Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa stadı sahaya maraton ve kale arkalarında yaklaşık 2şer metre daha yakın, çıkış sayısı akyazıda daha az. Taraftar sayıları göz önüne alındığında yaklaşık 6 binlik bir fark var bu da yüzeyde az buz bir yer değil.. Yan koltuk ile ilgisi yok sayının..
    bursanın maraton ve kale arkası bizden 6 bin kişi fazlamı arkadaş bizim zaten bir trbün yok (localı trübün) bizim neyimiz var neyimiz yoksa kale arkası ve maratonda nasıl bizden 6 bin fazla oluyorlar sonuçta onlar 45 bin biz 41.461 arada 3539 kişi var

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bursanın maraton ve kale arkası bizden 6 bin kişi fazlamı arkadaş bizim zaten bir trbün yok (localı trübün) bizim neyimiz var neyimiz yoksa kale arkası ve maratonda nasıl bizden 6 bin fazla oluyorlar sonuçta onlar 45 bin biz 41.461 arada 3539 kişi var
      Ben öyle bir şey yazmadım. Bizim taraftar koltuk sayısı yaklaşık 38 bin küsürdü yani toplam kapasiteden 3 bin az, Bursa da da yaklaşık 42 bin taraftar koltuğu sayısı. Bize sonradan eklenen localarla taraftar koltuğu sayısı 35 binlere düşecek muhtemelen yani 6 7 binlik bir fark olacaktır..

Yorum

• bizim loca ölcülerine uygun örnek

bir gün akyaziyida devlet istedimi bize yapacagi stad
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 01:38.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Böyle diyorsun yani.. anladim.

Adam öldü beyler, başımız sağolsun.

Kim kopardı la bunun boynunu??
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben öyle bir şey yazmadım. Bizim taraftar koltuk sayısı yaklaşık 38 bin küsürdü yani toplam kapasiteden 3 bin az, Bursa da da yaklaşık 42 bin taraftar koltuğu sayısı. Bize sonradan eklenen localarla taraftar koltuğu sayısı 35 binlere düşecek muhtemelen yani 6 7 binlik bir fark olacaktır..
            vay bee nerdeyse 42 binlik olucak stadımız dahiane fikirlerle localar icat edilerek 35 bine düştü haa gelde kahrolma samsuna sivasa eskişehire vb gülüyordum 33 bin kişilik oh be bari onlardan fazlayız konya bursa bizi geçti ama ülkenin en büyük 5. kapasiteli stadıyız diyordum şimdi basit anadolu takımlarıyla aynı kapasiteye düştük ama akyazı stadı comda bakmıştım projeye koltuk sayısı 38.001 yazıyordu

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam öldü beyler, başımız sağolsun.

Kim kopardı la bunun boynunu??
              yok yok o üstten auta giden topa bakıyor

Yorum

• sanırım stadımızın loca kısmı ve localara ait basamakları, genel görünüş itibari ile konya statının kale arkaları dahil localı olanı yapılacak. kale arkalarına yapılan loca genel görüntüyü bozacak gibi duruyor.
                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 01:45.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim loca ölcülerine uygun örnek

bir gün akyaziyida devlet istedimi bize yapacagi stad
                  valla bizim loca ölçüleri böyleyse fena değil ben daha dar sanıyordum resimlerden bu arada loca önündeki yeşil koltukların önünde beton bir duvar var bizimkide öylemi olacak acaba

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizim loca ölcülerine uygun örnek
                    Frankfurtunkiler de böyle küçük. Bizim girdiğimizde ortada bir masa, önünde 12 sandalye (koltuk bile değil), arkada ufak bi mutfak vardı. Başka da bir şey yoktu. Standart localar böyle. İki yıllık kiralanıyor, locayı alan kafasına göre dizayn ediyor. Nike'ın kiraladığı loca bunun iki katıydı, 26 kişilik taş gibi locaydı. Bizde de böyle olur.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Loca koltuklarıyla diğer koltuklar aynı renk olursa görüntü açısından sıkıntı olmaz.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vay bee nerdeyse 42 binlik olucak stadımız dahiane fikirlerle localar icat edilerek 35 bine düştü haa gelde kahrolma samsuna sivasa eskişehire vb gülüyordum 33 bin kişilik oh be bari onlardan fazlayız konya bursa bizi geçti ama ülkenin en büyük 5. kapasiteli stadıyız diyordum şimdi basit anadolu takımlarıyla aynı kapasiteye düştük ama akyazı stadı comda bakmıştım projeye koltuk sayısı 38.001 yazıyordu
                        yine sacmaliyorsun
                        avni akere bak
                        numarali tribün hep dolu

sanki locada oturan insan insan degil
                        140 loca x 12=1680
                        yani 39800 insan normal tribünde oturacak
                        basin ve protokolüde hesapladinmi yine 38binin altina düsmüyorsun

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sanırım stadımızın loca kısmı ve localara ait basamakları, genel görünüş itibari ile konya statının kale arkaları dahil localı olanı yapılacak. kale arkalarına yapılan loca genel görüntüyü bozacak gibi duruyor.
                          işte bende hep bundan bahsediyorum anlatamadım kimseye

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            işte bende hep bundan bahsediyorum anlatamadım kimseye
                            burda görüntüyü bozan karisik renklerlen giris tünelleri

ayrica 2. kat merdiven isini bizden iyi yapmislar

sari olmasi disi
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 01:55.

Ünal Karaman

Yorum

• O stadin beyaz kisimlari neden delik delik?
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Konya stadının içinde renk cümbüşü var o kırmızı loca koltukları nedir öyle o sarı merdivenler siyah koltuklar,facia.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X