bu arkadaş 3d max ile güzel stad tasarımları yapıyor kendisine özel mesajla bizim stad içinde yazdım çatı şekilenmesini bekliyor biraz sizde yazarsanız daha ciddiye alacaktır.
Şu stat bi bitse de her halta muhalefetspor olan tayfanın ağzı sussa artık.
Devletin gücü var stat yapıyor size ne arkadaş nedir bu farklı takılma farklı görünme hastalığı devlet ne yapsa yaranamıyor o zaman gidin kızılderililere katılın amazonlarda yaşayın ağaç kovuklarında yatıp kalkın la havle yeter artık.
Hükümete muhalefet etmeyi aşıp devlete laf etmeye başladılar kimsiniz lan siz rahatlık mı battı devlet düşmanlığınız varsa defolun gidin bu memleketten.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Beşiktaş'ın çatısı çok uzun sürer, Bursa'nın çatı yapısına benziyor, adamlar iki seneden beri çatıyı bitiremedi, stadyumun bu sezonun açılışına yetişmeme ihtimali var.
Bu resimdeki kısma havuz diyenler oldu ama bence bir göz yanılması söz konusu o havuz dediğiniz yer fotoğraf çekilen yerin zemini gibi geldi bana.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Şu stat bi bitse de her halta muhalefetspor olan tayfanın ağzı sussa artık.
Devletin gücü var stat yapıyor size ne arkadaş nedir bu farklı takılma farklı görünme hastalığı devlet ne yapsa yaranamıyor o zaman gidin kızılderililere katılın amazonlarda yaşayın ağaç kovuklarında yatıp kalkın la havle yeter artık.
Hükümete muhalefet etmeyi aşıp devlete laf etmeye başladılar kimsiniz lan siz rahatlık mı battı devlet düşmanlığınız varsa defolun gidin bu memleketten.
Trabzon şehrine her gün yeni bir stadyum yapılıyor da bizim mi haberimiz yok? Bu bir kere olacak bir şey. Trabzon şehrine bir kere stadyum yapılacak ve 30-40 sene kullanılacak. Her sene farklı stadyum olmayacak yani. Madem yapılıyor neden baştan savma yapılsın? Trabzon futbol şehri ve fabrikasıdır. Bu böyle kalacaktır. Trabzon şehrine yakışan güzel bir staddır ve bu stadın yapılması için son çivi çakılana kadar olan dava devam edecektir. Bu hükumet düşmanlığı meselesi değildir...
bu arkadaş 3d max ile güzel stad tasarımları yapıyor kendisine özel mesajla bizim stad içinde yazdım çatı şekilenmesini bekliyor biraz sizde yazarsanız daha ciddiye alacaktır.
Teşekkür ederim yazdığın için. Biraz yardımızla beraber bu stadyumu çok güzel bir şekilde çıkaracağım. Sonuçta anadolunun armasında tek yıldız bulunduran kulübü. Herkes elindeki resimleri bana yollaya bilir mi? 56.668 iletiden bulmak çok ama çok zor.
En son marazeren tarafından düzenlendi; 29.06.2015, 16:33.
Yorum