Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar çatı yüksekliği konusunda daha öncede paylaşmıştım tekrar paylaşayım. Yükseklikler ve farklarını basitçe çizdim
    En üst basamaktan çatının en üst noktası arasındaki fark. 14.62 metredir. Çatının tribün üzerine doğru uzanan çatı kollarının en üst sıradan ''tahmini'' yüksekliği 4.50 metredir.
    Not: 3 metre basın odalarının yüksekliğidir.

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 00:46.

Yorum

• Kat araları felaket. İnşallah gizlemek için kafalarında bir şey vardır.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sivas'a yapılan(onlara fazla bile) rezalet bile olmayan stad bu stadı bizimkiyle kıyaslayanlar vardı. Mübalağa yapmıyorum şu an kullandıkları 4 EYLÜL stadı bile bundan kesinlikle daha güzel boşuna masraf

Sivasa çatı yapmışlar ama yapmasalar da olurmuş yani

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eyvallah
        En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 00:58.

Yorum

• sivasta stada çatı yapmamışlar çatıya stad yapmışlar .

Yorum

• sivas şehrinin tamamına çatı yapmışlar
            üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sivasta stada çatı yapmamışlar çatıya stad yapmışlar .
              ahah şakacı çocuk seni

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ahah şakacı çocuk seni
                Hayirdir ti'ye aldigina göre memnunsun o rezalete harcanan paralardan

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sponsor iyi de isminin sonunda yer alan üc haften olusan sestesi yüzünden ben bu sponsora pek sicak bakamiyorum. Alay konusu yapar bizim millet.
                O stadta rakiplere ücer beser atacak duruma geldik mi harbi güzel bi malzeme olur

İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel olmuş. İnsan imrenmiyor da değil

Su Bursa yazisi yesil ile birlesince barajlarin üstüne yazilan DSI yazilari gibi olmus
                En son B61 tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 02:01.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bugün Baselin Stadindaydim, Tapatalktan kaynaklanan bi sebebden dolayi suan yükleyemiyorum resimleri daha sonra.
                  Kisaca:
                  Klasik güzel bi Stad, Kapalinin Loca kismi kesinlikle bizimkinden daha iyi düsünülmüs, tek eksisi kale arkalarina sacma sapan 2 tane Tünel koymuslar.
                  Gelelim Asil konuya, hani Stadi Stad yapan taraftartir derlerya, bugün onu yasadim, Isvicre gibi futbol ülkesi olmayan biyerde taraftar grubu inanin 90 dakika susmadi ve bütün Stad maci yasiyor adeta Avni Akerde sayisiz mac izlemis biri olarak bizden taraftar anlaminda kat kat üstünler, Sampiyonlugu büyük ölcüde garantilediler Cok güzel görüntüler vardi bu aksam. Ilk yarinin son dakikasi yedikleri golden sora maci 2-1 cevirdiler darisi yarin bizim basimiza. Bundan sora Baselin maclarini takip etmeye calisacagim.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sivasta stada çatı yapmamışlar çatıya stad yapmışlar .
                    Aynen ahahaaaa
                    İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sivas şehrinin tamamına çatı yapmışlar
                    Bu da güzeldi
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün Baselin Stadindaydim, Tapatalktan kaynaklanan bi sebebden dolayi suan yükleyemiyorum resimleri daha sonra.
                      Kisaca:
                      Klasik güzel bi Stad, Kapalinin Loca kismi kesinlikle bizimkinden daha iyi düsünülmüs, tek eksisi kale arkalarina sacma sapan 2 tane Tünel koymuslar.
                      Gelelim Asil konuya, hani Stadi Stad yapan taraftartir derlerya, bugün onu yasadim, Isvicre gibi futbol ülkesi olmayan biyerde taraftar grubu inanin 90 dakika susmadi ve bütün Stad maci yasiyor adeta Avni Akerde sayisiz mac izlemis biri olarak bizden taraftar anlaminda kat kat üstünler, Sampiyonlugu büyük ölcüde garantilediler Cok güzel görüntüler vardi bu aksam. Ilk yarinin son dakikasi yedikleri golden sora maci 2-1 cevirdiler darisi yarin bizim basimiza. Bundan sora Baselin maclarini takip etmeye calisacagim.
                      renkdaşım seni yakalamışım sormam lazım baselin stadmı daha etkileyici yoksa bizim yeni stad mı yada ikisi arasındaki artı eksi yönler hangisi

Yorum

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        renkdaşım seni yakalamışım sormam lazım baselin stadmı daha etkileyici yoksa bizim yeni stad mı yada ikisi arasındaki artı eksi yönler hangisi

Önce Akyazinin bitmis halinde bi Derbi maci seyretmek gerek, baselin Stadi dedigim gibi klasik ve güzel, etkileyici bir yani yok, taraftari etkiledi beni ama bu aksam. Torinodada bizim maca gitmistim, Juventus tam dersi, Stad sahane, taraftar bos!
                        Sen hangisini tercih edersin ?
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Önce Akyazinin bitmis halinde bi Derbi maci seyretmek gerek, baselin Stadi dedigim gibi klasik ve güzel, etkileyici bir yani yok, taraftari etkiledi beni ama bu aksam. Torinodada bizim maca gitmistim, Juventus tam dersi, Stad sahane, taraftar bos!
                          Sen hangisini tercih edersin ?
                          çok göreceli bir soru bu .ben juventusun stadı tercih ederdim .nedenide stad her zaman olduğu gibi durur takım kötü oynuyorsa ve bir hedefi yoksa hiçbir zaman dolmaz ve özellikle bizim taraftar takım iyi oynuyorsa şampiyonluğa oynuyorsa yüz bin kişilik stadta olsa onu doldurur .aynı 96 daki gibi yada sadri başkan zamanındaki gibi ben etkikeyi ambiansı olmayan bir stadın fuul doluda olsa etkileyici olamayacağını düşünüyorum .

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ahah şakacı çocuk seni
                            kibir kötü bir huydur.

Yorum

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok göreceli bir soru bu .ben juventusun stadı tercih ederdim .nedenide stad her zaman olduğu gibi durur takım kötü oynuyorsa ve bir hedefi yoksa hiçbir zaman dolmaz ve özellikle bizim taraftar takım iyi oynuyorsa şampiyonluğa oynuyorsa yüz bin kişilik stadta olsa onu doldurur .aynı 96 daki gibi yada sadri başkan zamanındaki gibi ben etkikeyi ambiansı olmayan bir stadın fuul doluda olsa etkileyici olamayacağını düşünüyorum .

Bizim taraftarimiz 100 bin kisilik Stadi doldurur ama trabzonda yasayanlari degil malesef.
                              Akyaziya gelince, simdilik benim beklentilerimin cok uzaginda, ben keske Juventusun veya o ayarda bir Stad bize yapilsaydida en azindan Stadtan kurtarirdik diye düsünüyorum. Trabzondakilerin hali ve mevcut "yönetim" in taraftar ve tribün gruplari konusunda herhangi bi girisimde bulunmamasi beni bu düsünceye itiyor malesef.
                              .

Yorum

Bizim taraftarimiz 100 bin kisilik Stadi doldurur ama trabzonda yasayanlari degil malesef.
                                Akyaziya gelince, simdilik benim beklentilerimin cok uzaginda, ben keske Juventusun veya o ayarda bir Stad bize yapilsaydida en azindan Stadtan kurtarirdik diye düsünüyorum. Trabzondakilerin hali ve mevcut "yönetim" in taraftar ve tribün gruplari konusunda herhangi bi girisimde bulunmamasi beni bu düsünceye itiyor malesef.
                                .
                                önceki sayfalarda bende bunu dedim bize juventusun stadının aynısı yapılmalıydı diye .trabzonspor evrensel bir kulüptür.şu takım şampiyonluğa oynasın rakiplerini ezsin bize o güveni versin (ben zaten abartı olarak yazdım bizim potansiyelimiz olarak kastettim)yüz bin kişilik stad türkiye genelinden gelenlerle de her türlü dolar hatta daha ileri gidiyim trabzonda doldurur bu stadı düşünsene renkdaşım birinci sıradayız rakibimizle aramızda 7 puan fark var ve koşar adım şampiyonluğa gidiyoruz o stada trabzonun köylerinden ordan burdan herkes gelir ve dolar yüz bin.takım hedefsiz ve kötü oynayınca taraftar grupları ön plana çıkıyor şu takım tam hedefe odaklansa lider olsa şampiyonluğa oynasa o taraftar grupları istesede istemesede birleşirler.sadri şener zamanındada yokmuydu bu taraftar grupları ama stad hep ful herkeste bayraklar tam destek vardı yeterki takım bizi inandırsın .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X