Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler Antep,Bursa stadı diyorsunuzda Adanaya yapılan stad'tan haberiniz varmı Vodafone Arenanın birebir benzeri mimarıda aynı proje ortaya çıktıkça muhtelem bir stad olacakgibi duruyor
    http://wowturkey.com/t.php?p=/tr712/...R_IMG_7779.jpg
    birebir aynısımı banamı öle geldi hoca bu birebir aynı gibi ya

Yorum

• bursanın çatı leş, o stada yakışmadı

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bukadarda zevksiz olunmaz ya
        bi bak eskisehirliler ve antepliler o stadlar icin neler yazdiklarina
        Şimdi bir zevk var birde zevk-cik var bu ikisi de değil

Yorum

• Bu memnuniyetsizlik sadece bizde yok. Herkeste var. Herkes bi memnuniyetsiz. Hiçbir şeyi beğenmiyor. Saygı duymuyor. Hep bi karamsarlık.

yukarıdakilerin çoğu ülke genelinde var. Herkes bir şey istiyor ama ne istediğini bilmiyor.
          MCMLXVII

Yorum

• or-gi yee uçaklar inememiş rüzgar ve sisten dolayı tüm uçaklar trabzon havalimanına yönlendirilmiş.şimdi hani bizim havalimanını uzatmak için m.a.yılmaz tesilerini almak daha pahalı oluyormuş ya yeniden deniz doldurup havalimanı yapmak daha ucuzmuş yaa yeni havalinaını denizdoldurarak yapmayı düşünenlerbirdaha düşünsün.karadenizde rüzgar da bitmez siste .umarımbu rüzgarın yeni stadımızda bir etkisi olmaz sis olmasını isterim stada tam kurtlar vadisi havası katıyor.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence o olay spor kültürünün olmamasıdır. Trabzonda muazzam bi çayocağı kültürü var. Bu kultürü hala spora taşıyamıyorsun. Kahveler full ama stad boş. Futbol seviliyor ama kültür olarak cok geride
              kültür olmasaydi buralara gelinmezdi

İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Televizyondan izleyince adalet, futbol, yönetim ve inanabileceğimiz bir takım değişiyor mu ?
              sanirim olan bitenin bir parcasi olmadiklarindan vicdanlari daha rahat böyle
              sonucta takimdan uzaklasabilirler ama kopabilecek zihniyet cok az insanda var trabzonda

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi bir zevk var birde zevk-cik var bu ikisi de değil
              yani
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kaçtır soruyorum bi cvp alamadım. bizim maratonun üst katında saglı sollu oda gibi bişeyler var nedir onlar bilen varmı

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kaçtır soruyorum bi cvp alamadım. bizim maratonun üst katında saglı sollu oda gibi bişeyler var nedir onlar bilen varmı
                  Taraftarın kullanacağı büfe vb . gibi alanlar için ayrıldığını Bekir daha önce söylemişti.

Yorum

kaçtır soruyorum bi cvp alamadım. bizim maratonun üst katında saglı sollu oda gibi bişeyler var nedir onlar bilen varmı
                    Wc olabilir ama emin degilim.

Yorum

• Bu arada canli yayinda gördügüm kadariyla kapali loca bölümünde koltuklar siralanmis...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gizlemenin tek avantaji estetik
                        sen o membrani kullaniyorsunki günes isinlari gecsin ve cimim beslensin, isigin yolunu kapattinmi cim iyi olmasi icin elektrikli uv isinlandirmasini cogaltip kulübün giderlerini de cogaltmis oluyorsun
                        hem bizim ne catinin iskeletinde bursa kadar celik var nede onlarinki kadar yüksek
                        bukadar dezavantaja karsi biraz daha sik olsun diye oraya el atma pek dogruymus gibi gözükmuyor bence

enerjilerini stadini icine harcasinlar, orada estetik olarak yapilacak daha önemli isler var

Ne alaka...Kapatılacak yerler zaten açı itibariyle güneşi kesmiyor...Ha diyelim kesiyor oda membran sonuçta yani güneşi geçirgenliği var...

Yorum

spiker odalarini diyorsun saniyorum
                          İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne alaka...Kapatılacak yerler zaten açı itibariyle güneşi kesmiyor...Ha diyelim kesiyor oda membran sonuçta yani güneşi geçirgenliği var...
                          membran okadar seffaf degil yani
                          2 kez isinlarin önünü kesersen nekadar gecer

gassaray 700bin avro yilda harciyormus suni isinlandirmaya

bunu 500 bine cekebilseydiler caycisi, kapicilari issiz kalmazdi
                          senin estetik düsüncene katiliyorum
                          ama bu parayi her yil harciyacagimiz icin o konularda iyi hesap edilmeli

bukadar para akitmalarina ragmen arenanin bu kis cimleri berbatti, tam gerektigi kadar yapsalar kim bilir nekadar paralari gidecekti
                          arenaninda catisi ilk planlara göre membranlan kapanacakti sonra pahali oldugundan ucuz bir metal kullanmislar, simdi her sezon kayibediyorlar

ilk planlanan seffaf membran

yapilan

bak münih günesden tam randiman alabilmek icin catiyi nasil yapmis

dogu tarafi tam seffaf membran diger taraflar normal membran

bu resimde tam seffaf membran kullanilmasina ragmen nekadar gölge yaptigindan anlarsin nekadar isik kayip edildigini
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 13:32.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada canli yayinda gördügüm kadariyla kapali loca bölümünde koltuklar siralanmis...
                            Koltuk olduğunu sanmıyorum ama bir şeyler sıralanmış belli

Yorum

• Bahar temizliğinde koltukları dışarı atılmış evler gibi

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bahar temizliğinde koltukları dışarı atılmış evler gibi
                                Şimdi koltukları dizmeye başlasalar da stad olduğunu anlasak iyice Renk için anket yapılmadı galiba.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X