İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Arkadaşlar çizdiğim resimde 14 metre en uc nokta. Konuyu çarpıtmıyorum veya yalan mesafeler koymadım ortaya. Evet 10 metre olacak ama tribün üzerine uzanan kollardan sonra olacak. Neyse ben ortalığı germek veya kışkırtmak için yapmadım bunu sadece mesafeler konusunda ki soru işaretlerini ortadan kaldırmak istemiştim. Bir kaç aya zaten çatı ortaya çıkacak.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivasta stada çatı yapmamışlar çatıya stad yapmışlar .''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
bence bosuna bu cizimleri yapiyorsunuz
arka tarafda bisey olmadigindan derinlik kazaniyor o bölge
ondanda oldugundan cok yüksek gözüküyor, zaten dagyi bilincaltiniz nasil degerlendirecegini size anlatmam gerekmez
bence en yakin bu olacak, cizimde en üstte eksikler olsada
En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.05.2015, 18:54."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu o değilde Timsah Arena ve bizim stad arasında sanki 4 bin değilde 24 bin kişilik fark varmış gibi görünüyor. Ya Timsah Arena dehşet büyük yada bizimki dehşet küçük yada ben miyop oldum
onlarinki yüksek+ tribünlerin üzerinde bidaha loca yapilmasi + catilarida daha yüksekde olmasi tabiiki daha büyük gibi gösteriyor
bursanin protokoll tribünü ve loca koltuklari bizimkinden cok daha fazla
belediye tribün disi bütün gelirleri stada karsilik olarak alacagini yazan yerler var, yani 33 bin tribün koltugu geliri disi hersey belediye akacakmis
buda bursa icin maddi anlamda büyük kayip olur
kutu gibi stad deyimi tam bizimkine uyuyor isteEn son selcuk tarafından düzenlendi; 04.05.2015, 19:23."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@fatih_ç arkadaşımızın çizimi biraz abartılı durmuş. Kaba taslak paintte çizmeye çalıştım. Aşağı yukarı böyle bişi olacak.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim çizimle aradaki fark nedir merak ettim benim abartılı olan çizim, senin çiziminde normal ,Mesafeler aynı !
Neyse kendimi açıklamama gerek yok. Sadece yanlış anlaşıldıysam onun önüne geçmek istedim.Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce Akyazinin bitmis halinde bi Derbi maci seyretmek gerek, baselin Stadi dedigim gibi klasik ve güzel, etkileyici bir yani yok, taraftari etkiledi beni ama bu aksam. Torinodada bizim maca gitmistim, Juventus tam dersi, Stad sahane, taraftar bos!
Sen hangisini tercih edersin ?)
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSesli güldüm, onlara fazla bile o yapılan inşaat.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum