Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak s.volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erol Bey buradan bilgi alıyor paylaşıyor cart curt. Şunu beğeniyor bunu beğenmiyor..

Oldu olacak taraftar paint ten bir stat çizseydi ona göre yapsalardı. Bu kadar amatörce saçma sapan bir inşaat çalışması olamaz herhalde..

230 milyon lira para dökülecek, şunları araştırıp yapacak düşünecek bir firma olsaydı keşke..
    Iyimisin kardesim ?

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynı paint çalışmasını locaların iki basamak altına çizermisin bir set şeklinde?

abi tam olarak anlamadim localarin iki basamak alti derken siyahla cizdigim yerimi doldurmami istiyorsun

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar toplantıya gittim ama asıl TOKİ yetkilileri orada değildi, yarın geleceklermiş. Fırsat olursa önerilerimizi bir rapor halinde de hazırlayıp götüreceğim, belki sunum yapma imkanım olmayabilirmiş yarın.

Burada olumlu bakılan konulardan bahsetmek istiyorumancak TOKİ'nin ne diyeceğini henüz bilmiyoruz tabi.

1. Tribünler için ısıtma sistemi.
        2. Tartan pist kısmının yeşil olması
        3. Üst kata reklam panosu (prekast çıkıntılarını gizleyecek şekilde)
        4. Merdiven boşluklarının sarı olmaması
        5. Işıklandırmayı herkes istiyor ama bakalım
        6. Sahayı gören restoranlar olacak
        7. Hibrit çim mantıklı
        8. Koltuklar katlanabilir olacak, şimdi fotoğrafı yükleyemiyorum, şantiyedeki örnek San Mames'teki koltuklar gibi idi.
        9. Koltuklar dizilirken ortaya çıkan çarpıklıkların (Konya örneği) olmamasına dikkat edilecek
        10. Betonun görünen kısımlarının gizlenmesi
        11. Animasyonu herkes istiyor.
        12. Hafif raylı sistemi herkes istiyor.
        13. Koltuk rengi ile ilgili anket sonuçlarını paylaştım. Tek renk çok sevilmiyor gibi geldi bana. Bizim stad üzerine yapabilir misiniz dediler bu renk çalışmalarını (dwg formatında çalışabilecek olan varsa ona dosyayı yollayabilirim)
        14. Bir de çatı malzemelerini tedarik eden firmanın yetkilisi ile görüştüm. Paranın satın alabileceği en iyi membran kullanılacak dedi, Mersin'le falan karıştırmayın dedi. Örneğin çatıya bir kuş pisledi, membrandaki özel kimyasal madde ile dışkı reaksiyona giriyor ve ortaya çıkan yeni madde rüzgar veya suyla kolayca temizleniyor imiş.
        Bekir kardeş senin hakkın da ödenmez.Sayende her hafta stadımızı takip ettik,emin ol sen olmasan kimse gidip o kadar fotoğraf bile çekmezdi.
        Yetmedi bir de bu işi üstlenip taraftarın isteklerini düzgün bir şekilde yönetime ve yetkililere iletiyorsun.
        Senin gibi çalışkan ve üretken insanları umarım Trabzonspor Kulubünde sorumluluk noktalarında görürüz.
        Şu istekler de olursa zaten emin ol Avni Aker denildiğinde sen de akıllardan geçeceksin değer bilen insanlar tarafından.
        Dip not:Kardeş koltuklar bordo olsun bordo stad mavi deniz doğal kareografi.
        Bir de deniz tarafının arkasına sık yapraklı,geniş gövdeli ve uzun boylu ağaçlandırma yapılsın,denizden gelen rüzgarı dağıtmak şart.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bekir abi bilgiler için teşekkürler abi bir sorum var kapali daki localarin önüne birşey koyulacak mi birde abi sen bugün kimlerle görustun ? Bilgiler için tekrardan teşekkürler
          Bir şey derken? İki sıra koltuk olacak, başka bişey yok.

Bugün, Erol Bey dışında, GSGM yetkilisi, membran ve koltuk firması yetkilileri, sty inşaatın sahibi Turan Bey ile oğlu Murat Bey ve proje müdürü İbrahim Bey vardı.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bordo mambran ihtimali varmıydı yani? Bilsem yemin ederim üç senedir o konuda yoğunlaşır, milleti o yönde galeyana getirirdim valla.

Gesendet.
            Yok bordo lafı hiç geçmedi şimdiye kadar

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bekir kardeş senin hakkın da ödenmez.Sayende her hafta stadımızı takip ettik,emin ol sen olmasan kimse gidip o kadar fotoğraf bile çekmezdi.
              Yetmedi bir de bu işi üstlenip taraftarın isteklerini düzgün bir şekilde yönetime ve yetkililere iletiyorsun.
              Senin gibi çalışkan ve üretken insanları umarım Trabzonspor Kulubünde sorumluluk noktalarında görürüz.
              Şu istekler de olursa zaten emin ol Avni Aker denildiğinde sen de akıllardan geçeceksin değer bilen insanlar tarafından.
              Dip not:Kardeş koltuklar bordo olsun bordo stad mavi deniz doğal kareografi.
              Bir de deniz tarafının arkasına sık yapraklı,geniş gövdeli ve uzun boylu ağaçlandırma yapılsın,denizden gelen rüzgarı dağıtmak şart.
              Eyvallah kardeşim ama işin içinde TOKİ olunca insan çok umutlu olamıyor açıkçası.

En azından yönetimle bir iletişimimiz var. Ben asıl stad bize teslim edildikten sonra isteklerimizi daha rahat hayata geçirebileceğimizi düşünüyorum.

Yorum

• Örnek koltuk...

[IMG][/IMG]

Yorum

Örnek koltuk...

[IMG][/IMG]
                  Benden 9 puan

Yorum

• Rengi ne o koltuğun acep desem şimdi ben
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rengi ne o koltuğun acep desem şimdi ben
                      Örnek bu örnek

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benden 9 puan
                        Nerden kırdın yahu

Yorum

• 200.000 defa açılıp-kapanma garantisi varmış

Yorum

Nerden kırdın yahu
                            Dna testinde bile %99.999.. diye çıkıyor her zaman bir olasılık vardır

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dna testinde bile %99.999.. diye çıkıyor her zaman bir olasılık vardır
                              Ha öyle olsun da, dedim bildiğin bi yamuğu mu var

Bunu 10 olarak kabul ediyorum

Yorum

Ha öyle olsun da, dedim bildiğin bi yamuğu mu var

Bunu 10 olarak kabul ediyorum
                                Bir yamuğu yok canlılık konusunda da istediğimiz cevabı da alabileceğimiz bir koltuk şekli bu
                                Benimki prosedür işte

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X