Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmin, eş dost ve sizler olmasaydınız halimiz haraptı. Sağolun.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre bizim de 2-3 sene boynca tribün spor kültürü ile ve taraftar sayısının artırılması için bilet fiyatları kale arkası 10-15 maraton denilen yerler 20-25 lira arasına satılmalı
Tarftarlık bilincinin yerleşmesiyle bence iletleyen senelerde bu fiyatlar 5-10 tl yukarı cıkarılır
Nasıl otelcilik de en kötü oda boş odadır hesabı tribünde de en kötü koltuk boş koltuktur
bilet fiyatinlan pek alakasi yok
travma gecirmis taraftar sayimiz cok fazla
38 bin taraftar koltugunun 15 binini ben olsam ortaokul ögrencilerine kombine olarak dagitirdim
en ucuz biletide normal taraftar icin 40 lira yapardim
bir yandan gelecegin tribününü yetistirirdim diger tarafdanda sadece takimi gercekden izlemek icin gelenlere kapilari acardim
desarz ve cekirdekci tayfa uzun süre 40 tl vermez mac izlemek icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Eger sponsor svarovski olursa; catinin svarovski taslarla dösenmis parlayan bir tasarimini mi tercih edersiniz yoksa normal ledle aydinlatilan bir tasarimi mi?
Sayet ben svarovski tasarimini tercih ederim, deniz kenarinda parlayan bir inci havasi verebilir isiklandirma ile... Reklam acisindan da manidar olur.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
arkadaslar toki güncel akyazi kompleksi dosyasi cikarmis
teslim tarihi 15 ekim yaziyormus dosyada
ve icinde ihaledeki bütün yenilikler varmis
bu dosyaya ulasabilecek biri varmi
bakalim icinde neler var
En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.05.2015, 17:45."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar toki güncel akyazi kompleksi dosyasi cikarmis
teslim tarihi 15 ekim yaziyormus dosyada
ve icinde ihaledeki bütün yenilikler varmis
bu dosyaya ulasabilecek biri varmi
bakalim icinde neler var
sen nereden haberdar oldun bundan ?
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim derdimiz derin
bilet fiyatinlan pek alakasi yok
travma gecirmis taraftar sayimiz cok fazla
38 bin taraftar koltugunun 15 binini ben olsam ortaokul ögrencilerine kombine olarak dagitirdim
en ucuz biletide normal taraftar icin 40 lira yapardim
bir yandan gelecegin tribününü yetistirirdim diger tarafdanda sadece takimi gercekden izlemek icin gelenlere kapilari acardim
desarz ve cekirdekci tayfa uzun süre 40 tl vermez mac izlemek icin
İspanya en cok çekirdek çıtlatan ülke zaten
Bu çekirdek olayına da çok takılmamak lazım
Öğrenciler falan herkes organize edilmeli ama bedava olmamalı o zaman o kadar stad yapmanın manası yok zaten
42 bin kişilik stadın
15 bini 10 tlden
20 bini 20 tlden
7 bini 30 tlden versen ortalama
760 bin tl para yapar
Zaten kombine alsan 250 tlye en fazla 10 tl den 25 maç izlersin
Ben burada minimum rakamları tuttum zaten
Trabzonspor için cok büyük para bunlar ucuz fiyat politikası 2-3 yol sürdürülürse bence taraftar bilet olayına alışmış olur
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz o dediğin olay
İspanya en cok çekirdek çıtlatan ülke zaten
Bu çekirdek olayına da çok takılmamak lazım
Öğrenciler falan herkes organize edilmeli ama bedava olmamalı o zaman o kadar stad yapmanın manası yok zaten
42 bin kişilik stadın
15 bini 10 tlden
20 bini 20 tlden
7 bini 30 tlden versen ortalama
760 bin tl para yapar
Zaten kombine alsan 250 tlye en fazla 10 tl den 25 maç izlersin
Ben burada minimum rakamları tuttum zaten
Trabzonspor için cok büyük para bunlar ucuz fiyat politikası 2-3 yol sürdürülürse bence taraftar bilet olayına alışmış olur
sizse paradan puldan
o trabzonda cekirdekci dediklerimiz diger cekirdekcilere benzemiyor
adamlar travmalarin babasini kac kez yasiyarak bu duruma geldiler
cekirdek yemeseler tirnaklarini yiyecekler, zaten sövmeleri, agresif tavirlari o bicim
bu kesimden arinmali takim, hatta bu kesim biraz olsun takimdan uzaklasip ruhasal rahat etseler bütün sehir biraz daha senlenir
ama böyle para pul derd edecekseniz bosuna bana yazmayin
1 loca ortalama 100bin dolardan satildimi 10 milyon dolar ediyor sana
26 bin koltukdanda dolmadigindan ortalama 5dolar hesaplarsan macbasi 130bin dolar
20 macda 2,6milyon dolar
yemesinlen icmesinlen rahat 3 milyona gelir
13 milyon dolar stad gelirinlen arka sayfalari arastirirsan avrupanin top 20 kulüpten biri oluyorsun
arti olarak isim ve reklam gelirlerinlen yilda sadece staddan 20 milyon dolar kazanirken yandanda yeni taraftar profili gelistirmis olacan
ve en kötü macini 30 bin insan önünde oynamis oluyorsun
hafta sonunda o cocuklari sokaklardan uzak tuttugundan bütün sehirin sana bagida dahada pozitiv olacakEn son selcuk tarafından düzenlendi; 07.05.2015, 18:48."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben yeni bir taraftar profili üretmeden bahsediyorum
sizse paradan puldan
o trabzonda cekirdekci dediklerimiz diger cekirdekcilere benzemiyor
adamlar travmalarin babasini kac kez yasiyarak bu duruma geldiler
cekirdek yemeseler tirnaklarini yiyecekler, zaten sövmeleri, agresif tavirlari o bicim
bu kesimden arinmali takim, hatta bu kesim biraz olsun takimdan uzaklasip ruhasal rahat etseler bütün sehir biraz daha senlenir
ama böyle para pul derd edecekseniz bosuna bana yazmayin
1 loca ortalama 100bin dolardan satildimi 10 milyon dolar ediyor sana
26 bin koltukdanda dolmadigindan ortalama 5dolar hesaplarsan macbasi 130bin dolar
20 macda 2,6milyon dolar
yemesinlen icmesinlen rahat 3 milyona gelir
13 milyon dolar stad gelirinlen arka sayfalari arastirirsan avrupanin top 20 kulüpten biri oluyorsun
arti olarak isim ve reklam gelirlerinlen yilda sadece staddan 20 milyon dolar kazanirken yandanda yeni taraftar profili gelistirmis olacan
ve en kötü macini 30 bin insan önünde oynamis oluyorsun
hafta sonunda o cocuklari sokaklardan uzak tuttugundan bütün sehirin sana bagida dahada pozitiv olacak
Basketbol taraftarını gördük final maçında de mi takıma nasıl destek olundu.
Keza basketbol kültürü hiç yok bide bizde ama taraftarın kalitesini gördük maç esnasında . Sonucunda ne oldu kaybettik . Ama takım hala yoluna devam etti taraftar su an futboldan çok basketbolda heyecanlı.
Bizim zaten burada amacımız spor kültürünü geliştirmek olmalı bizde bundan bahsediyoruz. Basketbol futbol hentbol voleybol hepsinde ortak olacak tek şey spor kültürü.
Bunun oluşması içinde taraftarın stada gelmesi lazım. Dortmund 2006 yılından 2011 kadar ucuz bilet fiyatlarıyla bunu başardı. Bizde böyle bi politika izlemeliyiz
Çekirdekçilerde de spor bilinci gelişmesi lazım. Bunlar zamanla olacak bi anda olmaz
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı'nın kalan kısmına otoga yerine büyük şehir hastahanesi de yapılabilirmiş. Gümrükçüoğlu, ilerleyen dönemde duruma göre karar verceklerini söylemiş.
bana kalsa kruvaziyer bir liman'a ek olarak orayı otel ya da otellerde bir turizm durağı haline getirmek çok daha mantıklı.
maç günlerinin gürültüsü, keşmekeşi, trafiği ile hastane için gerekli sükunet çok zıt gibi geldi bana..
Yorum
Yorum