Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beni tek düşündüren merdivenler..

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beni tek düşündüren merdivenler..
      düsünmene gerek yok. rezil ettiler zaten

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çim eklenince müthiş bi görüntü oluyor. Koltuklar ve çatıyla stad beklenenden daha iyi gözükecek inşallah.
        İlk gördüğümde ne güzel stad yapıyo adamlar keşke bizimkide böyle olsaymış dedim yeminle . Dikkatli bakınca ahanada bizim stad dedim çim nekadar değiştiriyo olayı . Dediğiniz gibi koltuklarda eklenince çok daha güzel olacak. Hade baaaaaam
        GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Görsel, https://twitter.com/CurvaNord1967 kullanıcısına aitmiş bu arada. Yanlış anlaşılmasın diye bu bilgiyi de paylaşmak istedim...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Görsel, https://twitter.com/CurvaNord1967 kullanıcısına aitmiş bu arada. Yanlış anlaşılmasın diye bu bilgiyi de paylaşmak istedim...
            İyi oldu paylaştığın ben dikkat etmemiştim

Yorum

• Evet, resmi BMN twitter hesabından paylaşınca kendisi uyardı bizi... Ben de o yüzden forumda belirtmek istedim...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu o değilde Timsah Arena ve bizim stad arasında sanki 4 bin değilde 24 bin kişilik fark varmış gibi görünüyor. Ya Timsah Arena dehşet büyük yada bizimki dehşet küçük yada ben miyop oldum
                Üç sayfada bir Bursanın stadını görmeden ve hemen ardından gelen bu yorumları okumadan yemek yiyemiyorum yeminle.
                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Çim simülasyonundaki mesafeler gerçeğe yakın mı acaba
                  Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çim simülasyonundaki mesafeler gerçeğe yakın mı acaba
                    nerde o günler
                    en iyi yarisidir dir

reklam panolarinin konulacagi hizada asaga yukari cizgiler
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 15:07.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nerde o günler
                      en iyi yarisidir dir

reklam panolarinin konulacagi hizada asaga yukari cizgiler
                      Eger tac cizgilrtinden bahsediyorsan benim icin yeterli bir mesafe orasi reklam panolarindab sonrada 2 metre aralik oksa yeterde artar bile benim ivun
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eger tac cizgilrtinden bahsediyorsan benim icin yeterli bir mesafe orasi reklam panolarindab sonrada 2 metre aralik oksa yeterde artar bile benim ivun
                        aynen öyle olur sanirim
                        kadiköyden yakin bizim tribünler iste
                        birde zemine 0
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen öyle olur sanirim
                          kadiköyden yakin bizim tribünler iste
                          birde zemine 0

Bu sekilde cok uyi baski altina alinabilir tabiki sayet taraftar iyi olursa ve bence taraftar gruplari anlasarak marotan dedigimiz kismin alt katini almali ozaman hem tw de guzel gozukur hemde butunluk saglanmis olur
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• timsah arena'yı ilk defa ekteki resimde gördüm...uzun zamandır takip edenlerin gözünden kaçabilir veya olağanmış gibi gelebilir ancak...

O çatıyı tutturmak için kullanılan "demir profiller" ilk dikkatimi çekti . FACİA.

Görüşü alanı diye birşey bırakmamışlar arkada kalacak seyirciler için...FACİA.

Hem de rengi kiremit rengi ...(güye çatıya uyum sağlaması için midir nedir...anlamadım )
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• O demir profiller acabı geçici midir diye de düşünmüyor değilim hani...

O beyaz güzelim çatıyı tutturmak için kullanılmış da olabilir diye...(hani marangozların kullandığı "işkenceler" vardır tutkalla yapıştırılan iki parçayı birbirine daha sıkı yapışması için geçici olarak kullanılan)
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Tamam stad yapıldı eyvallah...dolmayacak abi o stad.
                                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X