denizlen gökün mavi olusundan stadin sade bordo olmasida ekstra bir cazibe katacaktir stada
zaten bize örnek olan bisey yok mimarisinde, en azindan bunlan biraz gecistirilebilir bu eksik
bol sans yarin
Bu arada Selçuk son slayt olarak senin paylaştığın şu Bükreş'in stadını gösterdim, hani üstü kapanan.
STY inşaat'ın sahibi Turan Bey, "Ben bunu demiştim ama dinletemedim" dedi
bekır ,stad genel gıdısatı ılebılgı alabıldın mı? prekastlar ne zaman bıtecek,catı ne zaman baslıyacak,catı nezaman bıtecek,cım ıslerı nezaman baslıyacakkoltuk dızımı stadın ne zaman bıtırmeyı on guryorlar
tabı bunlar ongoru planlama seklınde yanı genel calısmahakkında bılgı alabıldın mı
Yok abi tek tek sormadım bunları.
Şu an çatı üzerine yoğunlaşmış durumdalar zaten. Çatı mayıs ayına yetiştiği sürece sıkıntı yok, geri kalan herşey halledilir...
Çatı halihazırda başladı aslında ama çok ayrıntılı hesaplar yapılıyormuş. Tribünlerin arka taraflarına dikilecek olan büyük direkler 10-15 gün sonra gelecekmiş gibi bir söze kulak misafiri oldum ama bu sürelere çok da takılmıyorum artık, aksamalar olabiliyor çünkü
kale arkalarının yakınlığı hangi stat kadar bilen varmı 9-10 metre biliyorum ben ama hangi stat ile karşılaştırabilirz acaba, konyanın kale arkası uzakk olmuş biraz, ayrıca gördüğüm kadarıyla trübünler zemine kadar inmiyor bu kötü bence örnek shalke'ninki çok kötü ve mevcud avni aker. bilbao gibi zemine kadar inmeliydi kale arkası uzak olsa bile.
Şu an çatı üzerine yoğunlaşmış durumdalar zaten. Çatı mayıs ayına yetiştiği sürece sıkıntı yok, geri kalan herşey halledilir...
Çatı halihazırda başladı aslında ama çok ayrıntılı hesaplar yapılıyormuş. Tribünlerin arka taraflarına dikilecek olan büyük direkler 10-15 gün sonra gelecekmiş gibi bir söze kulak misafiri oldum ama bu sürelere çok da takılmıyorum artık, aksamalar olabiliyor çünkü
arkadaşın da dediği gibi denizin kenarında bordo renk de düşünülebilirdi ayrı bi havası olurdu
ışıklandırma bordo olsun bari
ben ic dizaynindan bahs etmisdim
zaten aksamligin icerde her sey bordo oldumu stadin zemin isiklandirmasi yetecekdir disari bordo yansimasina
birde üstüne cepheyi led lerlen isiklandirilirsa tadindan yenmez
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum