faydalı bilgiler.demek bu çatı stadı büyütme imkanı sağlıyor sökülebildiği için .peki platformun üstüne bir kat daha atılablirmi gerçekten platformun yapısı buna uygunmu.
bu proje mainz zamaninda platformsuz 28 bin kisilikdi
40 binlik olmasi icin platform eklendi
ayni islemi tekrarlamak sorun teskil etmemesi gerek
tek sorun fore kaziklarin tasiyacagi yükde tolerans az hesaplandiysa
insan tasiyan yapitlarda 3 katini tasiyabilecek temel atilir
mimarlar normalde ne olur olmaz der bunu 4 kat yapar
mimar sirketide almanyadan oldugundan garantiye kactiklarini düsünüyorum
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
bu proje mainz zamaninda platformsuz 28 bin kisilikdi
40 binlik olmasi icin platform eklendi
ayni islemi tekrarlamak sorun teskil etmemesi gerek
tek sorun fore kaziklarin tasiyacagi yükde tolerans az hesaplandiysa
insan tasiyan yapitlarda 3 katini tasiyabilecek temel atilir
mimarlar normalde ne olur olmaz der bunu 4 kat yapar
mimar sirketide almanyadan oldugundan garantiye kactiklarini düsünüyorum
eyvallah renkdaşım bide birşey daha sorim şimdi bustadta 22 tane taşıyıcı ana kolon dikildi bu kolonların temeli direk fore kazığamı denk geliyor (yani fore kazığın devamı gibimi) ve bu temmeleri taşıyacak fore kazıkların yapısı ağırlık taşıma kapasitesi kalınlığı farklımı yoksa dolgu alanına çakılan (4000 bin mi 5000binmiyid) bütün fore kazıklar aynımı.yapısı olarak.kimi uzun kimi kısa onu biliyorum
daha dur ne yapildiki
simdiye kadar yapilan bütün kolonlarin yükünü tasiyan bir temel var
daha stadin icine dogru uzanan bayir kolonlar monte edilecek
ana yükü temelsiz tarafa akan, birlestirilmeden statike sahip olmayan parcalar
isin zor tarafi daha yapilacak
pardon gözümden kaçmış burda yazmışsınız zaten.kolonların yükünü taşıyan bir temel var diye.
şu alana bırak oteli lunaparkı bilmemneyi bi stadyum daha sığar. oranın komple trabzona bırakılmayacağı aşikardı zaten. bırakılmaması konusunda ise diyecek lafınız varsa buradakilere değil, trabzondaki ak parliti eşinize dostunuza söyleyin.
adam akyazıyı bile elinden alsa, sana stad yok dese akp'nin oyu %5 düşer mi trabzonda? hiç sanmıyorum, o yüzden hayal kurmayı bırakalım. orayı komple trabzona yedirmeleri gibi bi durum söz konusu zaten değildi.
kulüp kalan alanı tahsis etmek için uğraşsın. belediye de hastahaneyi oraya koyarak istediğini almış oldu, kalanından da vazgeçsin bi zahmet.
o kalan alana otel de olur (ki hastahane yapıldığına göre o hastahane popülasyonuna en uygun yatırım o) avm de okul da kolej de, o sonranın meselesi
kulüp ilk iş olarak oranın imari devri vs. söz konusuyken kalan alanın üst kullanımını almaya uğraşsın
şu alana bırak oteli lunaparkı bilmemneyi bi stadyum daha sığar. oranın komple trabzona bırakılmayacağı aşikardı zaten. bırakılmaması konusunda ise diyecek lafınız varsa buradakilere değil, trabzondaki ak parliti eşinize dostunuza söyleyin.
adam akyazıyı bile elinden alsa, sana stad yok dese akp'nin oyu %5 düşer mi trabzonda? hiç sanmıyorum, o yüzden hayal kurmayı bırakalım. orayı komple trabzona yedirmeleri gibi bi durum söz konusu zaten değildi.
kulüp kalan alanı tahsis etmek için uğraşsın. belediye de hastahaneyi oraya koyarak istediğini almış oldu, kalanından da vazgeçsin bi zahmet.
o kalan alana otel de olur (ki hastahane yapıldığına göre o hastahane popülasyonuna en uygun yatırım o) avm de okul da kolej de, o sonranın meselesi
kulüp ilk iş olarak oranın imari devri vs. söz konusuyken kalan alanın üst kullanımını almaya uğraşsın
hüseyin bey kardeşim grafik ne kadar gerçekçi? çizime göre hastane kompleksi (daha önde olmasına rağmen) staddan daha küçük .. sence inandırıcı mı?
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
chp ve mhp akyazı yı komple Trabzon a vermeyi, Trabzon dan alınanları da geri vermeyi vaad ediyor.
akp neden susuyor ? neden Trabzonspor ile ilgili vaadler yok ? adamların karadeniz de kalesi olduk nasılsa oy dertleri yok neden tınlasınlar ki bizi ? bugün hastane işi çıktı yarın ne olacak, daha önce yazdım yine tekrarlıyorum stad umurumda değil millet yeni stada canlı para olarak bakıyor biz o dolgu alanından yılda hatırı sayılır bir gelir kazanamayacaksak ne diye bu projeye giriştik, konforlu koltuk dışında taraftarımıza, TS ye ne katkısı olacak akyazı nın benim için bunlar önemli.
normalde bizim oranın insanı zekidir, hamsi beyinli gözükür ama zekidir. ben hala anlamıyorum akp nin Trabzon da neden bu kadar çok tutulduğunu. milliyetçi bir şehrin zıt görüşlü partiye %70 oy vermesi olacak iş değil.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
chp ve mhp akyazı yı komple Trabzon a vermeyi, Trabzon dan alınanları da geri vermeyi vaad ediyor.
akp neden susuyor ? neden Trabzonspor ile ilgili vaadler yok ? adamların karadeniz de kalesi olduk nasılsa oy dertleri yok neden tınlasınlar ki bizi ? bugün hastane işi çıktı yarın ne olacak, daha önce yazdım yine tekrarlıyorum stad umurumda değil millet yeni stada canlı para olarak bakıyor biz o dolgu alanından yılda hatırı sayılır bir gelir kazanamayacaksak ne diye bu projeye giriştik, konforlu koltuk dışında taraftarımıza, TS ye ne katkısı olacak akyazı nın benim için bunlar önemli.
normalde bizim oranın insanı zekidir, hamsi beyinli gözükür ama zekidir. ben hala anlamıyorum akp nin Trabzon da neden bu kadar çok tutulduğunu. milliyetçi bir şehrin zıt görüşlü partiye %70 oy vermesi olacak iş değil.
Trabzon sehri icin Trabzonspor onur meselesi degil artik.
Hatta hic oldu.
Diger partilerin akpden farki kalmamis olsa da degisim sart sehir icin.
Iho adam olsaydi diger partilerin bu vaadini akp icinde koz olarak kullanabilirdi.
Cunlu Iho gözle görülür sekilde sehirde diger partilere oy kazandirabilecek potansiyelde.
Ancak kendisi akpde kapi bekcisi oldugu icin onun umrunda olan partinin menfaatleri.
Neden?
Cunku esi üniye gidememis
Neden?
Cunku camiler ahirdi
Neden?
Cunku akpden once popomuz aciktaydi.
Neden?
Cunku kupamiz calinsa da ülkenin menfaatleri daha önemli.
Tükürürüm böyle düzenin icine!!!
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum