Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatematiği kim çözmüşki zaten Koray
Ronin şu yorumunu sana hiç yakıştıramadım her şeyde mükemmelci ama çatıda basite kaçman yakışmadı sana bu hafta bizimle değilsınİlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle:
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOoooo Allah bozmasin aranızdan su sizmiyor..
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOoooo Allah bozmasin aranızdan su sizmiyor..
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekıskanmayın o benim kankardeşimdirİlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğreneceğimiz çok şey var Roninden bu fırsatı kaçıramam
Yorum
-
Stadyum kaba inşaatı sürerken kule vinç sayısı 3'e kadar çıkmıştı.
Ne var ki prekast blok imalatı ve montajı tamamlandıktan sonra adeta frene basıldı.
Çatının konstrüksiyon imalatı yavaş açıklaması da beni tatmin etmiyor. Bir inşaat takvimini yürütemeyecek proje ekibi ne halt ediyor orada o zaman ...
Çimlerin yetiştirilmesi için gereken süre saha içinde minumum 70 gün.
Bunun içinde vinçlerin saha alanında işlerini bitirmiş olması gerekiyor.
Tesisatlar , galeriler ve koridorlar , zeminleri ve kütlenin duvar ve camları inşaa edildikten sonra kalan ufak işler, koltukların montajı ve dış peyzaj dahil olmak üzere ve o 70/90 günlük periyotta tamamlanabilir.
Şu an acil olan çatının konstrüksiyonunun tamamlanması. Bu tempoda giderse belkide asgari 3 aydan önce membran gerdirme işlemine başlanamayacak...
Beşiktaş Vodafone Arena'nın inşaat takvimi açıklandı , 30 Eylülde inşaat işlerinin zemin dahil bitirilmesi hedefleniyor. Akyazı ve İnenü arasında mevcut inşaat ilerleme durumu olarak olsun olsun, 1 aylık bir fark var.
Şayet Vodafone 30 Eylül'de tamamlanıyorsa , Akyazı'nın da stadyum inşaatının 29 Ekime yetişmesi gerek. Ne var ki devre arası bile zor der hale geldik.
Yorum
-
Yaw arkadaşlar öğrenemediniz mi hala? Bu stadyum bir kaç seçim daha görür... Olursa Ekim'e olmazsa seneye Ekim'e o da olmazsa 2017 Ekim' e olur o da olmazsa cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Dönemi'ne yani 2023 e yetiştirirler merak etmeyin. Biz de bu hafıza ve duruş varken ötelemeler daha çok olur...
Sent from my iPad using TapatalkOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadın kapısına kilidi vuracağımız günler de gelecek.
Sığır otlatır devlet de artık.
Bu tür mesajları hiç haz medemiyorum trabzonu bukadar küçükmü sanıyosun biz düştümüz zaman kalkmasınıda biliriz sen eline ve ağzına kilit vur bence!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar günleri vinçler çalışmıyor mu?
Yorum
-
bu arkadaş 3d max ile güzel stad tasarımları yapıyor kendisine özel mesajla bizim stad içinde yazdım çatı şekilenmesini bekliyor biraz sizde yazarsanız daha ciddiye alacaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum