Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boya numune aşamasında olduğu henüz rengin belli olmadığını öğrendim. Bordo renk boya için zor bir renktir. Güneşte solması en hızlı renktir.

Boya firmaları solan rengi yapmazlar bu sebepten en yakın bordoya ulaşmaya çalışıyorlarmış.

Kaynak sağlam
    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Güzel bir stadyum oluyor,Dozer Cemil,Ahmet Suat Özyacı,Özkan Sümer gibi efsanelerimiz bu stadyumda yaşatılmalı.
      • Memento mori

Yorum

• ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet en acil ihtiyacımız bu.
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Süper bi uygulama. Bizde 50 lira yapsan (kombinenin yerine göre 50 lira değişebilir. Ortalama 50 lira olsun) 2 milyon lira ek gelir olur ve aidiyet duygusunu da arttırır diye düşünüyorum. O ismi sildirmemek için kombineleri yenileme konusunda itici bir güç olabilir diye düşünüyorum

Yorum

• Bence de güzel bir uygulama.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Eyvallah dostlar sağolun güzel sözleriniz için...

Yorum

• bizim taraftar takım iki maç kaybedince maça gitmiyor şampiyonluğa oynamadığımız sürece buna hayatta para vermez

Yorum

• ne yalan söylim ,bende ilk gördüğümde uzaydan çekilmiş akyazı fotosu sandım
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Çok pis kavga çıkar. Koltuğu söküp sahaya atmak icap ettiğinde olabilecekleri düşünemiyorum.

Ancak medeni insanlar için son derece güzel bir uygulama.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Biliyorum yapacak çok şey var ama bir fikirde benden olsun

İlk önce soyunma odasının içini bitirilip her hafta bir efsanenin forması asılabilir.

"Efsane Ruh yeni stada taşınıyor" veya benzer bir sloganla her hafta resim paylaşılıp heyecan artırılabilir.
                        Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

Biz bu uygulamayı koltuğa değil zemine yazdırmalıyız.malum türkiyede statlarda koltuklar fazla sabit kalamıyor.

Yorum

• Forumu yıllardır takip ederim,5-6 ay önce üyelik açtım yorum vs bi problem vardı yazamıyordum ama halloldu sonunda,ilk mesaj bugune kısmetmiş.

İnşaat sona doğru yaklaştıkça olumsuz yorumların biraz daha azaldığı gözlemleniyor ya da kötülemekten bıktılar benim şahsi fikrim stadın çoğu kişiyi bittiğinde tatmin edecek olması. Hele ki full dolu gözüktüğünde beğenmeyenin kalacağını pek zannetmıyorum.
                            İş tokiden çıkana kadar herşeye sabredecez gibi duruyor,ama top bize geldiğinde ufak dokunuşlarla stadı çok daha güzel bir hale getirebiliriz.
                            Ufak dokunuşlardan kastım tribün altı reklam panoları stad içi ışıklandırma vb. dış ışıklandırmayı saymadım o ufak dokunuş sayılmaz
                            He ama bunları yapabilmek düşünebilmek için de bu yönetimin vizyonu yetermi tartışılır...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ne yalan söylim ,bende ilk gördüğümde uzaydan çekilmiş akyazı fotosu sandım
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• beni dehşet etkileyen stadlarda bir özellik dikkatimi çekti o etkileyen stadların ilk inşaat resimlerine baktım ve bir şeyi farkettim ben bu akyazı stadına niye gıcık olduğumu anladım.beni etkileyen stadların resimlerinde üst katların prekastlarının basamakların yani 6-7-8-9-10 sıra üst kattan sarkılıtılmasıymış .oysa akyazı stadında bu sarkıtma işi 1-2 basamak hiç yokta denebilir bu durumda locların kabak gibi fırlamasına yol açtı gizlenemediler üst kat alt kat bütünlüğü sağlanamadı.çok ayrık gözüküyorlar localarda ampul gibi parlıyor.artık sarkıtma işi olmaz .reklam panoları düz değilde basamak şeklinde yada üçgen şeklinde yapılmalı o arakat localarının görünmesini yok edebilirsek büyük mesafe almış oluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X