Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tonya, Kalınçam Köy Okuluna Forma Org. | Mayıs Ayında Teslim Ediyoruz. Hayde BMN...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tonya, Kalınçam Köy Okuluna Forma Org. | Mayıs Ayında Teslim Ediyoruz. Hayde BMN...

Değerli BordoMavi.Net Ailesi,

Bildiğiniz gibi geride bıraktığımız Öğretmenler Günü'nde, Akçaabat Metinkale İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilerimizi sizlerin çok kıymetli destekleriyle forma hediye etmek suretiyle mutlu etmiştik.

Özellikle belirtmemiz gerekir ki formaları dağıttığımızda çocuklarda oluşan coşku ve sevincin düzeyi tahminlerimizin çok çok ötesinde gerçekleşti. O gün yaşananları görünce böyle bir organizasyonu yapmanın ne kadar önemli ve değerli olduğunu orada yaşayarak gördük.

BMN olarak imkanlarımız çok değil. Sınırlarımız ve kısıtlarımız var. Bunun yanısıra BMN nin bağımsızlığı adına tüm çalışmalarımızı kendi içimizde ve sadece sizlerin desteğiyle yapmayı ilke edindik bugüne kadar. Ve bu çizgiden çıkmayı da düşünmüyoruz.

Bu kapsamda Akçaabat'ta yaşadıklarımızı Trabzon'un tüm köy okullarına yaşatmak çok kolay olmasa da yılda 2 ya da 3 okula yaşatabileceğimizi düşünüyor ve inanıyoruz...

Sizlerin maddi ve manevi desteğiyle şimdi bir köy okulumuza da aynı organizasyonu yapmaya karar verdik...

Okulun seçimine ilişkin olarak herhangi bir ilçeye organizasyon yapmadan aynı ilçeye 2 defa organizasyon yapılmaması konusunda bir düşüncemiz oluştu. Bu kapsamda ilk organizasyon Akçaabat'ta olduğu için Akçaabat harici ilçelerimize yöneldik...

Yapılan araştırma ve görüşmelerimize istinaden gelenek haline getirmek istediğimiz organizasyonumuzun 2. okulu Tonya Kalınçam Köy Okulu oldu.

Tonya - Kalınçam Köyü
    Kalınçam İlk ve Ortaokulu
    İlkokul: 34 mevcut
    Ortaokul: 36 mevcut

Özellikle forma dağıtımı esnasında çocuklarda oluşan coşkuyu görmeniz ve yaşamanız için Trabzon Merkez'den 1 araç ayarlanarak Trabzon'da yaşayan üyelerimiz ile birlikte okulumuza misafir olacağız...

Şimdiden herkese tüm maddi ve manevi destekleri için çok teşekkürler...

Katılımcı Listesi

1. Kaya: 50 TL
    2. Uğur Kalaylıoğlu: 50 TL
    3. Metin Mollasalihoğlu: 50 TL
    4. Halit Mollasalihoğlu: 50 TL
    5. Yiğit Gayretli: 50 TL
    6. Berat Bulut: 50 TL
    7. Ali Kul: 50 TL
    8. Cem: 100 TL
    9. Oğuzhan Can: 61 TL
    10. Zekeriyya: 41 TL
    11. AyYıldız: 61 TL
    12. Emre İskender: 50 TL
    13. S.ÖZKAN: 50 TL
    14. Külünkoğlu: 50 TL
    15. Fatih Balta: 61 TL
    16. Alone_6161: 61 TL
    17. ilker : 50 TL
    18. Sarp Civelek: 25 TL
    19. Ümit Çebi: 61 TL
    20. Deniz Aydın: 20 TL
    21. Cem1990: 61 TL
    22. Yardımsever: 50 TL
    23.
    24.
    25.
    26.
    27.
    28.
    29.
    30.

Toplam: 1.152 TL / Hedef: 3.150 TL

Not: EFT / Havale yaparken dekont açıklama kısmına "Forum Kullanıcı Adı: .... " belirTmenizi özellikle rica ederim. Çok teşekkürler...

Not: Ücreti ulaştıranlar mavi olarak gösterilmektedir.

banka Hesap No Bilgisi
    Yalçın Kaya Aydın
    Yapı Kredi
    1048 - TAŞDELEN ŞUBESİ
    85692190
    TR020006701000000085692190

En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 04.03.2015, 12:04.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

61tl yazar misin abi.

Yorum

Teşekkürler Oğuzcan... Eklenmiştir...
      Malik bin Dinar

Yorum

( Trabzon dış biir ilde olsa daha da iyi olur düşüncesindeyim )
        zekeriyya 41 tl ile yerimizi alalım
        BMN KOCAELİ

Yorum

Teşekkürler Zekeriyya abi, önerini de değerlendireceğiz...
          Malik bin Dinar

Yorum

61 tl

Yorum

Formalarla ilgili bir bağlantınız oluyor mu yoksa herkes gibi gidip Ts Club mağazasından mı satın alınıyor?

Yorum

İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                61 tl
                Çok teşekkürler AyYıldız kardeşim... Listeye eklenmiştir...
                Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formalarla ilgili bir bağlantınız oluyor mu yoksa herkes gibi gidip Ts Club mağazasından mı satın alınıyor?
                  Merhaba,

Alımı toplu olarak Tsclub lardan yapıyoruz...

Misal bir öncekini Bursa TSclub üzerinden aldık. Toplu alım olduğu için indirim de sağlıyorlar...
                  Malik bin Dinar

Yorum

O çocukların yüzündeki gülümseme... Şimdiden heyecanlandım.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

50 TL bana yazabilirsiniz.

Yalnız okulları seçerken bir toparlama yapalım. Sonra aralarından kura çekelim derim. Böylelikle kimse gücenmemiş olur.

Ve bence Trabzon'dan daha önemli olan çevre illerdeki çocuklarımıza sahip çıkmaktır. Trabzon zaten bizim kalemiz. Artvin, Rize, Giresun, Ordu, Bayburt ve Gümüşhane illerimizdeki çocuklarımıza bir heyecan vermek gerekir diye düşünüyorum. Bu illere mensup taraftarlarımız sahip çıksın yeter da artar bile, bir sürü okula yardım yaparız.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

61 TL de bana yazar mısınız?

Müsait olunca göndereceğim.
                        En son Fatih BALTA tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 12:44.
                        Sen ağlat biz severiz seni...
                        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                        ts_mania

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalnız okulları seçerken bir toparlama yapalım. Sonra aralarından kura çekelim derim. Böylelikle kimse gücenmemiş olur.

Ve bence Trabzon'dan daha önemli olan çevre illerdeki çocuklarımıza sahip çıkmaktır. Trabzon zaten bizim kalemiz. Artvin, Rize, Giresun, Ordu, Bayburt ve Gümüşhane illerimizdeki çocuklarımıza bir heyecan vermek gerekir diye düşünüyorum. Bu illere mensup taraftarlarımız sahip çıksın yeter da artar bile, bir sürü okula yardım yaparız.
                          Gümüşhane ideal abi. Ben bulabilirim uygun bir okul. Konu ile de ilgilenirim.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

Hayde BMN

Küçük renktaşlar kazanalım ki emaneti gönül rahatlığıyla devredelim

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çevre illere ve köylere çok hakim değiliz Metin abi. O yüzden startı Trabzon'dan verdik. Bu organizasyonun uzun soluklu ve daimi olacağına inanıyoruz. İlerleyen dönemlerde çevre illerde de düzenleriz umarım.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                              X