Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stadla hastane yanyana çok saçma olmaz mı?
    maç günlerinin gürültüsü, keşmekeşi, trafiği ile hastane için gerekli sükunet çok zıt gibi geldi bana..
    Tayyibin emrini verdiği büyük şehir hastanesi için uzun zamandır yer aranıyordu zaten. demek ki en son akyazıda karar kıldılar. zaten trabzonda hem otogar hem hastahane için yeterli olacak kadar büyük ve düz, merkezi bi arazi olmadığından ötürü her seferinde akyazı gündeme geliyor. çünkü bu arazi olayı maliyeti çok etkiliyor, temeldi oradan çıkacak harfiyattı, arazinin kamulaştırmasıydı falan derken maliyet baya yükseliyor.

yani biraz da mecburiyyetten. ama bana sorsan, ben de oraya hastane olmaz derim.

ama hastane olursa özellikle stada açılacak yerler her an iş yapmış olur. bu anlamda bi canlılık sağlar.

Yorum

• bu arada yenilenmiş akyazı dosyasında raylı sistem de planlanmış, yani yapılmak istendiği taktirde projesi hazır. yarın bi gün böyle bi durum sözkonusu olduğunda bu anlamda bi keşmekeş olmayacak olması güzel.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyi de sende adamların karakterlerini değiştir diyosun yeni branş açmıyorsun ki zaten ona göre taraftar profili oluşturasın

Basketbol taraftarını gördük final maçında de mi takıma nasıl destek olundu.
        Keza basketbol kültürü hiç yok bide bizde ama taraftarın kalitesini gördük maç esnasında . Sonucunda ne oldu kaybettik . Ama takım hala yoluna devam etti taraftar su an futboldan çok basketbolda heyecanlı.

Bizim zaten burada amacımız spor kültürünü geliştirmek olmalı bizde bundan bahsediyoruz. Basketbol futbol hentbol voleybol hepsinde ortak olacak tek şey spor kültürü.

Bunun oluşması içinde taraftarın stada gelmesi lazım. Dortmund 2006 yılından 2011 kadar ucuz bilet fiyatlarıyla bunu başardı. Bizde böyle bi politika izlemeliyiz

Çekirdekçilerde de spor bilinci gelişmesi lazım. Bunlar zamanla olacak bi anda olmaz
        dortmund hic ucuz bilete bas vurmadi
        tribünü hep ayniydi
        kümeye oynarkende sampiyon olurkende, dortmund benim avrupadaki 2. memleketim, yari sülalem orda yasiyor, cok iyi biliyorum neyi nasil yürüttüklerini

sen basketboldaki yeni heycanlan yeni kültürlü kitle yaratabilirsin, ama bu 40 yillik kitleylen olmaz

bosuna simdi bunlari senlen masaya yatiracak halim yok
        zaten önerimi gerceklestirecek zihniyet yok trabzonda
        onlarda para para ancak düsünüyor
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stadla hastane yanyana çok saçma olmaz mı?
          maç günlerinin gürültüsü, keşmekeşi, trafiği ile hastane için gerekli sükunet çok zıt gibi geldi bana..
          avni akerin karsisinda direk numune hastanesi var
          sorun oldugunu hic duydunmu
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.05.2015, 19:30.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            avni akerin karsisinda direk numune hastanesi var
            sorun oldugunu hic duydunmu
            Sorundan kasit sacma olmasi, o güzelim arazinin heba edilmesi anlaminda.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah rahmet eylesin kardesim, mekanini da cennet eylesin insallah....
              İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ibrahim basin sagolsun, Allah rahmet eylesin merhumeye.
              Amin sağolun renktaşlarım.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sorundan kasit sacma olmasi, o güzelim arazinin heba edilmesi anlaminda.
                hastane insanlara 1 numarali hizmettir
                o hastane icinde en uygun arazi orasiysa oraya yapilmalidir

hastane olunca heba oluyorda, bar, disko, hotel, avm olunca süpermi oluyor

önce halka hizmet
                trabzon insanina en gerekli 2 sey moderin stad ve moderin hastanedir
                bence avni aker arazisine yapilsin, ama burasi daha uygunsa buyursunlar buraya yapsinlar

Ünal Karaman

Yorum

hastane insanlara 1 numarali hizmettir
                  o hastane icinde en uygun arazi orasiysa oraya yapilmalidir

hastane olunca heba oluyorda, bar, disko, hotel, avm olunca süpermi oluyor

önce halka hizmet
                  trabzon insanina en gerekli 2 sey moderin stad ve moderin hastanedir
                  bence avni aker arazisine yapilsin, ama burasi daha uygunsa buyursunlar buraya yapsinlar
                  Olayi dramatize etmeyi ne kadar cok seviyorsun. Hastane yapacak yer bulunur, orasi özel bir yer ve o amaca hizmet etmeli.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Olayi dramatize etmeyi ne kadar cok seviyorsun. Hastane yapacak yer bulunur, orasi özel bir yer ve o amaca hizmet etmeli.
                    yemin ediyorum dramatize edecek bisey yok
                    o derdi bende trabzonda yasiyorum
                    babaanem 85 yasinda ve demans hastasi
                    trabzonda cekmedigimiz kalmadi, yeni modern ve en önemlisi dünyanin en iyi donatilmis onkoloji bölümlü bir hastane sart oglu sart, o sehirin en önemli ihtiyaclarindan

ve bu konuda yapilacagi arazinin konu yapilmasi yanlis
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.05.2015, 20:08.

Ünal Karaman

Yorum

trabzonda cekmedigimiz kalmadi, yeni modern ve en önemlisi dünyanin en iyi donatilmis onkoloji bölümlü bir hastane sart oglu sart, o sehirin en önemli ihtiyaclarindan
                      Öncelikle gecmis olsun, biz hastahane yapilmasin demiyoruz. Daha uygun alana yapilsin diyoruz. Bu arazinin turistik bir özelligi var, nasil ki otogar isi sacma ise hastane de yapilmasi sacma. Bar falan da yapilsin diye kimse bir sey demedi ama sen oraya cektin isi. Hicbir sey olmuyorsa komple spor alani olsun ki gencler istifade etsin.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Eger sponsor svarovski olursa; catinin svarovski taslarla dösenmis parlayan bir tasarimini mi tercih edersiniz yoksa normal ledle aydinlatilan bir tasarimi mi?

Sayet ben svarovski tasarimini tercih ederim, deniz kenarinda parlayan bir inci havasi verebilir isiklandirma ile... Reklam acisindan da manidar olur.
                        Bu arada düsüncelerinizi bekliyorum.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

ve bu konuda yapilacagi arazinin konu yapilmasi yanlis
                          Kas ustunde dedigin gibj bir hastane mevcut. Bunu inan bi cok kisiden daha iyi biliyorum. Cok kisa zamanda anne ve babasini kanserden kaybetmis biri olarak. Ama bi cok insan uzak diye gitmiyor. Uzaklik sorunuda oraya bunu yapanlarin sorunudurki kasustude artik uzak bi yer degildir.
                          Neyse konu bu degil.
                          Oraya hastane olmaz ...
                          orasi spor kompleksi olarak planlandi ve oyle olmasi lazim. planlarinda ilk basta otel avm herzaman olmustur ama ben bunlarada karsiyim. Yapilacak ve degerlendirilecekse bende guzel bir spor koleji acilsin oraya hem yeni sporcular yetissin hemde oyuncularin cocuklari icin bir okul olmus olsun. Ayrica guzel bir liman yapilsin ve kurek yelkenli gibi sporlarda canlasin. Bunu yaninda da spor cafeler restorant ve benzeri yerler olabilir ama .
                          Hastane avm otel bence olmamali
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

Öncelikle gecmis olsun, biz hastahane yapilmasin demiyoruz. Daha uygun alana yapilsin diyoruz. Bu arazinin turistik bir özelligi var, nasil ki otogar isi sacma ise hastane de yapilmasi sacma. Bar falan da yapilsin diye kimse bir sey demedi ama sen oraya cektin isi. Hicbir sey olmuyorsa komple spor alani olsun ki gencler istifade etsin.
                            öncelikle sagolasin
                            ok diyorum
                            ama son olarak eklemek isterimki spor alani oldugundan hastane olusuda bir okadar daha önemli
                            fifa bilen stadlarin 15 dakika yakininda hastane olmadimi mac oynatmiyor
                            ondan son dünya kupasinda brezilyanin en modern olan cruzeiro kulüpünün arenasinda mac oynatilmadi, belo horizonte sehrine dünya kupasinda mac oynanabilmesi icin yeni sifir stad yaptilar

basbakanlari beni arayip sorsaydi belese ona o stadin yakinina ucuz ufak bir klinik dikmelerini önerirdim
                            böylece cok daha ucuza bu dertten kurtulurdular
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.05.2015, 20:23.

Ünal Karaman

Yorum

öncelikle sagolasin
                              ok diyorum
                              ama son olarak eklemek isterimki spor alani oldugundan hastane olusuda bir okadar daha önemli
                              fifa bilen stadlarin 15 dakika yakininda hastane olmadimi mac oynatmiyor
                              ondan son dünya kupasinda brezilyanin en modern olan cruzeiro kulüpünün arenasinda mac oynatilmadi, belo horizonte sehrine dünya kupasinda mac oynanabilmesi icin yeni sifir stad yaptilar

basbakanlari beni arayip sorsaydi belese ona o stadin yakinina ucuz ufak bir klinik dikmelerini önerirdim
                              böylece cok daha ucuza bu dertten kurtulurdular
                              Akcaabatta bir hastahane mevcut sahilde, bu kriteri karsilayabilir sanirim.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Akcaabatta bir hastahane mevcut sahilde, bu kriteri karsilayabilir sanirim.
                                kriterleri trabzondakide karsiliyor
                                demek istedigim, spor alanda hastane olusu pozitivdir, baska birsey degil
                                zaten türkiyeye dünya kupasi verilsede trabzona mac zor verirler, uefa da okadar kati degil

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X