Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunu bmn multimedyadan bir arkadas hazirlayamazmi

ordaki arkadaslar yeterli egitime sahiptir

denizlen gökün mavi olusundan stadin sade bordo olmasida ekstra bir cazibe katacaktir stada
    zaten bize örnek olan bisey yok mimarisinde, en azindan bunlan biraz gecistirilebilir bu eksik

bol sans yarin
    Bu arada Selçuk son slayt olarak senin paylaştığın şu Bükreş'in stadını gösterdim, hani üstü kapanan.

STY inşaat'ın sahibi Turan Bey, "Ben bunu demiştim ama dinletemedim" dedi

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada Selçuk son slayt olarak senin paylaştığın şu Bükreş'in stadını gösterdim, hani üstü kapanan.

STY inşaat'ın sahibi Turan Bey, "Ben bunu demiştim ama dinletemedim" dedi
      adam anliyormus isden
      birde localarin camlari renklimi olacak??
      bir bildigin varmi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stadın çatı rengi kesin beyaz mı olacak değişik bir renk düşünülemez mi???
        Membranlar üretilmeye başlandı. İki hafta sonra ilk parti yola çıkacakmış...

Beyaz en güzel renk emin olun, üzerine ışıklandırma olursa da bi başka olur

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adam anliyormus isden
          birde localarin camlari renklimi olacak??
          bir bildigin varmi
          Ha evet, onu unutmuşum. Ne dediler ona? "Refle" mi? öyle bişey. anladığım koyu olacak yani pvcler de koyu olacak.

Yorum

Ha evet, onu unutmuşum. Ne dediler ona? "Refle" mi? öyle bişey. anladığım koyu olacak yani pvcler de koyu olacak.
            aynalı mı demek istediler?
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

süpermis
              tsk ettim

Ünal Karaman

Yorum

Membranlar üretilmeye başlandı. İki hafta sonra ilk parti yola çıkacakmış...

Beyaz en güzel renk emin olun, üzerine ışıklandırma olursa da bi başka olur
                teşekkürler

arkadaşın da dediği gibi denizin kenarında bordo renk de düşünülebilirdi ayrı bi havası olurdu

ışıklandırma bordo olsun bari
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bekır ,stad genel gıdısatı ılebılgı alabıldın mı? prekastlar ne zaman bıtecek,catı ne zaman baslıyacak,catı nezaman bıtecek,cım ıslerı nezaman baslıyacakkoltuk dızımı stadın ne zaman bıtırmeyı on guryorlar

tabı bunlar ongoru planlama seklınde yanı genel calısmahakkında bılgı alabıldın mı
                  Yok abi tek tek sormadım bunları.

Şu an çatı üzerine yoğunlaşmış durumdalar zaten. Çatı mayıs ayına yetiştiği sürece sıkıntı yok, geri kalan herşey halledilir...

Çatı halihazırda başladı aslında ama çok ayrıntılı hesaplar yapılıyormuş. Tribünlerin arka taraflarına dikilecek olan büyük direkler 10-15 gün sonra gelecekmiş gibi bir söze kulak misafiri oldum ama bu sürelere çok da takılmıyorum artık, aksamalar olabiliyor çünkü

Yorum

• bekir kardeş bir soru sordum ama istersen tekrarlımcevapalrsam sevınırım...

stadın genel gidişatı hakkında bilgia alabildin mi?
                    prekastlarne zaman bıtırmeyı ongöruyorlar?
                    catı ıskeletı ne zaman takılmaya baslanacak?

bu tıp konular hakkında bılgı alabıldın mı?

tesekkurler.....

Yorum

teşekkürler

arkadaşın da dediği gibi denizin kenarında bordo renk de düşünülebilirdi ayrı bi havası olurdu

Bordo olsaydı pişman olurdunuz bence, iyi ki beyaz

Işıklandırma yapılabilirse de çok başka olacak...

Yorum

• kale arkalarının yakınlığı hangi stat kadar bilen varmı 9-10 metre biliyorum ben ama hangi stat ile karşılaştırabilirz acaba, konyanın kale arkası uzakk olmuş biraz, ayrıca gördüğüm kadarıyla trübünler zemine kadar inmiyor bu kötü bence örnek shalke'ninki çok kötü ve mevcud avni aker. bilbao gibi zemine kadar inmeliydi kale arkası uzak olsa bile.

Yorum

Yok abi tek tek sormadım bunları.

Şu an çatı üzerine yoğunlaşmış durumdalar zaten. Çatı mayıs ayına yetiştiği sürece sıkıntı yok, geri kalan herşey halledilir...

Çatı halihazırda başladı aslında ama çok ayrıntılı hesaplar yapılıyormuş. Tribünlerin arka taraflarına dikilecek olan büyük direkler 10-15 gün sonra gelecekmiş gibi bir söze kulak misafiri oldum ama bu sürelere çok da takılmıyorum artık, aksamalar olabiliyor çünkü
                          peşpeşe yazdık tskler...

Yorum

teşekkürler

ben ic dizaynindan bahs etmisdim

zaten aksamligin icerde her sey bordo oldumu stadin zemin isiklandirmasi yetecekdir disari bordo yansimasina
                            birde üstüne cepheyi led lerlen isiklandirilirsa tadindan yenmez

Ünal Karaman

Yorum

• ayrıca ışıklandırma çok iyi olmalı gs.nin stadı çok karanlık, fbninki aydınlık

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aynalı mı demek istediler?
                                Bilmiyorum abi bunlar koyu renk olsun dedim, olur dediler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X