Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç alakası yok o stadda localar için ayrı bir kat ayrılmış bizde var olan tribünden basamak alındı . bence hiç benzemeyecek

Sent from my iPhone using Tapatalk
    şu alt katların dikliğine bakın localar için yapılan ayrı kata bakın bizim stada bu stad nasıl benzetiliyor arkadaş ya hee bi arada bi rus stadı vardı onu benzetiyorlardı

Yorum

• "Rabbena efriğ Aleyna sabran ve sebbit ekdamena vensurna alel kavmil kafiriin."

Yorum

• 2155. sayfada şimdiye dek 17 yorum yapılmış bunların 9 adeti sadece bir kişiden...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla renkdaşım ne doğru ki ya stad yapısından çatısına kadar ya arkadaş herşey berbat planlandı onada okeyde ya bari şu ekstra locaları icat etmeseydiniz be bu stad toparlanamaz arkadaş dünyaca ünlü bir mühendis getirsen gene adam olmaz bu stad
          Madem adam olmucak stad eleştirip durma..
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Ronin uyuyor sanırım son 3 mesajı alıntılayıp yorum yazmamış.

Yorum

• Isıtma işi hallolur dert etmeyin diyen renktaşlar vardı,
              aynen dedikleri gibi oldu,çok ta güzel iyi oldu
              teşekkür ediyorum bu inceliği gösteren yöneticilerime,
              ben stad ta olamıyorum ama orda olan Trabzonsporumun gerçek sahiplerine üşüyüp ıslandıkları için üzülüyordum,huzur içerisinde,sıcacık desteklesinler takımımızı,tekrar teşekkürler.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yahu gören de Ersun Yanal'ı ilk başarısızlıkta kapının önüne koymayacakmış sanır bizim başkanı.
                Geleceğe yönelik projelerde yanıbaşında gezdiriyor adamı.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Espanyolun stadı bizimki ile benzer baya, Atmosfer hiçte fena değil.. Tabiki gönül isterdiki bizim localar da adam akıllı olsun ama olmadı, bunu tartışmanın anlamı yok bence ... En azından Tv de görünmeyecek
                  kardeşim kızma ama valla hiç benzetemedim bizim stadı bu stada

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karayolları da tahliye edilecekmiş
                    Arada kaynamasın , bu önemli haber .
                    Aşağı yukarı 80 dönümlük kamu arazisi , stadyum bitirilince(ve batısında imar başlayınca) hem değeri katlanıyor hem de konum olarak daha merkezileşmiş bir alanda kalıyor. O adanın imar planında değişiklik yapılır ama özelleştirileceğini zannetmiyorum , yeni bir proje planlanıyor olabilir mi ?

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arada kaynamasın , bu önemli haber .
                      Aşağı yukarı 80 dönümlük kamu arazisi , stadyum bitirilince(ve batısında imar başlayınca) hem değeri katlanıyor hem de konum olarak daha merkezileşmiş bir alanda kalıyor. O adanın imar planında değişiklik yapılır ama özelleştirileceğini zannetmiyorum , yeni bir proje planlanıyor olabilir mi ?
                      karayollarının o bölgeden kaldırılması acaba neyin habercisi?
                      acaba bizim yönetim dolgu alanını komple aldı , devlette bunun yerine karayolları arazisine konacaksa bence hiç bir mahsuru yok, dolgunun geri kalan alanına yapılacak yatırım kulübü maddi açıdan uçurur.
                      ama bu düşüncem sadece komplo teorisi inşallah gerçekleşir.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        acaba bizim yönetim dolgu alanını komple aldı , devlette bunun yerine karayolları arazisine konacaksa bence hiç bir mahsuru yok, dolgunun geri kalan alanına yapılacak yatırım kulübü maddi açıdan uçurur.
                        aynen ağasarlı yaa zaten bu arazi trabzona ait burası bizim hakımız bu dolgu alanı bizim vergilerimizle yapılıyıor kesinlikle bu dolgu alanı trabzonspora kazandırılmalı hacısomanoğlu bu araziyi almayı başarırsa gerçekten bir numaralı efsane başkan olur dediğin gibi kulüpte roket gibi uçar inşallah böyle bir mucize gerçekleşir

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akyazı dolgu alanında Stadyumun batı kısmı , yani ticari imara sahip olacak adaların Trabzonspor'a devredilmesine ihtimal dahi vermiyorum . Maalesef , bize yedirmezler !

Fakat , Stadyumun doğusunda biri açık otopark olmak üzere boş olarak gösterilen 6 parsel üzerinde bir pazarlık söz konusu olabilir . Trabzonspor bu bölgeyi zamanla çok önemli bir spor yerleşkesi haline getirebilir .

Yorum

• Karayolları başka bir yere taşınacakmış yeri de hazırmış. Yukarılarda bir yer adını hatırlayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akyazı dolgu alanında Stadyumun batı kısmı , yani ticari imara sahip olacak adaların Trabzonspor'a devredilmesine ihtimal dahi vermiyorum . Maalesef , bize yedirmezler !

Fakat , Stadyumun doğusunda biri açık otopark olmak üzere boş olarak gösterilen 6 parsel üzerinde bir pazarlık söz konusu olabilir . Trabzonspor bu bölgeyi zamanla çok önemli bir spor yerleşkesi haline getirebilir .
                              4-5-6 tam otel yapılacak yerler aynı brezilyadaki sahile sıfır yapılmış gibi oteller olur süperde olur bir tarafı deniz manzarası bir tarafı trabzonspor futbol takımının antrenmanlarını izleme fırsatı olur oda tutanlar için

Yorum

• Otele ihtiyaç var mı bilmiyorum. Sektörün durumunu oğrenmek lazım. Ramada yapılıyor Hilton yapılıyor. Otel işine başkası girer mi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X