İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Serdar kardeşim, verdiğin bu City örneğini ara ara gözlerimi kapatıp Akyazı'da hayal edip kendikendime gülümserim uzun zamandır, hayali bile büyük zevk ve heyecan veriyor bana
City örneğini hayata geçirmek için önce dediğin gibi bu boş alanların kulübe tahsis edilmesi gerekiyor, daha sonra bu işi yapma iradesini göterebilecek bir yönetime ihtiyacımız olacak ve tabii ki mali kaynağa.
Ancak bana kalırsa, projenin hayata geçirilmesinde yaşanacak asıl sorun "bilgi kaynağı" olacaktır. Binaları yaparız bi şekilde, bizim memleketin işi o ama içini nasıl dolduracağımız çok önemli.
Böyle bir projeye kalkışılacaksa öncelikle bu işi organize etmek üzere bilim adamlarından oluşan bir beyin takımı gerekecek bize. Bu takım kurulabilirse Trabzonspor tekrardan Türk futboluna yön veren gücüne kavuşacaktır diye düşünüyorum ve artık bu yön verme gücü "sürdürülebilir" olma özelliğini kazanacaktır...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar kardeşim, verdiğin bu City örneğini ara ara gözlerimi kapatıp Akyazı'da hayal edip kendikendime gülümserim uzun zamandır, hayali bile büyük zevk ve heyecan veriyor bana
City örneğini hayata geçirmek için önce dediğin gibi bu boş alanların kulübe tahsis edilmesi gerekiyor, daha sonra bu işi yapma iradesini göterebilecek bir yönetime ihtiyacımız olacak ve tabii ki mali kaynağa.
Ancak bana kalırsa, projenin hayata geçirilmesinde yaşanacak asıl sorun "bilgi kaynağı" olacaktır. Binaları yaparız bi şekilde, bizim memleketin işi o ama içini nasıl dolduracağımız çok önemli.
Böyle bir projeye kalkışılacaksa öncelikle bu işi organize etmek üzere bilim adamlarından oluşan bir beyin takımı gerekecek bize. Bu takım kurulabilirse Trabzonspor tekrardan Türk futboluna yön veren gücüne kavuşacaktır diye düşünüyorum ve artık bu yön verme gücü "sürdürülebilir" olma özelliğini kazanacaktır...Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTespitlerini okuduktan sonra hayal bile kuramadim. O derece imkansiz.
Yorum
-
İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün fotoğraf çekmeye gidecekmisiniz Bekir bey?
Yorum
-
Turizm Otelcilik çıkışlı biri olarak kesinlikle Trabdonda şuan yapılacak en karlı yatırım otelciliktir
Akyazıda bir tane 5 yıldızlı Resort tarzda bir otel yapılmalı inanılmaz bir maddi kaynak olur yönetimde yapabilir belki onun dışında yapabilecek birçok şey var
büyük bir lunapark Trabzonun ihtiyacı olan bişey konum olarak büyük şehirlerde gördüğümüz büyük bir dönme dolapla insanlar 3 ayrı manzarayı izleyebilir (Trabzon,Deniz,Dağ)
büyük bir kapalı konser alanı olabilir içi bar olur ayda bir duman manga gibi gruplar gelir arada bir yalıpark otel getiriyor ve inanılmaz kar ediyorlar
akyazının altında lokantalar vs avm tarzı şeyler olacaktır.
üstte yazdıklarımın olduğu yerde sinemada olmalı
yeşil alanlar vs zaten hazır
bir iki proje daha eklenip yazdılarım yapılırsa Trabzonun en büyük projesi olur işte o zaman iyi bir yaşam alanı olur insanlar vakitlerini orada geçirebilir
umarım bu tarz şeyler olursa uzun sokak apaçileri akyazıyı işgal etmezlerTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar kardeşim, verdiğin bu City örneğini ara ara gözlerimi kapatıp Akyazı'da hayal edip kendikendime gülümserim uzun zamandır, hayali bile büyük zevk ve heyecan veriyor bana
Böyle bir projeye kalkışılacaksa öncelikle bu işi organize etmek üzere bilim adamlarından oluşan bir beyin takımı gerekecek bize. Bu takım kurulabilirse Trabzonspor tekrardan Türk futboluna yön veren gücüne kavuşacaktır diye düşünüyorum ve artık bu yön verme gücü "sürdürülebilir" olma özelliğini kazanacaktır...
Yüzlerce milyon euronun döndüğü bir endüstride kaçınılmaz olarak ihtisaslaşma ve profesyonelleşme gereklidir. Bu doğrultuda spor yöneticilerinden başlayarak(aslında en güç kısmı bu) Futbol endüstrisi içine giren hem iktisadi hem halkla ilişkiler ve iletişim hemde yönetişim-organizasyon anlamında ihtisaslı bireyler yetiştirecek bir eğitim altyapısının ihtiyacı Trabzon şehrinin kimliği üzerinden ele alırsak gereklidir.
Bununla birlikte elbette sporcu fizyolojisi ve sporcu sağlığı ile ilgili ihtisas almış yetişmiş bireylere ihtiyaç vardır. Hasılı bir dilek bir arzu olarak keşke bir Trabzon Spor Bilimleri Üniversitesi olsa ve işi nitelikli spor yöneticileri ve ara elemanları yetiştirmek olsa diyoruz. Gerçeklerle yüzleştiğimizde , senin de izah ettiğin gibi tüm bu dilekler havada kalıyor.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 05.04.2015, 16:34.
Yorum
-
Otogarın bu alana taşınması bence tabiri caizse farzı ayın....
Trabzondaki kadar kötü bir otogar değil ülkemizde Hindistanda bile yoktur sanırım....
bu konu ile ilgili yetkililerin duyarsızlığıda doğrusu can sıkıyor.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Buradan yaklaşık olarak bir yıl önce bizim büyük işgüzar belediye başkanımızın yapmış olduğu bir açıklama vardı otogar hakkında. ''Otogar Akyazıda ki dolgu alanına geçici olarak, daha sonra yeni yerine taşınacak denmişti. Akyazı kısmına geçici olarak yapılacak olan Otogar Prefabrik tarzı olacak denmişti.''
Yorum
-
tabi otogardaki biton otobüsün egzos dumanında futbolcuların antrenman yapmasını takanda yok bu dolgu alanına süperyedi yıldızlı birotelyapmaktan başka çare yok global dünyada para güç demek altyapı tesisi yapılsa bizim taraftar 5yılda o altyapıdan çıkacak futbolcuları 2 maçta yer bence boş iş olur oraya süper otel yapılmalı ordan para akmalalı sonra global dünyada o paralarla futbolcu alınmalı ufuk geniş olmalı sadece trabzondaki gençlermi yoksa tüm dünyamı
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi otogardaki biton otobüsün egzos dumanında futbolcuların antrenman yapmasını takanda yok bu dolgu alanına süperyedi yıldızlı birotelyapmaktan başka çare yok global dünyada para güç demek altyapı tesisi yapılsa bizim taraftar 5yılda o altyapıdan çıkacak futbolcuları 2 maçta yer bence boş iş olur oraya süper otel yapılmalı ordan para akmalalı sonra global dünyada o paralarla futbolcu alınmalı ufuk geniş olmalı sadece trabzondaki gençlermi yoksa tüm dünyamı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum