İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla renkdaşım ne doğru ki ya stad yapısından çatısına kadar ya arkadaş herşey berbat planlandı onada okeyde ya bari şu ekstra locaları icat etmeseydiniz be bu stad toparlanamaz arkadaş dünyaca ünlü bir mühendis getirsen gene adam olmaz bu stadBorussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
Isıtma işi hallolur dert etmeyin diyen renktaşlar vardı,
aynen dedikleri gibi oldu,çok ta güzel iyi oldu
teşekkür ediyorum bu inceliği gösteren yöneticilerime,
ben stad ta olamıyorum ama orda olan Trabzonsporumun gerçek sahiplerine üşüyüp ıslandıkları için üzülüyordum,huzur içerisinde,sıcacık desteklesinler takımımızı,tekrar teşekkürler.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEspanyolun stadı bizimki ile benzer baya, Atmosfer hiçte fena değil.. Tabiki gönül isterdiki bizim localar da adam akıllı olsun ama olmadı, bunu tartışmanın anlamı yok bence ... En azından Tv de görünmeyecek
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarayolları da tahliye edilecekmiş
Aşağı yukarı 80 dönümlük kamu arazisi , stadyum bitirilince(ve batısında imar başlayınca) hem değeri katlanıyor hem de konum olarak daha merkezileşmiş bir alanda kalıyor. O adanın imar planında değişiklik yapılır ama özelleştirileceğini zannetmiyorum , yeni bir proje planlanıyor olabilir mi ?
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArada kaynamasın , bu önemli haber .
Aşağı yukarı 80 dönümlük kamu arazisi , stadyum bitirilince(ve batısında imar başlayınca) hem değeri katlanıyor hem de konum olarak daha merkezileşmiş bir alanda kalıyor. O adanın imar planında değişiklik yapılır ama özelleştirileceğini zannetmiyorum , yeni bir proje planlanıyor olabilir mi ?
acaba bizim yönetim dolgu alanını komple aldı , devlette bunun yerine karayolları arazisine konacaksa bence hiç bir mahsuru yok, dolgunun geri kalan alanına yapılacak yatırım kulübü maddi açıdan uçurur.
ama bu düşüncem sadece komplo teorisi inşallah gerçekleşir.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarayollarının o bölgeden kaldırılması acaba neyin habercisi?
acaba bizim yönetim dolgu alanını komple aldı , devlette bunun yerine karayolları arazisine konacaksa bence hiç bir mahsuru yok, dolgunun geri kalan alanına yapılacak yatırım kulübü maddi açıdan uçurur.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarayollarının o bölgeden kaldırılması acaba neyin habercisi?
Fakat , Stadyumun doğusunda biri açık otopark olmak üzere boş olarak gösterilen 6 parsel üzerinde bir pazarlık söz konusu olabilir . Trabzonspor bu bölgeyi zamanla çok önemli bir spor yerleşkesi haline getirebilir .
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı dolgu alanında Stadyumun batı kısmı , yani ticari imara sahip olacak adaların Trabzonspor'a devredilmesine ihtimal dahi vermiyorum . Maalesef , bize yedirmezler !
Fakat , Stadyumun doğusunda biri açık otopark olmak üzere boş olarak gösterilen 6 parsel üzerinde bir pazarlık söz konusu olabilir . Trabzonspor bu bölgeyi zamanla çok önemli bir spor yerleşkesi haline getirebilir .
oda tutanlar için
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum