Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kalite üst düzey localarda ama farklı boyutlarda localar vardır inşallah gerçi teras katları var kurtarıyo

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam 2. üyelik açtığı için banlandı ama asıl büyük sorun bazı insanların tahammülsüz oluşu. Kimse sizin istediğiniz insan olmak zorunda değil. Forum kuralları var. Ona aykırı olmadıktan sonra insanlar özgürdür. Sosyal linç uygulandı o arkadaşa benim düşüncen bu şekilde.
      katilmiyorum
      bak renktas
      ben bmn de bu stadda hayranim diyen sadece kyodou ve 3-5 baska üyeyi gördüm
      herkes elestiriyor
      ama bu elestiriyi yapici yapmaya calisiyor

roninse yalanlarlan milletin üstüne gitti
      ne 18 basamak kalmis, yok yatay olan tribünde koreo. olmazmis, hatta ingilizliglerinin stadlarinin yatay olmadigini bilen iddia etti

bukadar tutarsiz yaziya ragmen kimse ona hakaret etmedi,1 istisna disi
      herkes güzelce örneklerlen anlatayim dedi
      ama o elindeki balyozlan yikmaya devam etti
      bu yetmezmis gibi 3-4 msj araliksiz kackere yazdi, buda benim bildigim yasak ama cezalandirilmadi
      yalanlari öykeydiki resmen milletin zekasinlan dalga gecti, buda bence bir tür haraketti, yine es gecildi
      simdi 2. hesapdan banlanmasi al capone nin vergi borclari yüzünden hapis atilmasi benzeri bi olay
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.03.2015, 01:45.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ....bazı ergenlerle aynı şeyi düşünmüyorum diye bende aylarca uzaklaştırıldım...sonuç ne oldu...arkadaşların egosu tatmin oldu...bana birşey oldu mu..hayır...yine burdayım...yine doğru bildiklerimi savunacağım...eee o zaman kaybeden kim....onu da o ergenlere sormak lazım...otur...sıfır...

Yorum

• bu yazdigim da dahil son 2-3 sayfadir olusan konu disi mesajlari siler misiniz sayin yoneticilerim
          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Caglar TS olmalı büyük ihtimal. Yorumlara bakarsan birebir uyuyor tarzları. Artık o nicki kullanmıyor
            Bundan 3 gün önce attığım mesaj. İşin ironik yanı bazı koca koca adamlar bunu ciddiye alıp cevap verme gayretindeler.
            En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 15.03.2015, 03:07.
            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Stadı doldurmak için dortmund modeli benimseyebiliriz

Yorum

• bence locaların dizaynı çok iyi olmuş bu kadarını beklemezdim bizim takımdan.bu kaliteyle beraber bütün localar satılır yüksek fiyatlardan,kombine ve bilet fiyatları düşük tutulursa ve güzel maç organizasyonlarıyla 30bin ortalama yakalayacağımıza inanıyorum.umarım ulaşım ve maç öncesi aktiviteleri en iyi şekilde yapmaya gayret ederler.trabzonda yaşamadığım içinde hafif raylı sistemin güzergahıyla ilgili bir şey diyemem ama olmazsa olmaz durumdadır.en büyük örneği ise tt arena stadyumuna giden metrodur.metro olmadığında adamlar 10bin kişiye zor oynuyor.
                Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• arkadaşlar birde taraftar gruplarındaki olayda görüşümü belirtirsem,sadece bir kaç maç için gelebildim trabzona ve gerçekten iğrenç duruyor.vira hariç diğerleri her kafadan bir ses çıkartıyor.yeni stadyumda bu birleşme olmazsa durum daha vahim olacaktır.yenı stadyumun akustiği daha iyi olacağından bu farklılıklar tv ekranlarında cok daha kötü bir görüntü oluşturacak.forum üyeleri olarak bu birleşime ön ayak olmak için bi kampanya başlatamazmıyız?
                  Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• İlk olarak fatih_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar birde taraftar gruplarındaki olayda görüşümü belirtirsem,sadece bir kaç maç için gelebildim trabzona ve gerçekten iğrenç duruyor.vira hariç diğerleri her kafadan bir ses çıkartıyor.yeni stadyumda bu birleşme olmazsa durum daha vahim olacaktır.yenı stadyumun akustiği daha iyi olacağından bu farklılıklar tv ekranlarında cok daha kötü bir görüntü oluşturacak.forum üyeleri olarak bu birleşime ön ayak olmak için bi kampanya başlatamazmıyız?
                    Yanlış yere yazdım
                    En son SinanDanli tarafından düzenlendi; 15.03.2015, 10:18.

Yorum

• İlk olarak fatih_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar birde taraftar gruplarındaki olayda görüşümü belirtirsem,sadece bir kaç maç için gelebildim trabzona ve gerçekten iğrenç duruyor.vira hariç diğerleri her kafadan bir ses çıkartıyor.yeni stadyumda bu birleşme olmazsa durum daha vahim olacaktır.yenı stadyumun akustiği daha iyi olacağından bu farklılıklar tv ekranlarında cok daha kötü bir görüntü oluşturacak.forum üyeleri olarak bu birleşime ön ayak olmak için bi kampanya başlatamazmıyız?
                      hayir baslatamayiz. cunku bir takim gruplarin amaci destek olmaktan cok birilerinin adami olmak.. mesela Trabzonlu gencler ve onun saz ekibi.. sonsuza dek statyuma yasaklanmasi gereken bir topluluk bana gore.
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Ronin gittimi..cok uzuldum bee onun yazdigi msjlari gormekden nefret ediyordum.

Yorum

• Roninden kareler "samsunun sivasın stadyumları 100.000 kişilik gözüküyor bizim ilk kat 10 basamak gibi yatay hiç bi görselliği yok ucube.kalitesiı bizim binanın çatısından kalitesiz.. "

Baya popüler oldun ronin alem adamsın ama bazı konularda hak vermemek elde değidi sağlıcakla kal.

Yorum

• Bizim stad gerçekten 41.461 kişilik mi?

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hayir baslatamayiz. cunku bir takim gruplarin amaci destek olmaktan cok birilerinin adami olmak.. mesela Trabzonlu gencler ve onun saz ekibi.. sonsuza dek statyuma yasaklanmasi gereken bir topluluk bana gore.
                              kusura bakmayın tam bilemiyorum taraftar gruplarını.her ne kadar kendimi en büyük fanatik trabzonsporlu olarak görsemde trabzonlu biri olmadan başka şehirden ancak bu kadar takibim olabiliyor.keşke bi çatı altında toplanabilseler.

Yorum

• Ronin gitmiş ve ben yolcu edemedim. Akyazı başlığı öksüz kaldı. Onun sayesinde her gün 2 3 sayfa ilerliyordu konu. Üzgünüm daha fazla konuşamayacağım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X