Yeni stadyumlar içinde en etkileyici olanı açık ara Bursa Stadyumu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
tamam en iyi stad bizim stad değil ama onu her maç full doldurarak dezavantajı avantaja dödürebilriz tabi bu konuda yöneticelere büyük görev düşüyor yeni stadımızda fuul dolu trübünmü istiyorsun şampiyonlukmu istiyorsun komple stad 5 tl kardeşim yok işte millette para zaten size yaptığınız localar yeter para olarak hangi para şampiyonluk sevincini satın alabilir . yapın bunu be 30 yıldır şampiyonluk sevinci yaşayamıyoruz .bir kerede taraftarı düşünün parayı değil.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni sezona yetişiyor mu stad, hiç haberim yok durumdan.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavni akeri bir koltuk kalmayacak şekilde doldurmamız lazım burdan başkanımız hacıosmanoğluna sesleniyorum ben onun yerinde olsaydım bunu yapardım avni akerde son sezonumuz artık bırak para mara işlerini tek hedef şampiyonluksa kendini ortaya koyduysan yap bilet fiyatlarını 1 tl. senden çıksın olay ondan sonra stada gelmeyen ş........dir .trabzonsporu sevmiyor demektir.yada sana gıcıklığı trabzonspor sevgisinden üstün demektir .üstünsede zaten aslında onun trabzonspor sevgiside boştur .ben hacıosmanoğlucu sadrişenerci o cu bucu değilim tek gerçeğim trabzonspor .ve bişeyler yapmak isteyen iyi niyetli insanların yıpratılmaması lazım bu hacıosmanoğludur sadrişenerdir .farketmez.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam en iyi stad bizim stad değil ama onu her maç full doldurarak dezavantajı avantaja dödürebilriz tabi bu konuda yöneticelere büyük görev düşüyor yeni stadımızda fuul dolu trübünmü istiyorsun şampiyonlukmu istiyorsun komple stad 5 tl kardeşim yok işte millette para zaten size yaptığınız localar yeter para olarak hangi para şampiyonluk sevincini satın alabilir . yapın bunu be 30 yıldır şampiyonluk sevinci yaşayamıyoruz .bir kerede taraftarı düşünün parayı değil.
bosu bosuna yaziyorsun
o stada 5-10-15-20 tl verip girmeyen insanlar
gidip ayni parayi kahvehanede ayni maci izlemeye veriyor
mac saati trabzonda su an mac yayinlanan her mekan full cekiyor
en ucuz yer icinde millet 5 tl veriyor
o staddan milletin uzak durmasinin pek paraylan alakasi yok
ki bu sezon beles maclarda bilen full dolmadi o stadyum
sahada adalet yok, futbol yok, yönetim yok, inanabilecegim bir takim bilen yok
neden o stada gideyim genel kani"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çatının çelik aksamını membranla gizlemeleri çok iyi bir seçim...Bursa stadı çok kaliteli ve ince dokunuşlarla yapılıyor...İnşallah bizim çelik aksamda gizlenir..
gizlemenin tek avantaji estetik
sen o membrani kullaniyorsunki günes isinlari gecsin ve cimim beslensin, isigin yolunu kapattinmi cim iyi olmasi icin elektrikli uv isinlandirmasini cogaltip kulübün giderlerini de cogaltmis oluyorsun
hem bizim ne catinin iskeletinde bursa kadar celik var nede onlarinki kadar yüksek
bukadar dezavantaja karsi biraz daha sik olsun diye oraya el atma pek dogruymus gibi gözükmuyor bence
enerjilerini stadini icine harcasinlar, orada estetik olarak yapilacak daha önemli isler var
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi stadımızı kötülemek istemiyorumda antep stadından naslı bir üstünlüğümüz var (görünüş olarak)onuda yazsaydınız kapasiteyi filan geçin altkatların eğimli olmasıyla o avantajı kaybettik zaten antep en azından localı apartman trübünü gibi bir icat yapmamış ilk katlarıda dik bi arkadaşım paylaşmış bakıyorum resme stad diyorki ben burdayım ben stadım bizim stada bakarken artık beyenmeye zorluyorum kendimi localı trübüne gelince duvarı toslamış gibi hissediyorum kendimi evet sizin dediğiniz gibi antep stadı bizden daha iyi eskişehirde daha iyi (görsel etkileyicilik olarak) biz yeni yapılan stadlar içinde görsellik olarak 6-7 ci sıradayız aslında bunu herkes görüyorda neyse.
bukadarda zevksiz olunmaz ya
bi bak eskisehirliler ve antepliler o stadlar icin neler yazdiklarinaEn son selcuk tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 10:14."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yakın zamanda sanıyorum bir kanun da vardı, stada harcama yaptık, yaptığımız harcamayı düşüp orayı satın alma hakkımız var diyecekler. Tabi asıl hedef stadyumların değerli arsaları. bjk de feybe de isteyecek. Bunu gören gs de ek birşeyler isteyecek. Biz Avni Aker'e o kadar harcama yapmamıza rağmen ordan feragat ettiğimiz için bunu diyemeyeceğiz. Bu bağlamda biz de kendimizi hazırlamalıyızTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çatının çelik aksamını membranla gizlemeleri çok iyi bir seçim...Bursa stadı çok kaliteli ve ince dokunuşlarla yapılıyor...İnşallah bizim çelik aksamda gizlenir..
Yorum
-
Beyler Antep,Bursa stadı diyorsunuzda Adanaya yapılan stad'tan haberiniz varmı Vodafone Arenanın birebir benzeri mimarıda aynı proje ortaya çıktıkça muhteşem bir stad olacakgibi duruyor
En son tomislav tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 11:45.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebosu bosuna yaziyorsun
neden o stada gideyim genel kani
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebosu bosuna yaziyorsun
neden o stada gideyim genel kaniBaşkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum