Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konya ile kalite olarak belki ayniyiz. Samsun'un tünelleri büyük olmasa gercekten muazzam oluyor o yüzden bir tik üstümüzde.

Eskisehir'i hic görmedim yalan söylemeyeyim.
    Konya ile kalite olarak aynımıyız ? Yapma kardeşim o stadyumun tribünleri bildiğimiz eski tip yapılıp gidilmiş nasıl aynı oluruz ! Samsunun muazzam diyorsun diyecek bir söz bulamıyorum. 73 çıkış kapısı+ 4 adet uçak girişi ile hakikaten muazzam bir stadyum olacağı kesin

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Stadımız malumunuz , yaklaşık 42 bin Kişilik
      Bana göre Diğer stadlara kıyasla ( eski ve yeni ) net olan bir durum var

Katılırmısınız bilmem, paylaşılan resimlerden Görebildiğim kadarıyla
      Stadımız,
      Helikopter kamerasından 40 bin civarı
      TV kamerasının olacağı yerden bakıldığında yaklaşık 35 bin
      Birinci kattan 30 bin
      Saha Zemininden 25 bin kişilik görünüyor

Yani zemine indikçe stad küçülüyor
      Hayatım boyunca 10 dan fazla stada gittim farklı koltuklarda oturdum bu kada acık fark görmedim hiç
      Sanırım alt katın çok yatay olması bu duruma neden oluyor
      Eğer Söylendiği gibi alt katın bu durumu ses ambiyansını olumlu etkilenecekse ne mutlu
      Değilse gereksiz yere yatay yapılmış olur ,bu saatten sonra en fazla keşke diyebilmeliyiz
      Bende daha iyi bir stad yapılabilir diyenlerdenim
      Hatta şimdi olmasada bizden sonraki nesilleri düşünürek yeni stad 61 bin Kişilik olsun demiştim bir çok kez zamanında

Artık yapacak birşey yok , iyisi ile kötüsü ile bu stad bizim
      Umarım yeni sezona yetişir

Sent from my iPad using Tapatalk
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadyumu estetik açıdan daha guzel gösterecek düzenlemeler yapılmadi. Ancak salt eleştiri olsun diye bu kadar boş yorumlar yapılan bir başlık görmedim. Hemde bu yorumları yaparken elle tutulur hiçbir nesnel dayanak yokken ! Hiçbir analitik karşılaştırma yapmadan.

Bak kardeşim adam açıklıyor" Neden Mavi Cam" özellikleri neler. Bu yüzden tercih edildi diye ! Senin tek söylediğin " Ama ben beğenmedim ki " Ama ben beğenmedim ki" Adama sorarlar sen kimsin ki ? Hani ne yaptın stad için Neyi araştırdın ? Bak böyle güzel görünüyor diyorsun ! Onun özellikleri nedir ? O özelliklerin maliyeti nedir ?Uygunluğu nedir artıları neler eksileri nelerdir ? Sen kılını kipirdatıp tek bir araştırma yapma Sonra gel burda Başkasın beğendiği stadyuma iğrenç ! Kötü ! Basit gibi hem Stadı ,hem stadyumu beğenenleri aşağılayıcı yorumlar yap Tekrar diyorum sen kimsin ? Sen forma kombine alıyorsan stadı beğenenler de alıyor ne artın var ki milleti aşağılayıcı yorum yapma hakkını kendinde görüyorsun !!
        Bu kadar boş sadece beğenmiyorum diye milletin beğenilerini aşağıla sonra da yeter git o stadi takip et diyeni tukaka et !!!
        Ebeveynleri tarafından istediği oyuncak alınmayan çocuklar gibisiniz."

Daha önce aynısı çatı için de yaşadık ! Kardeş sen beğenmiyorsun ama bu çatı sağlıklı, bu çatı kaliteli hemde senin övdüğün stadyumlardakilerden daha iyi! Sen şeklini beğenmedin diye yerden yere vurmaya çalışınca adama gülerler ki ben gülüyorum. Pek açık ki projedekiler de hem Lanet edip hem cahilliğinize de gülüyorlardır !

Bir şeyi eleştireceksen önce bir araştır yahu ! Ama işinize gelmez çünkü o zaman bu kadar iskembe-i kubradan sallayamazsınız !
        Şekli sizin Istediginiz gibi olsa çin malı, Sahayı cimi zamanla yokedecek cati koysalar gobek atacak olanlarınız var !
        Stadyumu sadece Bekir'in fotoğraf makinesinin objektifinden görmüş olanlar ! İhtişamı hakkinda yorum yapiyor güler misin ağlar mısın ? Sonra baska bir açıdan tribünleri görünce burdan üst kat dik görünüyormuş Aaaa ?!!?
        Farklı açılardan , farklı merceklerle, farklı ayarlarla Aynı yeri çok farklı boyutlarda gorebileceginizi hepiniz bilirsiniz de işinize gelmez ! Bjk stadını gökdelenin tepesinden çekilmiş fotoğrafta beğeniyorsunuz ! Akyazıyı içinden çekilmiş fotoğrafta eleştiriyorsunuz !!

Bakın işinize ya ! Eğer bir ara az zahmet edip birşeyleri araştırmayı goze alacaksanız o zaman engin görüşlerinizi bizimle paylaşın . Bakın bunun özellikleri bunlar , Maliyeti bu , Bu açıdan uygun , böyle katkısı olur ve yapılması mümkün diye de aklınızdan geçirin. Yada dur geçirmeyin yormayın cevherinizi !!!

Dipnot= Stadyum eksiklerine ve yönetim vizyonsuzluguna rağmen Tr'deki en iyi 3 projeden 1'i dir !

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence tüm stadları bittikten sonra tekrar değerlendir sıralaman baya değişecektir emin ol
          Ara ara mecburiyetten, tutunacak tek dalimiz bu stad kaldigi icin umutlaniyordum ne yalan diyeyim. Lakin f1bekir kardesimizin gecen yazdiklarindan sonra hic umudum kalmadi.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Konya ile kalite olarak belki ayniyiz. Samsun'un tünelleri büyük olmasa gercekten muazzam oluyor o yüzden bir tik üstümüzde.

Eskisehir'i hic görmedim yalan söylemeyeyim.
            Kardeşim yapma gözünü seveyim...
            Göz var nizam var. Nasıl Samsun bir tık yukarıda dersin.
            Vallahi merak ettim Samsun da yapılıp da burada eksik olan nedir?
            Gerçekten inanamıyorum şu yoruma...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konya ile kalite olarak aynımıyız ? Yapma kardeşim o stadyumun tribünleri bildiğimiz eski tip yapılıp gidilmiş nasıl aynı oluruz ! Samsunun muazzam diyorsun diyecek bir söz bulamıyorum. 73 çıkış kapısı+ 4 adet uçak girişi ile hakikaten muazzam bir stadyum olacağı kesin
              Onlar da mesela bizim stadimizi serit gibi ikiye bölen garip localardan bahsediyorlar mesela. Bizim cikis tünellerinin sayisi da azimsanacak kadar az degil, bundan da bahseiyorlar. Veya mini etek gibi giydirilmis catidan...

Velhasil aramak istedikten sonra eksik cok.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Yorum

Onlar da mesela bizim stadimizi serit gibi ikiye bölen garip localardan bahsediyorlar mesela. Bizim cikis tünellerinin sayisi da azimsanacak kadar az degil, bundan da bahseiyorlar. Veya mini etek gibi giydirilmis catidan...

Velhasil aramak istedikten sonra eksik cok.
                  18 çıkış kapısı fazlamı sence ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim yapma gözünü seveyim...
                    Göz var nizam var. Nasıl Samsun bir tık yukarıda dersin.
                    Vallahi merak ettim Samsun da yapılıp da burada eksik olan nedir?
                    Gerçekten inanamıyorum şu yoruma...
                    Samsun Stadinda tribünlerin dikligi cok etkileyici. Bir kere stat sahadan bakinca heybetli duruyor, insani etkliyor. Ama ah o tüneller olmasa iste.

Bizimkisi öylemi halbuki, yukarida arkadas yazmis, kusbakisi stada indikce ufaliyor sanki, saha icinden bakinca da hic etkileyici durmuyor. Yani bir heybet yok.

@Fatih C. azimsanacak kadar da degil hani. Bilemiyorum belki de Fifa kriteridir.
                    En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 23.02.2015, 01:24.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ara ara mecburiyetten, tutunacak tek dalimiz bu stad kaldigi icin umutlaniyordum ne yalan diyeyim. Lakin f1bekir kardesimizin gecen yazdiklarindan sonra hic umudum kalmadi.
                      Stadları bi sıralamaya sokmak çok saçma en fazla kapasitesini sıralarsın çünkü herkes farklı şeyi beğenebilir. Eksiği olmayan stad yok gibi bir şey o da ancak stad tam manasıyla bittikten sonra ortaya çıkan tabloya göre değerlendirilebilir. Şu aşamada yerin dibine sokmak ve ya sıralamak bence çok gereksiz.

Yorum

Samsun Stadinda tribünlerin dikligi cok etkileyici. Bir kere stat sahadan bakinca heybetli duruyor, insani etkliyor. Ama ah o tüneller olmasa iste.

Bizimkisi öylemi halbuki, yukarida arkadas yazmis, kusbakisi stada indikce ufaliyor sanki, saha icinden bakinca da hic etkileyici durmuyor. Yani bir heybet yok.

@Fatih C. azimsanacak kadar da degil hani. Bilemiyorum belki de Fifa kriteridir.
                        Hiç kapı yapmasaydılar sence nasıl olurdu 18 kapıya burun kıvırıp samsunun 73 kapısına ''yapılan'' stadyuma muazzam demek ilginç
                        En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 23.02.2015, 01:35.

Yorum

Hiç kapı yapmasaydılar sence nasıl olurdu 18 kapıya burun kıvırıp samsunun 73 kapısına ''yapılan'' stadyuma muazzam demek ilginç
                          "Ama o kapilar olmasa" dememe ragmen israrla ayni seyi yaziyorsun.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

"Ama o kapilar olmasa" dememe ragmen israrla ayni seyi yaziyorsun.
                            O kapılar dahi olmasa bu stadyumun bir tık üzerine çıkmaz !
                            Bunun neresini kapatırsan kapat bir tık üste çıkmaz !

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadları bi sıralamaya sokmak çok saçma en fazla kapasitesini sıralarsın çünkü herkes farklı şeyi beğenebilir. Eksiği olmayan stad yok gibi bir şey o da ancak stad tam manasıyla bittikten sonra ortaya çıkan tabloya göre değerlendirilebilir. Şu aşamada yerin dibine sokmak ve ya sıralamak bence çok gereksiz.
                              Yani olup oldugu bir stad yapacaklar. Ülkede yapilan statlari zaten yurt disindakilerle kiyaslamiyoruz ki yaklasamaz. Kendi icinde degerlendirdigimizde az cok belli oluyor ortaya cikacak tablo.

Cok sey istemedik yahu biraz ilgi istedik, Bursa ile Bjk'nin yarisi kadar da olsa ilgi istedik. Bize özel olan bir seyler istedik ama olmadi iste. Saglik olsun.

Diyorum ya; bu ise en cok emek veren f1bekir kardesimiz bile pes ettiyse artik bir sey ummaya gerek yok.

Ha su olur; temiz bir stad, rahat mac izleme keyfi... Gider oturur izleriz, Avni Aker'den sonra ilac gibi gelir. Ama diger etkenleri bitince görürüz. Boguculuk, baski v.s gibi.

Estetigi en bastan gectim zira o mantelite hicbir idari kademeki yetkilide yok.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

O kapılar dahi olmasa bu stadyumun bir tık üzerine çıkmaz !
                                Bunun neresini kapatırsan kapat bir tık üste çıkmaz !
                                Zevkler ve renkler tartışılmaz kardeş,ne yapabilirsin mesela bu stadında kat aralarında loca var ama beğenene güzel geliyor,bizim stadın locaları ise şerit olarak geliyor.
                                Bu tür beğeni ifadelerinin faydası ise beğenilen stadı ile kendi stadını karşılaştırıp estetik zevkinden emin olmak oluyor.
                                Bjk stadındaki tribünler arasındaki geçişlerin farklı olduğu ve taraça şeklinde olduğunu gören gözler onu mükemmel görüyor,Bursa stadının baraj binası kale arkaları da göze hoş geliyor,hatta yıllar önce yabancı bir futbolcunun gelip yaptığı için kendisine alakasız bir sürüngeni maskot yapmasına bile hoş bakılıyor.Timsah ne Bursa ne diyorsun,cevap yok;
                                Ama sana 'Karadeniz Fırtınası' deniyor ve Karadeniz'in içine stad yapılıyor,ne olmuş ki?
                                O dolgunun masrafı bir stadın yapımı kadar ama olsun.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X