Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi örnekler azınlık dahi teşkil etmeyecek derecede az . Kuralların çoğu tecrübeler sonucu koyuluyor. Olumlu istisnalara -bugün yaptığımız gibi- pozitif ayrımcılık yapabiliriz ancak. Ama bu kuralı kaldırmak kesinlikle yararımıza olmayacaktır. Zira tecrübe edilmiş bir durumdur.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Yorum

• İlk olarak admin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi örnekler azınlık dahi teşkil etmeyecek derecede az . Kuralların çoğu tecrübeler sonucu koyuluyor. Olumlu istisnalara -bugün yaptığımız gibi- pozitif ayrımcılık yapabiliriz ancak. Ama bu kuralı kaldırmak kesinlikle yararımıza olmayacaktır. Zira tecrübe edilmiş bir durumdur.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
      O zaman adminler arası bağ kopukluğu var
      Bağ kopması demek sahalara en az 6 ay sonra dönmek demek önemli bir sorun bence

Yorum

• Kural varmış uygulanmış normaldir. Bence kuralı gevşetmeliyiz. İst takım taraftarı canavar değil kardeşimizdir. Son söyledikleri ayıp olmuş bu arada o söylemişse. Samsun taraftarı haklıymış dediği..

Bu arada kural kaldırılmalı demiyorum, gevşetilmeli diyorum. Bazı kişilere müsamaha gösterilebilir sadece. Yoksa kuralın tamamen kaldırılması demek olur olmadık her başlıkta ist takımı-Trabzonspor kavgası demek olur. Sınırı ayarlamak lazım
        En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 12:20.
        #

Yorum

• Komik gerçekten mesajlar silinmiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Komik gerçekten mesajlar silinmiş
            Başlıkta temizlik yapılmasının nesi komik Fatih?

Yahu bu forumu idare etmek böyle espiri unsuru falan sanılıyorsa verelim yetkileri, kim talip oluyorsa o yapsın.

Biraz da biz geçelim perdenin diğer tarafına.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başlıkta temizlik yapılmasının nesi komik Fatih?

Yahu bu forumu idare etmek böyle espiri unsuru falan sanılıyorsa verelim yetkileri, kim talip oluyorsa o yapsın.

Biraz da biz geçelim perdenin diğer tarafına.
              Temizlik yapılacak ne vardı mesjlarda ?
              Yöneticilerin eleştirilmesi temizlik nedenimi yoksa ???

Yorum

Temizlik yapılacak ne vardı mesjlarda ?
                Yöneticilerin eleştirilmesi temizlik nedenimi yoksa ???
                Yöneticilerin bu başlıkta eleştirilmesi temizlik nedeni.

Bak bakalım burada herhangi bir mesaj silinmiş mi...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8168
                  Ben sizi anlıyorum açık ve netsiniz !!

Yorum

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8168
                    Orası eğlenceli değil ama, kim gülecek esprilere
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Orası eğlenceli değil ama, kim gülecek esprilere
                      Espri yapmakta mı bu foruma aykırı kural yoksa ?

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alt trübün eğimi birebir aynımı.
                        Aynı olması lazım çünkü ölçülere uyarak çalışıyor arkadaş...

Yorum

Espri yapmakta mı bu foruma aykırı kural yoksa ?
                          Espiri başka şey de burada gömdünüz adamı iki dakikada Fatih Yaptığı şey de kuralı uygulamaktı.

Sonra forum yöneticileri eleştirilemez mi diyorsunuz. Verdiğiniz tepkiyle o gsli arkadaşı çizmeme kararı aldık zaten. Bunu açıktan söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama doğru tepkiyle doğru sonuç alırsın.
                          Ayağa KALK!

Yorum

Espiri başka şey de burada gömdünüz adamı iki dakikada Fatih Yaptığı şey de kuralı uygulamaktı.

Sonra forum yöneticileri eleştirilemez mi diyorsunuz. Verdiğiniz tepkiyle o gsli arkadaşı çizmeme kararı aldık zaten. Bunu açıktan söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama doğru tepkiyle doğru sonuç alırsın.
                            Yukarıda belirttiğim gibi gayet açık ve netsiniz !!

Yorum

• Tamam arkadaşlar olay tatlıya bağlandı. Bence de stadyumla ilgili olmayan -bu mesajım dahil- bütün mesajlar silinsin.

Ben her ne kadar hala başka takım taraftarlarının sorun çıkarmadıkları sürece yasaklanmaması gerektiğini savunuyor olsam da sonuçta forumun yöneticileri var. Biz taleplerimizi dile getiririz onlar durumu değerlendirip kararlarını verirler, şartlar olgunlaştığında belki kurallar da değişir.

Tartışmayı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum

Yorum

Benimde mesajlarım silinmiş. Ama ben Forum Yöneticisini eleştirmedim ki? Onlar ne yapsın. Çoğu zaten kuralı uygulayanı eleştirmedi, kuralın kendisini eleştirdi.

Yönetmek, denetlemek zordur. Vaktinizi harcıyorsunuz yoruluyorsunuz. Ama iki yıldır forumdayım, halen hangi şartlarda mesajlar silinir, ne zaman 'temizlik' olur anlamış değilim. Ciddi rahatsızlık veren bir durum.

Benim gözlemlediğim kadarıyla bazen konu ile alakası olmayan mesajlar/şakalar silinmiyor, benzer mesajlar siliniyor. Bu ince sınır nerde göremedim, neye göre karar veriliyor anlamadım gitti.
                                En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 13:32. Sebep: isim hatası
                                Ömer

Yorum

Yükleniyor...
                                X