş programına uyarak çalışıyorlar. Örnek vermek gerekirse, o çatı makaslarını kaldıracak vinç içeri girmeden geçici temeller dökülemez. Vinç de bir iş programına göre saatine bilmem kaç para ödediğiniz bir alet. İş programına takılacağımıza, iş gücüne takılmamız daha doğru. Sonuç olarak proje bitimine kaç adamxsaat kaldı. Kaç adam çalışıyor? İş gücü nedir? bunları sorgulamak lazım...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Başkana twitter üzerinden yazsak da stad inşaatını izleyeceğimiz kameraların çalışması sağlansın.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın arkadaşlar, İşin yavaş gitmesi, işçilerin yavaş veya çalışmaması başka iş programı başka. Geçici temeller bir iş programına göre yapılır ve sökülür. Bu tarz projeler kafamıza göre yapılabilecek projeler değildir. Burada çalışan arkadaşlar tabiki bir iş programına uyarak çalışıyorlar. Örnek vermek gerekirse, o çatı makaslarını kaldıracak vinç içeri girmeden geçici temeller dökülemez. Vinç de bir iş programına göre saatine bilmem kaç para ödediğiniz bir alet. İş programına takılacağımıza, iş gücüne takılmamız daha doğru. Sonuç olarak proje bitimine kaç adamxsaat kaldı. Kaç adam çalışıyor? İş gücü nedir? bunları sorgulamak lazım...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediklerin doğru abi ama bu iş programı geçen mart ayından beri yavaşlatılmış çekimde ilerliyor. Normalde konstruksiyon montajı mayıs ayında bitecekti, ben kendi kulaklarımla duydum, başkası söylese inanmazdım ama plan bu idi. Şimdi önümüzdeki mayısa biterse şükür diyeceğiz. Bir senelik bir gecikme normal değil kesinlikle, teknik konular dışında başka sorunlar olduğu belli. İnşallah bu sorunlar aşılmıştır da tekrar duraklama dönemine girmeyiz.
Drone konusu ayrı bende çok istiyorum almak bir tane ama evden henüz izin çıkmadı, röntgen mi yapacan ulan diye))
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum