İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada bu tudors nedir bilen varmi ? baskanin kendi markasimi ? statta nike dan fazla mi reklami var mubarek
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bakın mebram nasıl'da yanıyor
5.00 da fakat siz baştan izleyinAnut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bakın mebram nasıl'da yanıyor
5.00 da fakat siz baştan izleyin
neden bunlarin acisi bukadar tatli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bozulmayın ama neye göre bitmeyecek diyosunuzben hatırlıyorum birileri bi zamanlar proje yalan falan olmayacak da diyodu
büyük bi aksilik olmazsa stat ağustos'a biter akyazı geneli biraz gecikebilir ama stad biter
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOradaki diger binalar, yollar, cevre duzenlemesi filan yapilmadan acilirsa bitebilir, ki bir isi yarim yamalak yapmak bizim fitratimizda var.
yani resmen bile bile yalan konustu. bu stad ve projenin tümü asla ve asla agustosa yetismez. iddaasina bile varimEn son 28TS61 tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 17:55.
Yorum
-
61ronin61
Kale arkasına locaları
1-alt katlarda trübün derinliğini kaybettik.
2-23 basamak olan alt katttan 5 basamak kaybettik 18 basamağa düştü
3-tamamen görselliği ürkütücülüğü kaybettik alt katlarda
4-zaten çok yatay olan alt kattan 5 basamak harcanarak baskı kurma şansı bitti
5-kale arkası localarının yapılma fikri mucitleri onları kime satıcak satsada trbün kültürünü kale arkası etkileyiciliğini baskı kuran unsurları 3-5 fazla para kazanmak için bitirdiler
5-prekast bitmişti ne güzel loca mucitleri sayesinde birde loca önlerine prakast konarak iş uzatıldı hala prekasta devam
6-madem çok meraklıydınız locaya trübün arası kat yapsaydınız hem stad yükselirsi hem alt kattan basamak kaybetmezdik
7-kale arkasından loca alan acaba orda nasıl rahat maç izleyecek ve kale arkasında locadan izlemenin nasıl bir ayrıcalığı var saçmalık
8-kale arkalarından loca alanlar çoğu maç onlara ayrılan basamakları boş kalıcak düşmanı getirsen desen ki kale arkalarını bitir ancak böyle bitirilir localara 3 geniş basamak bizden giden 5 normal basamak sonuç kalan 18 basamak
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekat aralarındaki reklam panolarına karşıyım..
pankartlar ne olacak
en kötü pankart bile avni akerde stadı süslüyor.
ayrıca bizim statta olacak reklamlarda dufy, aytaç, tudors olacak yani.
Fena renklendiriyorlar tribünü.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-alt katlarda trübün derinliğini kaybettik.
2-23 basamak olan alt katttan 5 basamak kaybettik 18 basamağa düştü
3-tamamen görselliği ürkütücülüğü kaybettik alt katlarda
4-zaten çok yatay olan alt kattan 5 basamak harcanarak baskı kurma şansı bitti
5-kale arkası localarının yapılma fikri mucitleri onları kime satıcak satsada trbün kültürünü kale arkası etkileyiciliğini baskı kuran unsurları 3-5 fazla para kazanmak için bitirdiler
5-prekast bitmişti ne güzel loca mucitleri sayesinde birde loca önlerine prakast konarak iş uzatıldı hala prekasta devam
6-madem çok meraklıydınız locaya trübün arası kat yapsaydınız hem stad yükselirsi hem alt kattan basamak kaybetmezdik
7-kale arkasından loca alan acaba orda nasıl rahat maç izleyecek ve kale arkasında locadan izlemenin nasıl bir ayrıcalığı var saçmalık
8-kale arkalarından loca alanlar çoğu maç onlara ayrılan basamakları boş kalıcak düşmanı getirsen desen ki kale arkalarını bitir ancak böyle bitirilir localara 3 geniş basamak bizden giden 5 normal basamak sonuç kalan 18 basamak
2.Bilgisizmisin yoksa bilerek mi bu şekilde konuşuyorsun anlamış değilim. 1. Alt kat 26 sıra bu burada defalarca belirtildi. 2. alt kattan 5 sıra kaybolmadı sadece 1 sıra kayboldu, bu kaybolan sıranın nedeni de loca koltuklarını bir tık diğer tribünden ayırmak için. Toplamda 25 sıra olacak alt katta loca koltuklarıyla birlikte. Anladık anlatılanları dikkate almıyorsun bari gündüz kamerayı açıp kale arkasında yapılan çalışmayı izle çekilen resimlerde sıraları say bu şekilde ezbere konuşmak bir şey değiştirmiyor.
3. Şimdiye kadar yerin dibine soktuğun stadyum ne zamandan beri ürkütücü sınıfına girdi gerçekten çok merak ettim ?
5. Üzme tatlı canını para için ülkeler satılıyor, 30 Adet locada satılır.
6. Stadyum yeteri kadar yüksek değimi sence ? Çok sevdiğin Bursa stadyumuyla bizim stadyum arasındaki yükseklik farkı kaç biliyormusun ?
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Hangi derinliği kaybettin anlamadım toplamda 1 sıra kaybın oluyor
2.Bilgisizmisin yoksa bilerek mi bu şekilde konuşuyorsun anlamış değilim. 1. Alt kat 26 sıra bu burada defalarca belirtildi. 2. alt kattan 5 sıra kaybolmadı sadece 1 sıra kayboldu, bu kaybolan sıranın nedeni de loca koltuklarını bir tık diğer tribünden ayırmak için. Toplamda 25 sıra olacak alt katta loca koltuklarıyla birlikte. Anladık anlatılanları dikkate almıyorsun bari gündüz kamerayı açıp kale arkasında yapılan çalışmayı izle çekilen resimlerde sıraları say bu şekilde ezbere konuşmak bir şey değiştirmiyor.
3. Şimdiye kadar yerin dibine soktuğun stadyum ne zamandan beri ürkütücü sınıfına girdi gerçekten çok merak ettim ?
6. Stadyum yeteri kadar yüksek değimi sence ? Çok sevdiğin Bursa stadyumuyla bizim stadyum arasındaki yükseklik farkı kaç biliyormusun ?
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Hangi derinliği kaybettin anlamadım toplamda 1 sıra kaybın oluyor
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelocalara ayrılan basamakları saymıyorum ateşli taraftarın olacak basamakları sayıyorum localara giden basamaklarda loca sahipleri oturur paşa paşa izlerler kameradan izliyorum 26 basamak yok localar kaç basamak yiyor istersen dikkatli bak loca basamakları benim gözümde yok.yerin dibine soktum doğrudur ama şu kale arkaları locaları olmasaydı o 24 basamak tıklım tıklım dolarsa bişeye benzerdi baskı olarak.valla üzülüyorum taraftar bile etkileyici stad baskı kuran stad isteyeceğine localardan para kazanalım diyor sanki üç puana 1 milyon tl verilmiyor yayın gelirleri reklam gelirleri spansorluk gelirleri trbün gelirleri şampiyonluk payı gelirleri vb yokmuş gibi kale arkasından gelecek gelirlere kaldık bursa stadını seviyorum demedim bizden güzel stad yaptılar her açıdan dedim tabi hakılsın sevilmeyecek gibide değil bursa stadı aslında aramızda fark yok sen körükörüne savunuyorsun bende beğenmiyorum ikimizde zıt düşüncedeyiz yada ikimizin zevkleri çok farklı bilerek yapmıyorum beyenmiyorum stadı ve yapılan her hamlede dahada batırıyorlar görüşlerimizidemi dile getirmeyeceğizBen 26 sıra var diyorum sen 24 diyorsun ben 26 sıra var diyorum sen yok diyorsun. Loca sıralarını saymazsan bile 23 sıra yapar. Görüşlerini dile getireceksin ama gerçekleri de saptırmayacaksın Ronin arkadaş.
Umarım sayabilirsin her çizgi bir sıradır !
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonradan eklenen prekastlar locaların gizlenmesini az da olsa sağlayacak mı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum