Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oradaki diger binalar, yollar, cevre duzenlemesi filan yapilmadan acilirsa bitebilir, ki bir isi yarim yamalak yapmak bizim fitratimizda var.
    Zaten öyle olacak stad yakın çevresi ve yol bitecek geri kalan kısım sarkacak muhtemelen
    Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu arada bu tudors nedir bilen varmi ? baskanin kendi markasimi ? statta nike dan fazla mi reklami var mubarek
      tudorsun sahibi Trabzonludur ve Trabzona cok yaridmlari oluyor ayrica gomlekleride fena degildir
      https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• arkadaşlar bakın mebram nasıl'da yanıyor

5.00 da fakat siz baştan izleyin
        En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 17:25.
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• telaffuz edilen en geç tarihlerin bile arkasına sarkabilir , insanlar ortalık güllük gülistanlıkmış gibi davransa da şuan ülke ekonomik krizin içinde sayılır yakın bi zamanda sayılır ibaresi de kalkar
          En son Misafir tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 17:35.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bakın mebram nasıl'da yanıyor

Yok böyle bi zevk her izlediğimde kahkaha atıyorum
            Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar bakın mebram nasıl'da yanıyor

bunlari izlerken icime neden bir mutluluk duygusu siner

neden bunlarin acisi bukadar tatli
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya bozulmayın ama neye göre bitmeyecek diyosunuz ben hatırlıyorum birileri bi zamanlar proje yalan falan olmayacak da diyodu büyük bi aksilik olmazsa stat ağustos'a biter akyazı geneli biraz gecikebilir ama stad biter
                İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oradaki diger binalar, yollar, cevre duzenlemesi filan yapilmadan acilirsa bitebilir, ki bir isi yarim yamalak yapmak bizim fitratimizda var.
                yaklasik iki ay önce projeden görevli olan kisi (ismini hatirlamiyorum) sanirim ntv de röpörtajda acik acik millerin gözünün icine baka baka ,,normalde kasimda tüm proje bitecek ama biz agustosa yetistirmeye calisiyoruz" dedi.

yani resmen bile bile yalan konustu. bu stad ve projenin tümü asla ve asla agustosa yetismez. iddaasina bile varim
                En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 17:55.

Yorum

• Kale arkasına locaları

1-alt katlarda trübün derinliğini kaybettik.
                  2-23 basamak olan alt katttan 5 basamak kaybettik 18 basamağa düştü
                  3-tamamen görselliği ürkütücülüğü kaybettik alt katlarda
                  4-zaten çok yatay olan alt kattan 5 basamak harcanarak baskı kurma şansı bitti
                  5-kale arkası localarının yapılma fikri mucitleri onları kime satıcak satsada trbün kültürünü kale arkası etkileyiciliğini baskı kuran unsurları 3-5 fazla para kazanmak için bitirdiler
                  5-prekast bitmişti ne güzel loca mucitleri sayesinde birde loca önlerine prakast konarak iş uzatıldı hala prekasta devam
                  6-madem çok meraklıydınız locaya trübün arası kat yapsaydınız hem stad yükselirsi hem alt kattan basamak kaybetmezdik
                  7-kale arkasından loca alan acaba orda nasıl rahat maç izleyecek ve kale arkasında locadan izlemenin nasıl bir ayrıcalığı var saçmalık
                  8-kale arkalarından loca alanlar çoğu maç onlara ayrılan basamakları boş kalıcak düşmanı getirsen desen ki kale arkalarını bitir ancak böyle bitirilir localara 3 geniş basamak bizden giden 5 normal basamak sonuç kalan 18 basamak

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kat aralarındaki reklam panolarına karşıyım..
                    pankartlar ne olacak
                    en kötü pankart bile avni akerde stadı süslüyor.
                    ayrıca bizim statta olacak reklamlarda dufy, aytaç, tudors olacak yani.

O degil de bu Vira cidden güzel seyler yapmaya basladi.

Fena renklendiriyorlar tribünü.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Tribünlerden iki sıra alsalar müthiş olacaktı ya
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1-alt katlarda trübün derinliğini kaybettik.
                        2-23 basamak olan alt katttan 5 basamak kaybettik 18 basamağa düştü
                        3-tamamen görselliği ürkütücülüğü kaybettik alt katlarda
                        4-zaten çok yatay olan alt kattan 5 basamak harcanarak baskı kurma şansı bitti
                        5-kale arkası localarının yapılma fikri mucitleri onları kime satıcak satsada trbün kültürünü kale arkası etkileyiciliğini baskı kuran unsurları 3-5 fazla para kazanmak için bitirdiler
                        5-prekast bitmişti ne güzel loca mucitleri sayesinde birde loca önlerine prakast konarak iş uzatıldı hala prekasta devam
                        6-madem çok meraklıydınız locaya trübün arası kat yapsaydınız hem stad yükselirsi hem alt kattan basamak kaybetmezdik
                        7-kale arkasından loca alan acaba orda nasıl rahat maç izleyecek ve kale arkasında locadan izlemenin nasıl bir ayrıcalığı var saçmalık
                        8-kale arkalarından loca alanlar çoğu maç onlara ayrılan basamakları boş kalıcak düşmanı getirsen desen ki kale arkalarını bitir ancak böyle bitirilir localara 3 geniş basamak bizden giden 5 normal basamak sonuç kalan 18 basamak
                        1. Hangi derinliği kaybettin anlamadım toplamda 1 sıra kaybın oluyor
                        2.Bilgisizmisin yoksa bilerek mi bu şekilde konuşuyorsun anlamış değilim. 1. Alt kat 26 sıra bu burada defalarca belirtildi. 2. alt kattan 5 sıra kaybolmadı sadece 1 sıra kayboldu, bu kaybolan sıranın nedeni de loca koltuklarını bir tık diğer tribünden ayırmak için. Toplamda 25 sıra olacak alt katta loca koltuklarıyla birlikte. Anladık anlatılanları dikkate almıyorsun bari gündüz kamerayı açıp kale arkasında yapılan çalışmayı izle çekilen resimlerde sıraları say bu şekilde ezbere konuşmak bir şey değiştirmiyor.
                        3. Şimdiye kadar yerin dibine soktuğun stadyum ne zamandan beri ürkütücü sınıfına girdi gerçekten çok merak ettim ?
                        5. Üzme tatlı canını para için ülkeler satılıyor, 30 Adet locada satılır.
                        6. Stadyum yeteri kadar yüksek değimi sence ? Çok sevdiğin Bursa stadyumuyla bizim stadyum arasındaki yükseklik farkı kaç biliyormusun ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2.Bilgisizmisin yoksa bilerek mi bu şekilde konuşuyorsun anlamış değilim. 1. Alt kat 26 sıra bu burada defalarca belirtildi. 2. alt kattan 5 sıra kaybolmadı sadece 1 sıra kayboldu, bu kaybolan sıranın nedeni de loca koltuklarını bir tık diğer tribünden ayırmak için. Toplamda 25 sıra olacak alt katta loca koltuklarıyla birlikte. Anladık anlatılanları dikkate almıyorsun bari gündüz kamerayı açıp kale arkasında yapılan çalışmayı izle çekilen resimlerde sıraları say bu şekilde ezbere konuşmak bir şey değiştirmiyor.
                          3. Şimdiye kadar yerin dibine soktuğun stadyum ne zamandan beri ürkütücü sınıfına girdi gerçekten çok merak ettim ?
                          6. Stadyum yeteri kadar yüksek değimi sence ? Çok sevdiğin Bursa stadyumuyla bizim stadyum arasındaki yükseklik farkı kaç biliyormusun ?
                          localara ayrılan basamakları saymıyorum ateşli taraftarın olacak basamakları sayıyorum localara giden basamaklarda loca sahipleri oturur paşa paşa izlerler kameradan izliyorum 26 basamak yok localar kaç basamak yiyor istersen dikkatli bak loca basamakları benim gözümde yok.yerin dibine soktum doğrudur ama şu kale arkaları locaları olmasaydı o 24 basamak tıklım tıklım dolarsa bişeye benzerdi baskı olarak.valla üzülüyorum taraftar bile etkileyici stad baskı kuran stad isteyeceğine localardan para kazanalım diyor sanki üç puana 1 milyon tl verilmiyor yayın gelirleri reklam gelirleri spansorluk gelirleri trbün gelirleri şampiyonluk payı gelirleri vb yokmuş gibi kale arkasından gelecek gelirlere kaldık bursa stadını seviyorum demedim bizden güzel stad yaptılar her açıdan dedim tabi hakılsın sevilmeyecek gibide değil bursa stadı aslında aramızda fark yok sen körükörüne savunuyorsun bende beğenmiyorum ikimizde zıt düşüncedeyiz yada ikimizin zevkleri çok farklı bilerek yapmıyorum beyenmiyorum stadı ve yapılan her hamlede dahada batırıyorlar görüşlerimizidemi dile getirmeyeceğiz

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sonradan eklenen prekastlar locaların gizlenmesini az da olsa sağlayacak mı

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              localara ayrılan basamakları saymıyorum ateşli taraftarın olacak basamakları sayıyorum localara giden basamaklarda loca sahipleri oturur paşa paşa izlerler kameradan izliyorum 26 basamak yok localar kaç basamak yiyor istersen dikkatli bak loca basamakları benim gözümde yok.yerin dibine soktum doğrudur ama şu kale arkaları locaları olmasaydı o 24 basamak tıklım tıklım dolarsa bişeye benzerdi baskı olarak.valla üzülüyorum taraftar bile etkileyici stad baskı kuran stad isteyeceğine localardan para kazanalım diyor sanki üç puana 1 milyon tl verilmiyor yayın gelirleri reklam gelirleri spansorluk gelirleri trbün gelirleri şampiyonluk payı gelirleri vb yokmuş gibi kale arkasından gelecek gelirlere kaldık bursa stadını seviyorum demedim bizden güzel stad yaptılar her açıdan dedim tabi hakılsın sevilmeyecek gibide değil bursa stadı aslında aramızda fark yok sen körükörüne savunuyorsun bende beğenmiyorum ikimizde zıt düşüncedeyiz yada ikimizin zevkleri çok farklı bilerek yapmıyorum beyenmiyorum stadı ve yapılan her hamlede dahada batırıyorlar görüşlerimizidemi dile getirmeyeceğiz
                              Arkadaş sen harbi anlamıyorsun Ben 26 sıra var diyorum sen 24 diyorsun ben 26 sıra var diyorum sen yok diyorsun. Loca sıralarını saymazsan bile 23 sıra yapar. Görüşlerini dile getireceksin ama gerçekleri de saptırmayacaksın Ronin arkadaş.
                              Umarım sayabilirsin her çizgi bir sıradır !

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sonradan eklenen prekastlar locaların gizlenmesini az da olsa sağlayacak mı
                                Resimlerden ve kameradan gördüğüm kadarıyla görünen yeni eklenen prekastlar yükseltildi standart loca koltuğunu da göz önüne alırsak gizleyecektir. İçeriden resimler olursa bunu daha net görebileceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X