İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sahildeki dokuya uydurulmuş da olsa çatı hariç tasarımını beğenmiyorum. Çok şaşalı bir stad değil biz biraz fazla abartıyoruz.
Gesendet von meinem LG-D855Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
resim atmayı bilmiyorum ama kameradan izliyorum stadın ortası fuul prekast doldu çok prekast geldi ama prekastları döşeyen vinçler çok yavaş döşüyorlar şu an deniz tarafı kale arkası prekastları yerleştiriliyor bu hızla cumartesiye kadar deniz tarafı kale arkası biter
Yorum
-
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=48258 forma yardimi var arkadaslar. ilgilenmek isteyenler linke bi goz atabilir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusa Travacının fotoğraflarına baktığımda solda ki araç çıkışının diğeri kadar büyük olmadığını numaralı tribün tarafındakiler gibi olduğunu görüyorum.
Ben mi yanlış görüyorum acaba ?...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir adet araç çıkışının diğerlerine göre daha büyük olacağı söyleniyordu
İşte sonra 2 oldu o sayı maratondakilerin ikiside büyük olcak dendi. tekrar 1 e mi düştü acaba ?
Sent from my iPhone using TapatalkMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sahildeki dokuya uydurulmuş da olsa çatı hariç tasarımını beğenmiyorum. Çok şaşalı bir stad değil biz biraz fazla abartıyoruz.En son Gurbetçi_TS tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 16:16.
Yorum
-
İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde böyle düşün. Bizim proje ile bu proje bize sunulsaydi, hangisini secerdik? İddia ediyorum % 90' dan fazla bu projeyi begenirdi. Bunu kimse inkar edemez, ama dandik proje bize ve bu proje rakibimiz yapılınca, bizim dandik proje güzel oluyor, ve bu proje tühkaka oluyor.
bizim stada benzeyen bir stad daha
dis cephenin acik yerlerini süper kapatmislar
bize örnek olabilirEn son selcuk tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 16:21."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı bu taraftar hakediyormu diyen yok hiç.
istisna kaideyi bozmaz
trabzon herseyin en iyisinive en güzelini hak ediyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum