Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalan konuşmak adetiniz herhalde. Nerde prekast sökülüyor. Bu mesajı hangi kafayla yazdığınızı merak ediyorum açıkcası.
    her insan hata yapar yanlış görmüşüm yalan konuşmak adetiniz demişsin beni tanıyormusun nerden hemen böyle kanıya varıyorsun ben yalancı değilimde adetimde değildir ama senin önyargılı artniyetli olduğun kesin bi insanı tanımadan bilmeden hemen yalancı yaftası yapıştırılmaz

Yorum

• Resim atar mısınız bugünden
      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sahildeki dokuya uydurulmuş da olsa çatı hariç tasarımını beğenmiyorum. Çok şaşalı bir stad değil biz biraz fazla abartıyoruz.
        Bizimki gibi tepeden tırnağa tek maddeyle kefen gibi giydirilmemiş, çatısı belli duvarı belli, şekli şemali ile birlikte üzerinde kafa patlatılmış bir yapı olduğu icin bence gayet şık bir görüntüsü var. Yani işin kolayına kaçılmadı bizdr olduğu gibi.

Gesendet von meinem LG-D855
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• resim atmayı bilmiyorum ama kameradan izliyorum stadın ortası fuul prekast doldu çok prekast geldi ama prekastları döşeyen vinçler çok yavaş döşüyorlar şu an deniz tarafı kale arkası prekastları yerleştiriliyor bu hızla cumartesiye kadar deniz tarafı kale arkası biter

Yorum

• cekirdekcilerin bahanesi hazir. stadta atmosfer yok. pehh. cokta derdim milletin gelip gelmemesi. daha iyi olur gelmemeniz trafik olmaz.

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=48258 forma yardimi var arkadaslar. ilgilenmek isteyenler linke bi goz atabilir.

Yorum

• 17.12.2014 VİA:MUSA TRAVACI

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Musa Travacının fotoğraflarına baktığımda solda ki araç çıkışının diğeri kadar büyük olmadığını numaralı tribün tarafındakiler gibi olduğunu görüyorum.

Ben mi yanlış görüyorum acaba ?
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Musa Travacının fotoğraflarına baktığımda solda ki araç çıkışının diğeri kadar büyük olmadığını numaralı tribün tarafındakiler gibi olduğunu görüyorum.

Ben mi yanlış görüyorum acaba ?
                      Bir adet araç çıkışının diğerlerine göre daha büyük olacağı söyleniyordu
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir adet araç çıkışının diğerlerine göre daha büyük olacağı söyleniyordu

İşte sonra 2 oldu o sayı maratondakilerin ikiside büyük olcak dendi. tekrar 1 e mi düştü acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sahildeki dokuya uydurulmuş da olsa çatı hariç tasarımını beğenmiyorum. Çok şaşalı bir stad değil biz biraz fazla abartıyoruz.
                          Birde böyle düşün. Bizim proje ile bu proje bize sunulsaydi, hangisini secerdik? İddia ediyorum % 90' dan fazla bu projeyi begenirdi. Bunu kimse inkar edemez, ama dandik proje bize ve bu proje rakibimiz yapılınca, bizim dandik proje güzel oluyor, ve bu proje tühkaka oluyor.
                          En son Gurbetçi_TS tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 16:16.

Yorum

• İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birde böyle düşün. Bizim proje ile bu proje bize sunulsaydi, hangisini secerdik? İddia ediyorum % 90' dan fazla bu projeyi begenirdi. Bunu kimse inkar edemez, ama dandik proje bize ve bu proje rakibimiz yapılınca, bizim dandik proje güzel oluyor, ve bu proje tühkaka oluyor.
                            biz bunu istemisdik

bizim stada benzeyen bir stad daha

dis cephenin acik yerlerini süper kapatmislar
                            bize örnek olabilir
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 16:21.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• Stadı bu taraftar hakediyormu diyen yok hiç.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadı bu taraftar hakediyormu diyen yok hiç.
                                50 yillik bir maziyi 1-2 sezonluk tepki karaliyamaz

istisna kaideyi bozmaz
                                trabzon herseyin en iyisinive en güzelini hak ediyor
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X