Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Amin, eş dost ve sizler olmasaydınız halimiz haraptı. Sağolun.
        Allah rahmet eylesin kardesim, mekanini da cennet eylesin insallah....
        Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bana göre bizim de 2-3 sene boynca tribün spor kültürü ile ve taraftar sayısının artırılması için bilet fiyatları kale arkası 10-15 maraton denilen yerler 20-25 lira arasına satılmalı

Tarftarlık bilincinin yerleşmesiyle bence iletleyen senelerde bu fiyatlar 5-10 tl yukarı cıkarılır

Nasıl otelcilik de en kötü oda boş odadır hesabı tribünde de en kötü koltuk boş koltuktur
          bizim derdimiz derin
          bilet fiyatinlan pek alakasi yok
          travma gecirmis taraftar sayimiz cok fazla
          38 bin taraftar koltugunun 15 binini ben olsam ortaokul ögrencilerine kombine olarak dagitirdim
          en ucuz biletide normal taraftar icin 40 lira yapardim
          bir yandan gelecegin tribününü yetistirirdim diger tarafdanda sadece takimi gercekden izlemek icin gelenlere kapilari acardim

desarz ve cekirdekci tayfa uzun süre 40 tl vermez mac izlemek icin
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eger sponsor svarovski olursa; catinin svarovski taslarla dösenmis parlayan bir tasarimini mi tercih edersiniz yoksa normal ledle aydinlatilan bir tasarimi mi?

Sayet ben svarovski tasarimini tercih ederim, deniz kenarinda parlayan bir inci havasi verebilir isiklandirma ile... Reklam acisindan da manidar olur.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Ibrahim basin sagolsun, Allah rahmet eylesin merhumeye.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• arkadaslar toki güncel akyazi kompleksi dosyasi cikarmis
                teslim tarihi 15 ekim yaziyormus dosyada
                ve icinde ihaledeki bütün yenilikler varmis
                bu dosyaya ulasabilecek biri varmi
                bakalim icinde neler var

En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.05.2015, 17:45.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar toki güncel akyazi kompleksi dosyasi cikarmis
                  teslim tarihi 15 ekim yaziyormus dosyada
                  ve icinde ihaledeki bütün yenilikler varmis
                  bu dosyaya ulasabilecek biri varmi
                  bakalim icinde neler var
                  Eğer güncelden kasıt sonradan eklenmiş loca kısımları vs. gibi görece eski eklemelerse ve bu dosya halihazırda masada olan hibrit çim vs. gibi şeyleri içermiyorsa demek ki o istekler sonuçsuz kaldı. aksi bi durum olsa bu istekler msadayken tokinin dosyayı güncellemesi pek makul gelmiyor bana.

sen nereden haberdar oldun bundan ?

Yorum

• Twitter akyazi arena dan alınmıştır.
                    Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

bizim derdimiz derin
                        bilet fiyatinlan pek alakasi yok
                        travma gecirmis taraftar sayimiz cok fazla
                        38 bin taraftar koltugunun 15 binini ben olsam ortaokul ögrencilerine kombine olarak dagitirdim
                        en ucuz biletide normal taraftar icin 40 lira yapardim
                        bir yandan gelecegin tribününü yetistirirdim diger tarafdanda sadece takimi gercekden izlemek icin gelenlere kapilari acardim

desarz ve cekirdekci tayfa uzun süre 40 tl vermez mac izlemek icin
                        Olmaz o dediğin olay

İspanya en cok çekirdek çıtlatan ülke zaten

Bu çekirdek olayına da çok takılmamak lazım

Öğrenciler falan herkes organize edilmeli ama bedava olmamalı o zaman o kadar stad yapmanın manası yok zaten

42 bin kişilik stadın

15 bini 10 tlden
                        20 bini 20 tlden
                        7 bini 30 tlden versen ortalama
                        760 bin tl para yapar

Zaten kombine alsan 250 tlye en fazla 10 tl den 25 maç izlersin

Ben burada minimum rakamları tuttum zaten

Trabzonspor için cok büyük para bunlar ucuz fiyat politikası 2-3 yol sürdürülürse bence taraftar bilet olayına alışmış olur

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olmaz o dediğin olay

İspanya en cok çekirdek çıtlatan ülke zaten

Bu çekirdek olayına da çok takılmamak lazım

Öğrenciler falan herkes organize edilmeli ama bedava olmamalı o zaman o kadar stad yapmanın manası yok zaten

42 bin kişilik stadın

15 bini 10 tlden
                          20 bini 20 tlden
                          7 bini 30 tlden versen ortalama
                          760 bin tl para yapar

Zaten kombine alsan 250 tlye en fazla 10 tl den 25 maç izlersin

Ben burada minimum rakamları tuttum zaten

Trabzonspor için cok büyük para bunlar ucuz fiyat politikası 2-3 yol sürdürülürse bence taraftar bilet olayına alışmış olur
                          ben yeni bir taraftar profili üretmeden bahsediyorum
                          sizse paradan puldan

o trabzonda cekirdekci dediklerimiz diger cekirdekcilere benzemiyor
                          adamlar travmalarin babasini kac kez yasiyarak bu duruma geldiler
                          cekirdek yemeseler tirnaklarini yiyecekler, zaten sövmeleri, agresif tavirlari o bicim
                          bu kesimden arinmali takim, hatta bu kesim biraz olsun takimdan uzaklasip ruhasal rahat etseler bütün sehir biraz daha senlenir

ama böyle para pul derd edecekseniz bosuna bana yazmayin

1 loca ortalama 100bin dolardan satildimi 10 milyon dolar ediyor sana
                          26 bin koltukdanda dolmadigindan ortalama 5dolar hesaplarsan macbasi 130bin dolar
                          20 macda 2,6milyon dolar
                          yemesinlen icmesinlen rahat 3 milyona gelir
                          13 milyon dolar stad gelirinlen arka sayfalari arastirirsan avrupanin top 20 kulüpten biri oluyorsun
                          arti olarak isim ve reklam gelirlerinlen yilda sadece staddan 20 milyon dolar kazanirken yandanda yeni taraftar profili gelistirmis olacan
                          ve en kötü macini 30 bin insan önünde oynamis oluyorsun
                          hafta sonunda o cocuklari sokaklardan uzak tuttugundan bütün sehirin sana bagida dahada pozitiv olacak
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.05.2015, 18:48.

Ünal Karaman

Yorum

ben yeni bir taraftar profili üretmeden bahsediyorum
                            sizse paradan puldan

o trabzonda cekirdekci dediklerimiz diger cekirdekcilere benzemiyor
                            adamlar travmalarin babasini kac kez yasiyarak bu duruma geldiler
                            cekirdek yemeseler tirnaklarini yiyecekler, zaten sövmeleri, agresif tavirlari o bicim
                            bu kesimden arinmali takim, hatta bu kesim biraz olsun takimdan uzaklasip ruhasal rahat etseler bütün sehir biraz daha senlenir

ama böyle para pul derd edecekseniz bosuna bana yazmayin

1 loca ortalama 100bin dolardan satildimi 10 milyon dolar ediyor sana
                            26 bin koltukdanda dolmadigindan ortalama 5dolar hesaplarsan macbasi 130bin dolar
                            20 macda 2,6milyon dolar
                            yemesinlen icmesinlen rahat 3 milyona gelir
                            13 milyon dolar stad gelirinlen arka sayfalari arastirirsan avrupanin top 20 kulüpten biri oluyorsun
                            arti olarak isim ve reklam gelirlerinlen yilda sadece staddan 20 milyon dolar kazanirken yandanda yeni taraftar profili gelistirmis olacan
                            ve en kötü macini 30 bin insan önünde oynamis oluyorsun
                            hafta sonunda o cocuklari sokaklardan uzak tuttugundan bütün sehirin sana bagida dahada pozitiv olacak
                            İyi de sende adamların karakterlerini değiştir diyosun yeni branş açmıyorsun ki zaten ona göre taraftar profili oluşturasın

Basketbol taraftarını gördük final maçında de mi takıma nasıl destek olundu.
                            Keza basketbol kültürü hiç yok bide bizde ama taraftarın kalitesini gördük maç esnasında . Sonucunda ne oldu kaybettik . Ama takım hala yoluna devam etti taraftar su an futboldan çok basketbolda heyecanlı.

Bizim zaten burada amacımız spor kültürünü geliştirmek olmalı bizde bundan bahsediyoruz. Basketbol futbol hentbol voleybol hepsinde ortak olacak tek şey spor kültürü.

Bunun oluşması içinde taraftarın stada gelmesi lazım. Dortmund 2006 yılından 2011 kadar ucuz bilet fiyatlarıyla bunu başardı. Bizde böyle bi politika izlemeliyiz

Çekirdekçilerde de spor bilinci gelişmesi lazım. Bunlar zamanla olacak bi anda olmaz

Yorum

• Akyazı'nın kalan kısmına otoga yerine büyük şehir hastahanesi de yapılabilirmiş. Gümrükçüoğlu, ilerleyen dönemde duruma göre karar verceklerini söylemiş.

bana kalsa kruvaziyer bir liman'a ek olarak orayı otel ya da otellerde bir turizm durağı haline getirmek çok daha mantıklı.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazı'nın kalan kısmına otoga yerine büyük şehir hastahanesi de yapılabilirmiş. Gümrükçüoğlu, ilerleyen dönemde duruma göre karar verceklerini söylemiş.

bana kalsa kruvaziyer bir liman'a ek olarak orayı otel ya da otellerde bir turizm durağı haline getirmek çok daha mantıklı.
                                stadla hastane yanyana çok saçma olmaz mı?
                                maç günlerinin gürültüsü, keşmekeşi, trafiği ile hastane için gerekli sükunet çok zıt gibi geldi bana..

Yorum

Çalışıyor...
                                X