Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir yamuğu yok canlılık konusunda da istediğimiz cevabı da alabileceğimiz bir koltuk şekli bu
    Benimki prosedür işte
    Şaka bi yana, kale arkasına da bundan mı takacaksınız dedim, evet dediler. Valla helal olsun

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şaka bi yana, kale arkasına da bundan mı takacaksınız dedim, evet dediler. Valla helal olsun
      Koltuklar takıldığında çok güzel bir görüntü ile karşılaşacağız anlaşılan .

Yorum

• Bekir kardesim Allah senden razi.olsun buyuk adamsin vesselam bu koltuguda gosterdin ben heyecan manyagi oldup birden ustadlari gorunce o canli kameranin yerini karsiya koysalar desende daha saaglikli olur kanimca

Yorum

• koltuk çok güzel de rengi açık heralde bordo olacaktır ?
          Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Gercekten helal olsun sana kardesim.. spor salonunun fotograf cekimlerinlen baslamistin bu işe, şimdi ise yöneticilerlen toplantilar yapiyorsun ve fikirlerimizi uygulatirmayi calisiyorsun.. ve hicbirsey karsilik olarak beklemeden.. senin gibi iyi niyetli, temiz, caliskan, Trabzonsporumuz icin güzel seyler yapmak isteyen insanlarimiz az kaldi..senin kiymetini cok iyi billiyoruz ve stada girdigimizde seni anicagiz ve emeklerin aklimiza gelecek.. insallah hersey istedigimiz gibi olacak

Not: Bekir kardes merdiven rengini sariya boyatirma lütten.
            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Koltugun rengi örnek degil, sadece koltugun kendisi örnek, degil mi?
              Eger o renkte koltuk üreteceklerse, saygiyla aniyorum kendilerini!
              En son cerasus tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 02:37.

Yorum

• Oha koltuklar 10 numara San Mames'in koltuklarına bakıp iç geçirirdim aynısı lan bu şaka mı?
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Stadın tek renk mi dalgalı mı başka türlü mü olacağına karar verilmedi ki daha.

Verilmediği için fikir alıyorlar.

Koltuk rengi bu mu olacak tam bize göre olmuş.
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koltugun rengi örnek degil, sadece koltugun kendisi örnek, degil mi?
                    Eger o renkte koltuk üreteceklerse, saygiyla aniyorum kendilerini!
                    Coface Arena tanıtım videosunda kırmızıydı renkleri, ilk çıkan Akyazı görsellerindede öyleydi.

Gesendet.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Örnek koltuk...

[IMG][/IMG]
                      fena degil

acik hali
                      bu koltuklar tt arena icinde ilk secimmis zamaninda
                      neden secimleri degisdigini onlarin henüz bulamadim
                      artik kolluk olmamasindanmi, pahali olusundanmidir bilemem

bence kollugun olmamasi daha iyi
                      bizim insanimiz koparip sikeci ayinin kafasina firlatir sonra, basimiz belaya girer
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 03:40.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• su an koltuklarin firmasinin sitesini buldum
                        allianz arenayada bu seriden secilmis koltuklar dösenmis
                        fiyatlandirmayi daha bulamadim
                        link

hoffenheim, dubai, emirates gibi stadlarin koltuklarida bu firmanin baska serilerindenmis
                        yani kalite kokan üreticiye benziyor

sirket üzeri bilgiler
                        Our in-depth Frequently Asked Questions section was written to help our clients find the information they need easily and quickly.

saka bi yana
                        ara sira söyle birseyi bize mübah göreceklerini düsünmüsdüm

ayni koltugun duvara monte edilenide var

bence bu daha iyi

http://www.fercoseating.com/userfile...%20(FLOOR).pdf yere monte
                        http://www.fercoseating.com/userfile...%20(RISER).pdf sirt tarafindan monte
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 04:51.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ust kalitede koltuk oldugu belli para konusunda tokiye pahali gelip abuk sabuk bahaneler uretmezler insallah takmamak icin

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Coface Arena tanıtım videosunda kırmızıydı renkleri, ilk çıkan Akyazı görsellerindede öyleydi.

Gesendet.
                            Vallahi icime kusku düsmedi degil bunu okuduktan sonra.

Bunlar bunu da yaparlar. Amatör kelimesinin yerine yeni bir kelime icat ettirmeseler iyiydi, bakalim Bekir kardesimiz ne diyor?

Yorum

• Arkadaslar renk konusuna karar verilemedi henüz, yeni bi kaos çıkartmayalım :-D

Koltukların dayanıklılık açısından yere monte edilenlerin tercih edilmesi yönünde bi görüş oluştu. Bence de mantıklı.

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bekir kardesim Allah senden razi.olsun buyuk adamsin vesselam bu koltuguda gosterdin ben heyecan manyagi oldup birden ustadlari gorunce o canli kameranin yerini karsiya koysalar desende daha saaglikli olur kanimca
                                Karşıda çatı işi başlayacağı için şimdilik böyle kalması daha iyi kardeşim. Ordaki çatı işi bitince oraya alınır o zaman.
                                En son f1bekir tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 11:36.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X