Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sistemi anca İsmini aldığı örümcekler yapabilir. Yoksa bizim yetkililerin bu zahmete gireceklerini zannetmiyorum

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sistemi anca İsmini aldığı örümcekler yapabilir. Yoksa bizim yetkililerin bu zahmete gireceklerini zannetmiyorum
      Zeki nin Sabri nin futbolcu olduğu yerde o kamera kırılır bence )

Yorum

• Daha önce Bekir'inde dediği gibi 1 m üstünde çatının taşıyıcıları.

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zeki nin Sabri nin futbolcu olduğu yerde o kamera kırılır bence )
          Zekiyi bilmem de o sonuçta Lampart !, Sabri büyük tehlike arz eder bu tip kameralar için

Yorum

• bugün kamerada saha ortasında giden 7-8 kişi gördüm,hep 2 kişi görüyodum ilerleme var,Bursanın stadı bizimkinden erken bitecek gözüken o
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• Stadın önündeyim şu an yolun kenarînı duzenliyorlar. Çatı ıçın de 1 parca daha takmişlar

Yorum

• 27 Nisan 2015

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  27 Nisan 2015

bekir dik olan direkle ona eklenen yatay direk neden halatlarla tutuluyor

Yorum

• Ronin; sanırım çatının tamamı bitene kadar her bir parça böyle tutulmak zorunda Çatı tamamen bitince parçalar birbirini tutacak ve çatı bu sayede ayakta duracak.

Karmaşık bir çatı olduğunu söylemiştik ama bu yazdığım gibi mi olacak yoksa bu 22 kolon grubu ayrı ayrı betona bi şekilde sabitlenecek mi bilemiyorum.

Ama daha önce anlatılanları düşündüğümde en başta yazdığım gibi olma olasılığı daha yüksek; yani çatı tamamen bitene kadar o halatlar orda kalacak gibi geliyor...

Mühendis arkadaşlar bi el atsın

Yorum

• Bir sonraki parça şöyle bir şey mi olacak Bekir abi? Bizim çatı çok karışık ya ben bir türlü anlayamadım

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir sonraki parça şöyle bir şey mi olacak Bekir abi? Bizim çatı çok karışık ya ben bir türlü anlayamadım

Evet buna benzer bişey olması lazım Furkan.

Cidden çok merak ediyorum bu çatı inşaatını, ileri sarsın biri şunu ya

Yorum

• Niyeyse icimde, o alan bu kadar agirligi tasiyacak mi acaba diye bir duygu olustu.

Ayrica cati direklerinin renginin beyaz olmasi güzel, Allah'tan Hayri Gür'deki gibi garip bir tonda degil.
                          En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 27.04.2015, 19:40.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ronin; sanırım çatının tamamı bitene kadar her bir parça böyle tutulmak zorunda Çatı tamamen bitince parçalar birbirini tutacak ve çatı bu sayede ayakta duracak.

Karmaşık bir çatı olduğunu söylemiştik ama bu yazdığım gibi mi olacak yoksa bu 22 kolon grubu ayrı ayrı betona bi şekilde sabitlenecek mi bilemiyorum.

Ama daha önce anlatılanları düşündüğümde en başta yazdığım gibi olma olasılığı daha yüksek; yani çatı tamamen bitene kadar o halatlar orda kalacak gibi geliyor...

Mühendis arkadaşlar bi el atsın
                            Bekir sana cevap vereyim yoksa o arkadaşın dahiyane fikirlerine bizim fikirlerimiz yetişemeyecek derecede düşük kalır
                            Çatının üzerine uzanacak kollar konulduktan sonra o halatlara gerek kalmayacaktır . Şu anda ağırlık arka tarafa doğru bastığı için halatlarla ana kolonun oynaması engelleniyordur. Ön kol konulduktan sonra denge gelecektir diye düşünüyorum.

Yorum

• Dik borulari, yapıştır membranı şeklinde olacak işte. Çok kolay, evde deneyebilirsiniz...

Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bekir sana cevap vereyim yoksa o arkadaşın dahiyane fikirlerine bizim fikirlerimiz yetişemeyecek derecede düşük kalır
                                Çatının üzerine uzanacak kollar konulduktan sonra o halatlara gerek kalmayacaktır . Şu anda ağırlık arka tarafa doğru bastığı için halatlarla ana kolonun oynaması engelleniyordur. Ön kol konulduktan sonra denge gelecektir diye düşünüyorum.
                                Ben de sanki o dengenin ancak o öne doğru uzanan kolların uçlarının birbirine bağlanması sonucunda sağlanabileceğini hissediyorum

Yani saha üzerindeki o dikdörtgen oluşmadan dışardaki kolonlar ayakta duramaz gibi hissediyorum.

Hissediyorum yani, daha fazlası değil

Yorum

Çalışıyor...
                                X