Bekir kardesim Allah senden razi.olsun buyuk adamsin vesselam bu koltuguda gosterdin ben heyecan manyagi oldup birden ustadlari gorunce o canli kameranin yerini karsiya koysalar desende daha saaglikli olur kanimca
Gercekten helal olsun sana kardesim.. spor salonunun fotograf cekimlerinlen baslamistin bu işe, şimdi ise yöneticilerlen toplantilar yapiyorsun ve fikirlerimizi uygulatirmayi calisiyorsun.. ve hicbirsey karsilik olarak beklemeden.. senin gibi iyi niyetli, temiz, caliskan, Trabzonsporumuz icin güzel seyler yapmak isteyen insanlarimiz az kaldi..senin kiymetini cok iyi billiyoruz ve stada girdigimizde seni anicagiz ve emeklerin aklimiza gelecek.. insallah hersey istedigimiz gibi olacak
acik hali
bu koltuklar tt arena icinde ilk secimmis zamaninda
neden secimleri degisdigini onlarin henüz bulamadim
artik kolluk olmamasindanmi, pahali olusundanmidir bilemem
bence kollugun olmamasi daha iyi
bizim insanimiz koparip sikeci ayinin kafasina firlatir sonra, basimiz belaya girer
En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 03:40.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Bekir kardesim Allah senden razi.olsun buyuk adamsin vesselam bu koltuguda gosterdin ben heyecan manyagi oldup birden ustadlari gorunce o canli kameranin yerini karsiya koysalar desende daha saaglikli olur kanimca
Karşıda çatı işi başlayacağı için şimdilik böyle kalması daha iyi kardeşim. Ordaki çatı işi bitince oraya alınır o zaman.
En son f1bekir tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 11:36.
Yorum