Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler stad yetişmeyecek. Hızlı giden atın pisliği seyredk düşermiş. Sorunlar var o inşaatta. Prekast bu kadar uzun sürmez. Çatı gecikiyor. Anlaşılan mali sorunlar var. İhale bedelinin aşıldığı da söylenmişti. Zaten adamların süreleri Kasım'a kadar. Sezona bu stadda başlama şansımız yok diyorum ben.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eyvallah selcuk.. görünen o ki ağırdan almaya devam ediyoruz.
      bence önemli olan ic tarafda neler yapildigi
      disarda büyük ilerleme olmamasini normal görüyorum
      o brandanin arkasindada ne cevirdiklerini bilmek isterdim
      yoksa ben fazla paranoyakmiyim
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dün yapılan haberin videosu.

BMN|KOCAELİ

Yorum

• Konya stadını çok hızlı bir şekilde bitirdiler.Bizim stadı da çok hızlı inşa ettiler ama 2-3 aydır bariz bir yavaşlama var ve önümüzde koca bir 8 ay olmasına rağmen yetişmez felan deniliyor ben şaşırıyorum ters giden bir şeyler olmalı çatının hala başlamaması anlaşılabilir değil diğer stat inşaatlarında bırak kaba inşaatın bitmesini tek tribün inşaatı bitmişken bile çatıya başlıyorlar bizdeki ne ölçümüymüş bu bir bitmedi.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Hakkaten şu Yeşil branda ne anlama geliyor orayı delmesin bu sarsaklar

Yorum

• Dün erol ağaoğlu çatıya haftaya başlanacak demisti twitterdan
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Orayada kapı yapıyorlardır.
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orayada kapı yapıyorlardır.
                  bu güzeldi
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stat bitti bitecek hala daha stat catisi isiklandirmalimi, ses sistemi goruntu sistemleri, isitma sistemi, saha isitmasi ekranin konulacagi kose, ya gec tamam bunlar bizde zaten soylenmez bari su yeni projeyle degisen tribunlerinde dahil oldugu bittiginde gorecegimiz en son halinin videosuni yapin be kardesim!!! Birde bisey diyim bu Orhan Gumrukcuoglundan nefret ediyorum bir insan bukadar okuyup prof olup bukadar yalama nasil olabiliyor.. Akyazi onunmus nah onun
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Bugün şu ana kadar 2 prekast taktılar.

Yorum

• Prekast isine takilmayin yahu, adamlarin bir bildigi vardir illaki.

Bence isin yogunlugu ic kisimlarda, yoksa 500 adam ne yapiyor olabilir ki?
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• TT Arena'da Türk işi çözüm..

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Stad ile aklıma ilginç fikirler geliyor.

Bilgisi olan varsa beni aydinlatabilirmi acaba? Meselâ çimlerin genetiği ile oynayarak veya farklı yöntemler kullanarak rengi mavi yapilabilirmi?

Futbol oyun kurallarında sahanin olculeri ile ilgili bilgiler mevcut. Çimlerin rengi ile degil...

Bu acıdan zemin rengi farklı bir stad olarak hem takimimizin mavi tonunu yakalamış hem de dünyada bir ilk yapmış oluruz.

Güzel bir reklam olur diye düşünüyorum.

İlerde, kimbilir belki de birkaç yıl içinde bir final macini almamız, Trabzon'da bir final görmemiz hic zor olmaz.
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Prekast yavaş gidiyor demek için sonraki aşama olan çatıyı engellemesi lazım daha çatı başlamadı ne şekilde yapılacağını bilmiyoruz. Çatı ayaklardan başlayacak sonuçta saha içine 1 2 ayda geçilmez heralde Prekast işi için daha zaman vardır yani.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TT Arena'da Türk işi çözüm..

Bizimkilerin Karadenizli dehasi ile karsilik vermesini bekliyorum.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X