Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence kandırılmadık, bu stadyumun yeni sezona yetişmeyeceği bal gibi de belliydi.

Şahsen ben 2016 Ocak'ta zor açılır diyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence kandırılmadık, bu stadyumun yeni sezona yetişmeyeceği bal gibi de belliydi.

Ben de katılıyorum diyorum

Yorum

Bence kandırılmadık, bu stadyumun yeni sezona yetişmeyeceği bal gibi de belliydi.

kandirma var
        mühendis hersey birakip stadi yaparsak belki yetistiririz derken yönetici halen yetisecek diyordu

ama jimnastikde oldugu gibi localari, kombineleri satip baslanmamis stada 3 aya bitecegiz denilmedi
        o 3 ayi adamlar 15 ay yapti son olarak yine ertelediler, yeni sezonada yetismeyecekmis

yada bursada oldugu gibi sadece bi catiyi 1 senede yapacak degiller

adamlari yargitay karari o koltukdan kaldiramiyorken bunada sükür demesi geliyor insanin
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• zaten açık seçik belliydi yetişmeyeceği yetişicek dese şaşırırdım bence yetişmemesi hayırlı oldu avni akere vefa borcumuzu ödememiz lazım

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kandirma var
            mühendis hersey birakip stadi yaparsak belki yetistiririz derken yönetici halen yetisecek diyordu

ama jimnastikde oldugu gibi localari, kombineleri satip baslanmamis stada 3 aya bitecegiz denilmedi
            o 3 ayi adamlar 15 ay yapti son olarak yine ertelediler, yeni sezonada yetismeyecekmis

adamlari yargitay karari o koltukdan kaldiramiyorken bunada sükür demesi geliyor insanin
            Çatı konusu hiç belli olmaz, Bursaspor bir buçuk senede bitiremedi çatıyı.

2016 Ocak bile zor bence, herşeyin tamamlanması en az bir seneyi bulur.
            En son Murat' tarafından düzenlendi; 27.03.2015, 16:49.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kandirma var

ekstra locaların eklenmesi işi bozdu yoksa prekast işi çoktan bitmişti bi tek çatı koltuk saha kalıcaktı sahayı geçiyorum serme çim yapılcak zaten koltuklarıda geçiyorum oda uzun sürmezdi bi tek çatı kalmıştı ekstra loca muhabbeti olmasaydı yani kale arkası locaları ve marotona localar olmasaydı bu stad yetişirdi

Yorum

• [QUOTE=Fatih Kuloğlu;1920018772]

Belliydi böyle olacağı, burdan yönetime ve iktidara eleştiri yaptığımız zaman birkaç sivri beyin çıkıp ahkam kesiyordu.Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum seçimi bekliyorlar.Bu stadı yeniden oy malzemesi yapıp önümüze sürecekler, ''hızlı bitmesini istiyorsanız bizi seçin'' demeye getirecekler.Yok çelik uzun sürermişte yok malzeme yokmuşta bunlar dedekorkut hikayeleri.Bu hikayeleri çok okuduk...

Yorum

Çatı konusu hiç belli olmaz, Bursaspor bir buçuk senede bitiremedi çatıyı.

2016 Ocak bile zor bence, herşeyin tamamlanması en az bir seneyi bulur.
                  yooo
                  bizim catida öylen bir sorun olmaz
                  bursa resmen bebe fantezilerini cati yaptigindan bu sorunlari yasamistirlar
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu stadın en çabuk bitecek yeri çatısı zaten basit bir çatı şemsiye gibi bişey bu stad ekstra loclar yüzünden yavaşladı ekstra localar hem stadın geç açılmasına neden oldu hemde kale arkası ve maratondaki derinliği kaybettik 26 basmak 21 basamağa düştü

Yorum

• Eğer stad yetişmesse hiç boşuna para harcayıp güçlü bir kadro kurmasınlar,çünkü kombine almayacağız..Yarım sezonda olsa o çöplüğe artık tahammülümüz kalmadı.Haftasonu akhisar maçına gittiğime bin pişman oldum bi yandan bardak boşanırcasına yağan yağmur ,biyandan arasıra burnumuza kadar gelen laum kokusu,stadyummu mağaramı belli değil..Yıl olmuş artık 2015 kimse bana ''yağmurda çamurda daima seninle'' saçmalığı anlatmasın.Seneye almancılar gelir avni aker 2 hafta dolu olur ,ondan sonra yine boş tribünler..Geçmiş olsun 1 sene daha gettii..

Yorum

• Ronin gelmissin..ne zamandir gozumuz yollarda.

Yorum

• ne şemsiyesi tevbe tevbe
                          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• yetismez dedigimde beni TS düsmani ilan edenlere gelsin. sizler gidin erol gibi yalanci ve sahtekarlara inanin.

bu stadin yeni sezona yetismeyecegi ilk günden beri belliydi. hatta 08.11.2011'de yazdigim gibi.

üstelik halen yalan konusuyorlar

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burda kac kere arka sayfalarda yazdik durduk. bu dolgu ve stad asla dedikleri tarihe yetismez diye.
                            kimse hayal kurmasinda yetisir diye.

2012 senesi yaklasti, dolguya baslasalar. en kötü 2 senede bitirirler. kötü hava ve diger engelleyici sartlarda düsünülürse ettimi 2014. 2014te ilk kazmayi vursalar yaklasik 2-2,5 sene stad sürdü diyelim. tüm engelleride hesaplarsak en kötü 2016 yazinda stad biter ve 2016-2017 sezonu ile yeni stadimiza kavusmus oluruz.
                            İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaklasik iki ay önce projeden görevli olan kisi (ismini hatirlamiyorum) sanirim ntv de röpörtajda acik acik millerin gözünün icine baka baka ,,normalde kasimda tüm proje bitecek ama biz agustosa yetistirmeye calisiyoruz" dedi.

yani resmen bile bile yalan konustu. bu stad ve projenin tümü asla ve asla agustosa yetismez. iddaasina bile varim

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yetismez dedigimde beni TS düsmani ilan edenlere gelsin. sizler gidin erol gibi yalanci ve sahtekarlara inanin.

bu stadin yeni sezona yetismeyecegi ilk günden beri belliydi. hatta 08.11.2011'de yazdigim gibi.

üstelik halen yalan konusuyorlar
                              Ohooo abi sen 4 sene önce yapmissin bu tahmini, 3 asagi 5 yukari dogru çikacak üstelik
                              Benim dünki tahminim de bu yöndeydi, bence 2.yari falan hikaye, 1 sene daha Avni Aker'deyiz, ama çok mu önemli, hayir, varsin 2016-2017'ye yetissin ne olacak, düzgün bir tesis çiksin karsimiza yeter ki
                              Hem o zamana kadar belki etrafi falan da 100% bitirirler (o da eh belki)
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu stadın en çabuk bitecek yeri çatısı zaten basit bir çatı şemsiye gibi bişey bu stad ekstra loclar yüzünden yavaşladı ekstra localar hem stadın geç açılmasına neden oldu hemde kale arkası ve maratondaki derinliği kaybettik 26 basmak 21 basamağa düştü
                                Aynen, çatı çok basit. Kurarsın çeliği, serersin membranı, bittide gitti.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X