Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben bana gerçekleri söylüyorum sadece.....

dost acı söyler hesabı.....

geçen yapılan onca transfere rağmen kadronun vasat olduğunu söylediğimde de benzer tepkiler almıştım.... sonuçta 5. olduk..... daha doğrusu olabildik....

klüp kötü yönetilmiyor aslında hiç yönetilmiyor.....

böyle bir ortamda başarı beklemek için polyannanın nirvanasına ulaşmak lazım.....

maalesef ben öyle değilim...

buda benim fikrimdir size sevgi fikirlerinize de saygı duyarım parantezinde söylüyorum bunları.....

Eyvallah Faik abi... Bir büyügümüz olarak fikirlerine her zaman saygi duymusumdur.. Ama bu takim bizim sahip cikmamiz lazim boykot edip küsmek bence dogru degil... Yönetimler gecici... Misal olarak formalardan resmen tiksindim ama 3 tane aldim her birinden birtane ayriyeten cebimin son kurusuna kadar alis veris yaptim,,, bence her Trabzonlunun bunu yapmasi gerek... Ben trabzonda olacam ama maca gitmeyecem?! Bu bence ihonun yaptigi en büyük yanlisdan daha büyük bir yanlisdir...
    Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Stad içerisinde hareketlilik var, bir tane vinç gelmiş.
      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Stadyumun şu anki hızıyla ikinci devrenin başına yetişeceğini sanmıyorum.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stad içerisinde hareketlilik var, bir tane vinç gelmiş.
          Baya hareketli bu gün 1 ay önce sahanın ortasına yatırılan 2 çatı direği kale önüne atak yapmışlar gol olabilir bence

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadyumun şu anki hızıyla ikinci devrenin başına yetişeceğini sanmıyorum.
            Temmuz'a bile yetişmez, Ağustos ayına zar zor yetiştirirler herhalde.

Yorum

• 28 Temmuz / An itibari ile Akyazı.

Yorum

• akyazi stadyumuna girip gezmek serbestmi arkadaslar

Yorum

• Sanırım Swarovski işi yatmış. Paylaşılan mesaj doğruysa, "kibarca" reddetmişler
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Yapımı devam eden Akyazı stadına son teknoloji ile üretilen 2 adet skor bord takılacak. Bordo mavili ekibin maçlarını oynayacağı Akyazı stadyumuna takılacak iki adet skorbord Türkiye'de bir ilk olacak.

Akyazı stadyumu kale arkalarına son teknoloji ile üretilen iki adet 80 metre karelik skorbordlar takılacak. Her iki kale arkasına 1'er olmak üzere takılacak iki adet skorbord larda her türlü anımasyon kolaylıkla yapılabilecek

Akyazı stadyumunda her detay ince elenip sık dokunuyor. Herhangi bir aksaklık olmaması için TOKİ yetkilileri büyük çaba sarf ederken gece maçları oynanması için ışıklandırma çalışmaları da palnalanmaya başlandı Akyazı Stadyumununu ışıklandırması da son teknoloji olacak. Stadyuma Full HD görüntü alanıbilecek teknoloji ışıklandırma yapılacak. HABER 61

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sanırım Swarovski işi yatmış. Paylaşılan mesaj doğruysa, "kibarca" reddetmişler
                      Mesaj nerde Yiğit?

Yorum

• Diana Langes. 13.833 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. Willkommen im Leben! Im Leben von Diana Langes, Geschäftsfrau, Fußballpräsidentin und Familienmensch mit Sonne im Herzen!

Tesekkürler Trabzonspor!
                        Liebe Freunde, Fans und Kollegen, obwohl unser Besuch aus der Türkei inzwischen wieder abgereist ist, dauert meine Freude noch an. Ich weiß, dass diese Ehrenmitgliedschaft etwas ganz und gar Außergewöhnliches ist, und ich werde alles tun, um meinem Amt gerecht zu werden. Mein Herz schlägt für alle Fußballer und deren Fans, für Sportler und deren Trainer auf der ganzen Welt, denn gerade Fußball ist ein Sport, der Nationen zusammenbringt. Natürlich gilt unser finanzielles Engagement ausschließlich unserem eigenen Verein, der WSG Wattens, allerdings freue ich mich darauf, den sportlichen und organisatorischen Austausch mit unseren Freunden in der Türkei zu pflegen, gemeinsam zu netzwerken und auf diese Weise eine enge Verbindung einzugehen. Und natürlich würde ich mich freuen, eines Tages mit unserer gesamten Mannschaft nach Trabzon zu reisen. In diesem Sinne: görüsmek üzere!

Sevgili arkadaşlar ve taraftarlar,
                        Türkiye'den gelen misafirlerimiz geri döndükleri halde içimizdeki mutluluk devam ediyor.
                        Beklenmedik ve gurur verici şekilde onursal üye Olduğum Takımım için, yeni konumum Gereği ne gerekiyorsa elimden geleni yapacağım.
                        Kalbim Dünya'daki bütün Takım'lar, futbolcular ve hocalar için atıyor, çünkü futbol öyle bir oyundurki Halkları bir araya getirir.
                        Tabiki bizim finansal desteğimiz sadece kendi kulübümüz WSG Wattens'e olacak,ama Türkiye'deki dostlarımızla sportif ve organizatörlük çalışmalarımızı sıkı şekilde geliştirip ilerletmek için can atıyoruz.
                        Ve tabiki bütün takımımızla ilerde bir gün TRABZON'a gitmeyi çok arzuluyoruz.
                        Bu sebeple;
                        Görüşmek üzere..
                        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Demek ki iş Diana da bitmiyor.

Yorum

• Stadın dış renginin Kırmızı-Beyaz olacağı yazıyor.(kaynak haber61)

Bilgisi olan var mı? Doğru mudur?
                            Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                            Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• "Sadece" yazdığından emin miyiz ? Sayfaya gelen mesajda Alman bir arkadaş çeviri yanlışlığı olduğunu söylüyor. Kendi kulüplerine finansal desteğe devam edeceklermiş "sadece" yazmıyormuş.
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ausschließlich'in sadece demek olduğundan eminim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X