Beyler Antep,Bursa stadı diyorsunuzda Adanaya yapılan stad'tan haberiniz varmı Vodafone Arenanın birebir benzeri mimarıda aynı proje ortaya çıktıkça muhtelem bir stad olacakgibi duruyor http://wowturkey.com/t.php?p=/tr712/...R_IMG_7779.jpg
birebir aynısımı banamı öle geldi hoca bu birebir aynı gibi ya
or-gi yee uçaklar inememiş rüzgar ve sisten dolayı tüm uçaklar trabzon havalimanına yönlendirilmiş.şimdi hani bizim havalimanını uzatmak için m.a.yılmaz tesilerini almak daha pahalı oluyormuş ya yeniden deniz doldurup havalimanı yapmak daha ucuzmuş yaa yeni havalinaını denizdoldurarak yapmayı düşünenlerbirdaha düşünsün.karadenizde rüzgar da bitmez siste .umarımbu rüzgarın yeni stadımızda bir etkisi olmaz sis olmasını isterim stada tam kurtlar vadisi havası katıyor.
Bence o olay spor kültürünün olmamasıdır. Trabzonda muazzam bi çayocağı kültürü var. Bu kultürü hala spora taşıyamıyorsun. Kahveler full ama stad boş. Futbol seviliyor ama kültür olarak cok geride
Televizyondan izleyince adalet, futbol, yönetim ve inanabileceğimiz bir takım değişiyor mu ?
sanirim olan bitenin bir parcasi olmadiklarindan vicdanlari daha rahat böyle
sonucta takimdan uzaklasabilirler ama kopabilecek zihniyet cok az insanda var trabzonda
gizlemenin tek avantaji estetik
sen o membrani kullaniyorsunki günes isinlari gecsin ve cimim beslensin, isigin yolunu kapattinmi cim iyi olmasi icin elektrikli uv isinlandirmasini cogaltip kulübün giderlerini de cogaltmis oluyorsun
hem bizim ne catinin iskeletinde bursa kadar celik var nede onlarinki kadar yüksek
bukadar dezavantaja karsi biraz daha sik olsun diye oraya el atma pek dogruymus gibi gözükmuyor bence
enerjilerini stadini icine harcasinlar, orada estetik olarak yapilacak daha önemli isler var
Ne alaka...Kapatılacak yerler zaten açı itibariyle güneşi kesmiyor...Ha diyelim kesiyor oda membran sonuçta yani güneşi geçirgenliği var...
Ne alaka...Kapatılacak yerler zaten açı itibariyle güneşi kesmiyor...Ha diyelim kesiyor oda membran sonuçta yani güneşi geçirgenliği var...
membran okadar seffaf degil yani
2 kez isinlarin önünü kesersen nekadar gecer
gassaray 700bin avro yilda harciyormus suni isinlandirmaya
bunu 500 bine cekebilseydiler caycisi, kapicilari issiz kalmazdi
senin estetik düsüncene katiliyorum
ama bu parayi her yil harciyacagimiz icin o konularda iyi hesap edilmeli
bukadar para akitmalarina ragmen arenanin bu kis cimleri berbatti, tam gerektigi kadar yapsalar kim bilir nekadar paralari gidecekti
arenaninda catisi ilk planlara göre membranlan kapanacakti sonra pahali oldugundan ucuz bir metal kullanmislar, simdi her sezon kayibediyorlar
ilk planlanan seffaf membran
yapilan
bak münih günesden tam randiman alabilmek icin catiyi nasil yapmis
dogu tarafi tam seffaf membran diger taraflar normal membran
bu resimde tam seffaf membran kullanilmasina ragmen nekadar gölge yaptigindan anlarsin nekadar isik kayip edildigini
En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 13:32.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum