Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şöyle düşün Schalke'stadının maraton yataylık durumu mu yoksa Liverpool veya Chelsea stadının maraton yataylık durumu mu.Bizimkisi İngiliz tarzı ve bence en güzeli,ikinci katlarda çok güzel bir dikşik ile stadı kapatıyor,akustiği artırıyor.
    Loca tribünü de stadın bir özelliği zaten Avni Aker'de de buralar cip'vip protokol tarzı kullanılıyordu,şimdi loca oldu,öyle apartman gibi değil,geriye doğru uzanıyor,derinlik var.
    saygı duyarım ama fikrim değişmez biz daha iyisini hak ediyoruz.

Yorum

• şok..şok..şok..şok..

Kameradan izliyorum yol tarafı prekastlarını söküyorlar deniz tarafı kale arkasına döşüyorlar tam rezillik bu yaa prekastları yanlış yerleştirdiler heralde hem zaman kaybı hem aptallık bu tam komedi ya anca karadenizde olur böyle bişey inşallah ulusal basının haberi olmazda tam rezil olmayız bu stadta yapılan herşey iğrenç ya stadda iğrenç çalışmada böyle bir gerizekalılık türkiyede bir ilk heralde

Yorum

• Yaptigi hirsizliklar tescillenmis eski bir bakanin elleriyle Trabzonspor'un 10 yillarinin kaderini cizerek itelemiş olduğu bir stad projesi
        Başka sözüm yok...
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stad bitmeden böyle acimasizca yorum yapanlari allaha havale ediyorum
          Bende seni Allah'a havale ediyorum. Stad bittikten sonra bu yorumlar bir şeye yaramayacak zaten anlamıyomusunuz bunu ?
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şöyle düşün Schalke'stadının maraton yataylık durumu mu yoksa Liverpool veya Chelsea stadının maraton yataylık durumu mu.Bizimkisi İngiliz tarzı ve bence en güzeli,ikinci katlarda çok güzel bir dikşik ile stadı kapatıyor,akustiği artırıyor.
            Loca tribünü de stadın bir özelliği zaten Avni Aker'de de buralar cip'vip protokol tarzı kullanılıyordu,şimdi loca oldu,öyle apartman gibi değil,geriye doğru uzanıyor,derinlik var.
            İşte benim anlamadığım nokta bu. Bizimkiler ne Liverpool kadar yatay ne de dik diyebileceğimiz kadar dik. Tam arasında bizimki bence.

Hem ayrıcı bizimkilerin ingilizler giib yatay olsun çok estetik olur falan diye düşündüklerini ben hayal bile edemiyorum
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stad bitmeden böyle acimasizca yorum yapanlari allaha havale ediyorum
              durun trübünler yükselsin dediler bişeye benzemedi yine durun prekastlar yerleştirilsin stadın heybeti ortaya çıkar dediler yine bişeye benzemedi şimdide durun çatısını yapılsın süper olucak diyorlar yine bişeye benzemiyecek çünkü çatı çatı değil bildiğin sirk çadırı bezi ya biz eleştirenlerde körlük var ya sende stad görmek istiyorsan bursanın stada bak yada bjk vadofone arenaya yada gs nin stadına şimdi adil şekilde bak ve karşılaştır bu stadların yanında bizim stad neye benziyor saçma bir localı trübün saçmalar saçması aralara loca ilavesi saçma bir anormal yatay trübün saçma devasa giriş çıkışlar böyle iğrenç bir stada birde attınmı sirk çadırı bezini üstüne tamamdır sen neyini beyendin bu stadın onu de koskoca tarihimizle bu şehre bu taraftara yakıştırdınmı yani bu stadı

Yorum

• İlk olarak anil cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaptigi hirsizliklar tescillenmis eski bir bakanin elleriyle trabzonspor'un 10 yillarinin kaderini cizerek itelemiş olduğu bir stad projesi
                başka sözüm yok...
                +1
                +1
                +1
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Çok acımasızca yazıyor bazı üyeler

Daha iyisi olabilir miydi?

Evet

Ama bu da çok iyi.

Tek eksiği bence şehrin kültürel dokusundan bir katkı yapılmamış olması
                  İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...

Yorum

• sökülen prekast felan yok sen nerden gördün

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşte benim anlamadığım nokta bu. Bizimkiler ne Liverpool kadar yatay ne de dik diyebileceğimiz kadar dik. Tam arasında bizimki bence.

Hem ayrıcı bizimkilerin ingilizler giib yatay olsun çok estetik olur falan diye düşündüklerini ben hayal bile edemiyorum
                      Bizimkilerin alt katları giriş çıkışsız olarak istediklerini de düşünmüyorum açıkcası hatta Sadri Şener istediği için bugün çok eleştirilen locaların tek tribüne toplanması var.
                      Ama elimizde bir gerçek var stadımız oval değil kare,yeni yapılanlar içinde İngiliz tarzına en çok benzeyen yataylıkta ve alt kısımlar dümdüz ve bütünlük için harika.İkinci katlar da ideal diklikte.
                      Saçma araç girişleri devir aldıktan sonra kapatabilir miyiz?Evet.Hibrid çim yapabilir miyiz?Evet.Tribünlere ısıtma yapılabilir mi?Evet.
                      Bu stadı beğenmeyenler nasıl bir şey istiyor,olabilecek en güzel futbol stadı yapı olarak.
                      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kameradan izliyorum yol tarafı prekastlarını söküyorlar deniz tarafı kale arkasına döşüyorlar tam rezillik bu yaa prekastları yanlış yerleştirdiler heralde hem zaman kaybı hem aptallık bu tam komedi ya anca karadenizde olur böyle bişey inşallah ulusal basının haberi olmazda tam rezil olmayız bu stadta yapılan herşey iğrenç ya stadda iğrenç çalışmada böyle bir gerizekalılık türkiyede bir ilk heralde
                        Yalan konuşmak adetiniz herhalde. Nerde prekast sökülüyor. Bu mesajı hangi kafayla yazdığınızı merak ediyorum açıkcası.

Yorum

• Sahildeki dokuya uydurulmuş da olsa çatı hariç tasarımını beğenmiyorum. Çok şaşalı bir stad değil biz biraz fazla abartıyoruz.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• prekast sökülmemiş yanlış görmüşüm

Yorum

• Stadımız konusunda iki şey canımı sıkıyor:

1-Loca bölümündeki apartman
                              2-Stadın yumuşak geçişlere sahip olmaması.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sahildeki dokuya uydurulmuş da olsa çatı hariç tasarımını beğenmiyorum. Çok şaşalı bir stad değil biz biraz fazla abartıyoruz.

Stad oval ve her tarafı giriş çıkışlarla dolu.Kafadan kaybediyor.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Yükleniyor...
                                X