Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Olm bitmedimi la bu stad hala demekki bende bir problem yok
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      süper paylaşım renkdaş .ama yaw kardeşim orda pist var bunlar tarladan kalkmaya çalışıyorlar sapıyorlar tarlaya bide tek teker üstünde yamuk kalktılar ne güldüm bee burda belediyeninde kulaklarını çınlatmak lazım hala o kayan toprak temizlenmemiş çatı kolonlarında en üste eklenen yatay kolona bir o kadar daha eklenicek öyle gözüküyor .fon müziğide kıyakmış

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Olm bitmedimi la bu stad hala demekki bende bir problem yok
        Bende diyordum Sedat abi nerelerde yaşıyor mu? Yaşıyormuş
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende diyordum Sedat abi nerelerde yaşıyor mu? Yaşıyormuş
          * Stad senin gibiler yüzünden bitmiyor,hep siyaset yapıyorsun diye eleştiri geliyordu uzaklaşayım dedim ama yine yetişmiyormuş
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * Stad senin gibiler yüzünden bitmiyor,hep siyaset yapıyorsun diye eleştiri geliyordu uzaklaşayım dedim ama yine yetişmiyormuş
            Diyorlar ya önümüzdeki sezonun ortasına yetişecek, bu stad 2016-17 sezon başına ancak biter
            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Diyorlar ya önümüzdeki sezonun ortasına yetişecek, bu stad 2016-17 sezon başına ancak biter
              Arkadasim bu stadin basin sozcusu kimler?
              Bizim yönetim ve belediye

Peki bunlar kim?
              Hükümetin ve cbnin kuklasi ve yalakasi

Peki kutu kutu yolsuzluk yapan, paralari hortumlayip yaptiysak millet icin yaptik diyerek yalan söyleyen hükümet ve cbnin sözüne sen hala inaniyomusun?
              Hala inanan varsa yolunmak icin sira bekleyenlerden farki yok
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Peki bunlar kim?

Peki kutu kutu yolsuzluk yapan, paralari hortumlayip yaptiysak millet icin yaptik diyerek yalan söyleyen hükümet ve cbnin sözüne sen hala inaniyomusun?
                İnanmadığım için zaten 2016-17 ye yetişir yazdım zaten

Yorum

Peki bunlar kim?

Abi kor ateşi avuçladın şuan.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Yaz tahtaya al 3 sene sonraya

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu linkte haber şeklinde yapılmış videosu var. (Haber 61 Levent Ustabaşı)

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sistem miadını doldurmak üzere .

Artık askeri keşif istihbarat ve karakol görevleri dışında ; sivil tüketici marketi için bilhassa dijital fotoğraçılık ve video&film yapımcılığı için 10kg ve üzeri faydalı yük taşıyabilen çok çok rekabetçi fiyatlara sahip geniş bir UAV ürün segmenti oluşmuş durumda . Bu UAV'lardan elde edilen Elektro optik , SAR yahut ham video verileri gerçek zamanlı ve yüksek stabilitede , geniş bant data link ile kablosuz ulaştırabilmenin maliyeti de çok düşmüş durumda.

Şu saatten sonra spider-cam yatırımı yapmanın hiç bir mantıklı yanı yok.

Döner kanat tek rotorlu hava araçları , tilt rotor hava aracı ve çoklu koaksiyal rotor tahrike sahip , 10kg ve üzeri faydalı yük taşıyabilen ve asgari 1 saat endurance sahip UAV'lar bu gün günümüz yayıncılık ihtiyaçlarına ve hollywood film prodüksiyonuna mükemmel biçimde karşılık verebilmektedir.

Maliyetler meselesi ucu açık bir konu .
                        Şöyleki , 50 kg faydalı yük ile 6 saat aralıksız uçuş gerçekleştirebilen tek rotorlu bir UAV'ın birim maliyeti yarım milyon dolara yaklaşık olabilirken(örneğin camcompter s100) ; Koaksiyal rotor ile birim ağırlığa düşen kaldırma kuvveti daha verimli bir sistemde maliyetler aşağıya çekilebildiği için örneğin 10kg faydalı yük ile 1 saat havada kalabilen bir UAV'ı 20.000 dolar civarında temin edebilmek günümüzde mümkündür.

Lig tv yayın ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir mobil operatör konsolu ve UAV , kriptolu datalinki ile birlikte 30bin ile 50bin dolar arasında satın alımının yapılabilmesi mümkündür. Dolayısı ile şu saatten sonra hiç bir yayıncı kuruluş gidipte bir sabit yatırım olan spider-cam'ı 12-13 ayrı stada kurmak istemez.
                        Örneğin....

Yorum

• bizim çatının basıklığı efsane olucak gibi

Yorum

Peki bunlar kim?

Biz siyasi yorum yapınca anında kırmızı kart görüyoruz..maşallah döktürmüşsünüz..

Yorum

• Bugün çıkan haberler doğruysa tam bir rezalet. Takım otobüslerinin gireceği Tünelin tavanı otobüslerle aynı yükseklikte yapılmış. Mühendislerimiz bir harika

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Twitter'da bi ara Akyazı da buda olsun tarzı bir hashtag açılmıştı acaba hangi öneri dikkate alındı...

Yorum

Çalışıyor...
                                X