Beni tek düşündüren merdivenler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni tek düşündüren merdivenler..
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇim eklenince müthiş bi görüntü oluyor. Koltuklar ve çatıyla stad beklenenden daha iyi gözükecek inşallah.GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörsel, https://twitter.com/CurvaNord1967 kullanıcısına aitmiş bu arada. Yanlış anlaşılmasın diye bu bilgiyi de paylaşmak istedim...
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu o değilde Timsah Arena ve bizim stad arasında sanki 4 bin değilde 24 bin kişilik fark varmış gibi görünüyor. Ya Timsah Arena dehşet büyük yada bizimki dehşet küçük yada ben miyop oldumCehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
-
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇim simülasyonundaki mesafeler gerçeğe yakın mı acaba
en iyi yarisidir dir
reklam panolarinin konulacagi hizada asaga yukari cizgilerEn son selcuk tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 15:07."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerde o günler
en iyi yarisidir dir
reklam panolarinin konulacagi hizada asaga yukari cizgilerBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger tac cizgilrtinden bahsediyorsan benim icin yeterli bir mesafe orasi reklam panolarindab sonrada 2 metre aralik oksa yeterde artar bile benim ivun
kadiköyden yakin bizim tribünler iste
birde zemine 0"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle olur sanirim
kadiköyden yakin bizim tribünler iste
birde zemine 0
Bu sekilde cok uyi baski altina alinabilir tabiki sayet taraftar iyi olursa ve bence taraftar gruplari anlasarak marotan dedigimiz kismin alt katini almali ozaman hem tw de guzel gozukur hemde butunluk saglanmis olurBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
timsah arena'yı ilk defa ekteki resimde gördüm...uzun zamandır takip edenlerin gözünden kaçabilir veya olağanmış gibi gelebilir ancak...
O çatıyı tutturmak için kullanılan "demir profiller" ilk dikkatimi çekti . FACİA.
Görüşü alanı diye birşey bırakmamışlar arkada kalacak seyirciler için...FACİA.
Hem de rengi kiremit rengi ...(güye çatıya uyum sağlaması için midir nedir...anlamadım)
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
O demir profiller acabı geçici midir diye de düşünmüyor değilim hani...
O beyaz güzelim çatıyı tutturmak için kullanılmış da olabilir diye...(hani marangozların kullandığı "işkenceler" vardır tutkalla yapıştırılan iki parçayı birbirine daha sıkı yapışması için geçici olarak kullanılan)''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum