İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursanın maraton ve kale arkası bizden 6 bin kişi fazlamı arkadaş bizim zaten bir trbün yok (localı trübün) bizim neyimiz var neyimiz yoksa kale arkası ve maratonda nasıl bizden 6 bin fazla oluyorlar sonuçta onlar 45 bin biz 41.461 arada 3539 kişi var
Yorum
-
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle diyorsun yani.. anladim.
Kim kopardı la bunun boynunu??Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen öyle bir şey yazmadım. Bizim taraftar koltuk sayısı yaklaşık 38 bin küsürdü yani toplam kapasiteden 3 bin az, Bursa da da yaklaşık 42 bin taraftar koltuğu sayısı. Bize sonradan eklenen localarla taraftar koltuğu sayısı 35 binlere düşecek muhtemelen yani 6 7 binlik bir fark olacaktır..
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam öldü beyler, başımız sağolsun.
Kim kopardı la bunun boynunu??
Yorum
-
-
61ronin61
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim loca ölcülerine uygun örnek
bir gün akyaziyida devlet istedimi bize yapacagi stad
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim loca ölcülerine uygun örnek
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay bee nerdeyse 42 binlik olucak stadımız dahiane fikirlerle localar icat edilerek 35 bine düştü haa gelde kahrolma samsuna sivasa eskişehire vb gülüyordum 33 bin kişilik oh be bari onlardan fazlayız konya bursa bizi geçti ama ülkenin en büyük 5. kapasiteli stadıyız diyordum şimdi basit anadolu takımlarıyla aynı kapasiteye düştük ama akyazı stadı comda bakmıştım projeye koltuk sayısı 38.001 yazıyordu
avni akere bak
numarali tribün hep dolu
sanki locada oturan insan insan degil
140 loca x 12=1680
yani 39800 insan normal tribünde oturacak
basin ve protokolüde hesapladinmi yine 38binin altina düsmüyorsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte bende hep bundan bahsediyorum anlatamadım kimseye
ayrica 2. kat merdiven isini bizden iyi yapmislar
sari olmasi disiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 01:55."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum