Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam adam stat ve tesisler müdürü diyorum haberi yok mu sanıyorsun ne olduğundan ne yapıldığından? Hadi farzedelim yok imkansız da diyelim hiçbir şeyden haberi yok şöyle bir cevap yazacak kadar kapasitesiz mi bu insan; "kardeşim ben bu konuda yetkili değilim bize hiçbir şey söylenmiyor o yüzden kesin bir cevap veremeyeceğim" bu kadar basit.
    Trabzonspor tarihi boyunca bu kadar çapsız yöneticiyi bir arada bulunudurmamıştır. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Elbet bilgisi var ama taraftara tarih verip Tokinin yarı yolda bırakma ihtimalini de düşünüyordur emin olabilirsin. Bu yüzden hiç topa girmiyordur bence de haklı.
    Ayrıca biz teslim alındıktan sonra bazı değişiklikler yapacağız, şu anda bizim değil vb. gibi bir sürü açıklama yaptılar. Aynı şeyleri bir kez daha hatta defalarca yazmalarına da gerek yok. Senin gibi kaç kişi aynı soruyu soruyor ona biliyormusun. Yada en yakın başlığın emektarlarından F1 Bekir'e sor sayfa açtı insanların nasıl aynı soruları defalarca sorduklarını bir anlatsın sana. Karşındaki kişininde bir insan olduğunu unutma.
    Çaplımı çapsızmı olduklarına bir şey diyemem ben, oda senin düşüncen.

Yorum

• Ben Erol Ağaoğlu ve Hüseyin Emin'in bir kere adam akıllı açıklama yaptıklarını görmedim. Bekir bey'i biliyorum sağolsun gayette ilgili onun gibi insanlar gerekiyor böyle mevkiilere. Bu adamlar iki kelimeyi bir araya getiremiyor torpille vs kulübün yönetimine girmiş insanlardır bunlar. Adım gibi eminim.
      En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 19:49.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Erol Ağaoğlu ve Hüseyin Emin'in bir kere adam akıllı açıklama yaptıklarını görmedim. Bekir bey'i biliyorum sağolsun gayette ilgili onun gibi insanlar gerekiyor böyle mevkiilere. Bu adamlar iki kelimeyi bir araya getiremiyor torpille vs kulübün yönetimine girmiş insanlardır bunlar. Adım gibi eminim.
        Torpilden yeni bir şeymiş gibi bahsetme Oğuzhan o hep vardı
        Ayrıca Erol Ağaoğlu ne kadar cahil de olsa para onda

Yorum

• Vodafone arenanın çatısı cokmus

Yorum

• Umarım can kayıbı yoktur.

Hep diyorum; geç olsun, sağlam olsun...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• erol ağaoğlunu tanıyorum,öyle zengin birisi değil,yanlısın var,sadece inşaat yapıyorlar elbet durumu iyidir ama para onda diyecek kadar değil

Yorum

• Beşiktaş Vodafone Arena'nın inşaatı sırasında çatı iskelesini çöktü

yaralılar ve ambulanslar var deniyor, inş. ciddi bir şey yoktur...
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  erol ağaoğlunu tanıyorum,öyle zengin birisi değil,yanlısın var,sadece inşaat yapıyorlar elbet durumu iyidir ama para onda diyecek kadar değil
                  Tahminen serveti ne kadardır ?

Yorum

• serveti var mıdır sence abi
                    kendisiyle aram gayet iyiydi ama facebooktan baskanı eleştirince darıldı bana sanırım

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      serveti var mıdır sence abi
                      kendisiyle aram gayet iyiydi ama facebooktan baskanı eleştirince darıldı bana sanırım
                      Bence senide beni de cebinden şöyle 100 er defa çıkartır en azı oda

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence senide beni de cebinden şöyle 100 er defa çıkartır en azı oda
                        inan yok abi o kadar,ofisine falan da gitmişliğim var çok görüstüm onunla o kadar durumu yok,tabi senden benden iyidir de o kadar değil

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi Yol Tarafı Video Görüntüsü

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yaralılar ve ambulanslar var deniyor, inş. ciddi bir şey yoktur...
                            Bu tür çatı inşaatları çok tehlikeli ve zahmetli oluyor.

İnşallah ciddi bir şey yoktur.

Yorum

• Bursa ile baya dalga geçmiştiler bakın biz ne kadar hızlı yapıyoruz diye. Elbette çok geç bitti bursa ama sıkıntı olmadı inşallah bjk da fazla hasara uğramaz. Ayrıca yaralılar da varmış inşallah başka sıkıntı olmaz. Parçalar kullanılamaz hale geldiyse eğer bir sürü iş çıktı yine.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Geçmiş olsun. Daha dün bjk başkanı bu işin tehlikesinden bahsediyor ve bir kaza durumunda işin bir sene ileri atacağını söylüyordu
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X