İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
şok..şok..şok..şok..
Kameradan izliyorum yol tarafı prekastlarını söküyorlar deniz tarafı kale arkasına döşüyorlar tam rezillik bu yaa prekastları yanlış yerleştirdiler heralde hem zaman kaybı hem aptallık bu tam komedi ya anca karadenizde olur böyle bişey inşallah ulusal basının haberi olmazda tam rezil olmayız bu stadta yapılan herşey iğrenç ya stadda iğrenç çalışmada böyle bir gerizekalılık türkiyede bir ilk heralde
Yorum
-
Yaptigi hirsizliklar tescillenmis eski bir bakanin elleriyle Trabzonspor'un 10 yillarinin kaderini cizerek itelemiş olduğu bir stad projesi
Başka sözüm yok...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad bitmeden böyle acimasizca yorum yapanlari allaha havale ediyorumMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle düşün Schalke'stadının maraton yataylık durumu mu yoksa Liverpool veya Chelsea stadının maraton yataylık durumu mu.Bizimkisi İngiliz tarzı ve bence en güzeli,ikinci katlarda çok güzel bir dikşik ile stadı kapatıyor,akustiği artırıyor.
Loca tribünü de stadın bir özelliği zaten Avni Aker'de de buralar cip'vip protokol tarzı kullanılıyordu,şimdi loca oldu,öyle apartman gibi değil,geriye doğru uzanıyor,derinlik var.
Hem ayrıcı bizimkilerin ingilizler giib yatay olsun çok estetik olur falan diye düşündüklerini ben hayal bile edemiyorumMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad bitmeden böyle acimasizca yorum yapanlari allaha havale ediyorum
Yorum
-
İlk olarak anil cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaptigi hirsizliklar tescillenmis eski bir bakanin elleriyle trabzonspor'un 10 yillarinin kaderini cizerek itelemiş olduğu bir stad projesi
başka sözüm yok...
+1
+1Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte benim anlamadığım nokta bu. Bizimkiler ne Liverpool kadar yatay ne de dik diyebileceğimiz kadar dik. Tam arasında bizimki bence.
Hem ayrıcı bizimkilerin ingilizler giib yatay olsun çok estetik olur falan diye düşündüklerini ben hayal bile edemiyorum
Ama elimizde bir gerçek var stadımız oval değil kare,yeni yapılanlar içinde İngiliz tarzına en çok benzeyen yataylıkta ve alt kısımlar dümdüz ve bütünlük için harika.İkinci katlar da ideal diklikte.
Saçma araç girişleri devir aldıktan sonra kapatabilir miyiz?Evet.Hibrid çim yapabilir miyiz?Evet.Tribünlere ısıtma yapılabilir mi?Evet.
Bu stadı beğenmeyenler nasıl bir şey istiyor,olabilecek en güzel futbol stadı yapı olarak.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKameradan izliyorum yol tarafı prekastlarını söküyorlar deniz tarafı kale arkasına döşüyorlar tam rezillik bu yaa prekastları yanlış yerleştirdiler heralde hem zaman kaybı hem aptallık bu tam komedi ya anca karadenizde olur böyle bişey inşallah ulusal basının haberi olmazda tam rezil olmayız bu stadta yapılan herşey iğrenç ya stadda iğrenç çalışmada böyle bir gerizekalılık türkiyede bir ilk heralde
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sahildeki dokuya uydurulmuş da olsa çatı hariç tasarımını beğenmiyorum. Çok şaşalı bir stad değil biz biraz fazla abartıyoruz.
Stad oval ve her tarafı giriş çıkışlarla dolu.Kafadan kaybediyor.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
Yorum